Οι U2 στο πλευρό της Ελλάδας: «Unfuck Greece» (δείτε βίντεο+ φώτο)

Το «Unfuck Greece», το σύνθημα που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στις πανευρωπαϊκές συγκεντρώσεις συμπαράστασης για την ελληνική κυβέρνηση, φιγουράρει και στη γιγαντοοθόνη των U2 κατά την περιοδεία τους «Innocence +Experience» που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Σαμαράς προς Ευρωπαίους: Μη δώσετε λεφτά στην Ελλάδα

Σάλος από την είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από τον Γιουνκέρ να μην δώσει οικονομική συνεισφορά στον Τσίπρα – Στη Βουλή το θέμα με ερώτηση Νικολόπουλου

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι τον ενδιαφέρει το καλό της χώρας, ωστόσο τα γεγονότα όχι απλά τον διαψεύδουν αλλά τον αδειάζουν κιόλας.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων 2015 | Πρόγραμμα Συναυλιών & Εκδηλώσεων!

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.
Κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα τεχνών: μουσική, χορό, κινηματογράφο, θέατρο και παραστατικές τέχνες, εικαστικά και εφαρμοσμένες τέχνες,

Φεστιβάλ Βύρωνα Θέατρο Βράχων 2015 | Συναυλίες & Παραστάσεις / Πρόγραμμα

Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο «Στη σκιά των Βράχων» για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από αγαπημένα, αλλά και νέα, τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία αλλά και σύγχρονα θεατρικά κείμενα.

Rockwave Festival 2015: Οι Black Keys στην Ελλάδα. Οι ώρες εμφανίσεων της 1ης ημέρας

Η συναυλία που όλοι περιμέναμε σήμερα στο TerraVibe Park! Οι Black Keys στο Rockwave Festival

Έφτασε η στιγμή! Αύριο το επιτυχημένο ντουέτο των Αμερικανών «Black Keys», ο Dan Auerbach (κιθάρα φωνή) και ο Patric Carney (drums), θα ξεσηκώσουν το ελληνικό κοινό και θα γιορτάσουν τα 20στα γενέθλια του ελληνικού μουσικού φεστιβάλ «Rockwave Festival», σε μια μοναδική συναυλία στο TerraVibe Park.