Η αγριόγατα Kelly Gale Το 21χρονο μοντέλο που ζαλίζει το διαδίκτυο με το κορμί της

Η Kelly Gale είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret και έχει ήδη ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας. Στα 21 της χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές βλέποντας τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν.
Με μητέρα από την Ινδία και πατέρα από την Αυστραλία η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στη Σουηδία και ξεχώρισε από νεαρή ηλικία.
Πλέον είναι περιζήτητη για εξώφυλλα περιοδικών και για συνεργασίες με γνωστές εταιρείες αφού διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που δύσκολα μπορείς να προσπεράσεις.

Η κοκκινομάλλα blogger Jessa Hinton Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Jessa Hinton είναι blogger, ηθοποιός και μοντέλο και ιδιαίτερα δημοφιλής στον instagram, καθώς έχει πάνω από 1,2 εκατ. followers. Έχει συμμετάσχει στο Baywatch ενώ έχει υπάρξει και κουνελάκι του Playboy.
Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα κατάγεται από το Λας Βέγκας και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14.

Λάμψη και αισθησιασμόs από τη Μόνικα Μπελούτσι στο κόκκινο χαλί

Με εντυπωσιακό outfit φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου (BFI), η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για την προώθηση της νέας ταινίας «On the Milky Road» του Εμίρ Κουστουρίτσα.

Η Ola Jordan δεν αντέχει τη ζέστη Φωτογραφίζεται γυμνή για το ημερολόγιό της ενόψει του 2017

Με έναν αισθησιακό τρόπο επέλεξε να υποδεχθεί το 2017 η καλλονή από την Πολωνία Ola Jordan. Η διάσημη 34χρονη χορεύτρια εμφανίζεται ημίγυμνη, με το κατάλευκο κορμί της να λιάζεται και να δροσίζεται σε μία παραλία.

 Σε μία από τις φωτογραφίες δείχνει να μην αντέχει άλλο τον καυτό ήλιο και να ρίχνει ένα μπουκάλι νερό στο γυμνό της στήθος, ενώ φοράει το κάτω μέρος από το μαγιό της.

«Σεισμό» προκάλεσε το κούνημα της Jennifer Lopez Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που πόσταρε η Τζένιφερ Λόπεζ στον λογαριασμό της στο Instagram. Η 47χρονη σταρ είχε πάει σε ένα πάρτι και άρχισε να λικνίζεται τον ρυθμό.
Η θεόστενη φούστα της όμως -η οποία είχε και φερμουάρ στο πίσω μέρος- έκανε το θέαμα ακόμη πιο «καυτό».

Η Τζούλια χώρισε και επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα

Για το τέλος του γάμου της με τον Κρίστιαν Καρποζήλο μίλησε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην εφημερίδα Freddo, ενώ αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.
«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια.

Το «καυτό» ημερολόγιο της Rhian Sugden για το 2017

Η εντυπωσιακή Rhian Sugden γδύθηκε ξανά, αυτή τη φορά για το «καυτό» προσωπικό της ημερολόγιο για το 2017.
Η 30χρονη ξανθιά από το Μάντσεστερ ποζάρει στο φακό με νάζι και δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δει κανείς ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ημερολογίου της.
Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και το στήθος της είναι φυσικό, ότι της αρέσει να κάνει σεξ και να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Η Hailey Baldwin ποζάρει για χάρη γνωστού οίκου Δείτε τη νέα της φωτογράφιση

Είναι μόλις 19 ετών έχει καταφέρει να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του μόντελινγκ το «IMG».

Ο λόγος για την Hailey Baldwin που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τα νέα σχέδια διάσημου brand.
Η φωτογράφιση έγινε στην Καλιφόρνια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η Shanina Shaik κάνει στροφή στην υποκριτική

Έτοιμη να κάνει στροφή στην υποκριτική είναι η Shanina Shaik. Το μοντέλο της Victoria’s Secret φωτογραφίζεται για το InStyle Νοεμβρίου και μιλάει για το όνειρό της να γίνει ηθοποιός και μάλιστα να παίξει σε ταινίες δράσης.
«Το μόντελινγκ δεν είναι για πάντα αλλά σίγουρα θα με βοηθήσει να μεταπηδήσω σε άλλα πράγματα όπως να γίνω ηθοποιός ή να λανσάρω τη δική μου σειρά ρούχων».

LIFESTYLE Lindsay Lohan: Όλοι στα εγκαίνια του κλαμπ της στον Κεραμεικό (εικόνες)

Η Lindsay Lohan άνοιξε κλαμπ με τον Ντένη Παπαγεωργίου στον Κεραμεικό. Το «Lohan» άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ του Σαββάτου και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους οι: Τζούλια Αλεξανδράτου, Τάσος Ποτσέπης, Μαριάννα Ντούβλη, Josephine Wendel, Βασίλης Μιχαήλ, Νίκος Κριθαριώτης, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, Νάνσυ Αλεξιάδη κ.α. Η Χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε αρχικά με σέξι φόρεμα ποζάροντας στους φωτογράφους και στη συνέχεια της βραδιάς έγινε πιο ροκ ντυμένη με δερμάτινο τζάκετ.

Οι «αυθόρμητες» πόζες του Πούτιν για ημερολόγιο του 2017 (εικόνες)

Ένα ημερολόγιο αποκλειστικά φτιαγμένο για τον ίδιο, βγήκε στη ρωσική αγορά το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ρώσους πολίτες να απολαμβάνουν το 2017 με τη θέα του ηγέτη τους.
Αφού επιλέχθηκαν δώδεκα στιγμιότυπα από την… απλή καθημερινή ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν, τα οποία τον δείχνουν χαλαρό, αθλητικό, μαχητικό, τρυφερό, σοβαρό, φιλόζωο, μπήκαν στο ημερολόγιο αυτό,

Σε κατάστημα της Apple, για ψώνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φαν της Apple είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί ένα κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Υόρκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό,

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τον Πέτρο Τατούλη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο επέβαλε χτες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος.

Πάγκαλος: Είναι άθλιοι, γλοιώδεις εγκληματίες και καθάρματα στον ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Η σημερινή μέρα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο και για κάθε σοσιαλιστή αυτού του τόπου, διότι σαν σήμερα πριν 35 χρόνια ανέβηκε στην εξουσία για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ.
Για αυτό και οι σημερινές… άκρως σοσιαλιστικές δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», μόνο χαρά και αγαλλίαση μπορούν να προκαλέσουν.

Ο Πολάκης θέλει να στείλει… ξύδι στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Δ. Οικονόμου

Τα σχόλια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ, για την απόφαση 1.137 συνέδρων να ψηφίσουν τον Παύλο Πολάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.
«Πριν λίγο το είδα(γιατί από το πρωί τρέχαμε για τις τροπολογίες που κατεβάσαμε στο νομοσχέδιο του υπ. εργασίας για τα ληξιπρόθεσμα του ΕΟΠΠΥ ,τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ και την επέκταση των συμβάσεων εργασίας με διώξιμο των εργολάβων από όλο τον δημόσιο τομέα)», αναφέρει το σχόλιό του στο facebook και συνεχίζει:

Στην Ελλάδα μέσα στον Νοέμβριο ο Μπάρακ Ομπάμα

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί μέσα στον Νοέμβριο ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Μία εβδομάδα μετά τις αμερικανικές εκλογές και λίγο πριν τη λήξη της θητείας του στην ηγεσία των ΗΠΑ, ο Ομπάμα θα έρθει το διήμερο 15-16

«Στερεύει» η κοίτη του Ποταμιού – Θέμα χρόνου το «διαζύγιο» με Φωτήλα..«Όρκους αγάπης» αντάλλαξαν Φωτήλας – ΝΔ

Προ των πυλών νέο διαζύγιο στο Ποτάμι με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά, τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.
Σε νέα σκληρή δήλωσή του απαντά στον γραμματέα του κόμματος, Παντελή Αβραμίδη.
«Θέλω να θυμίσω στον φίλο και σύντροφο Παντελή, ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να πετάμε λάσπη αντί να απαντάμε πολιτικά.Δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους«, σημειώνει ο Φωτήλας.

Mega Κύπρου : Αλλάζει όνομα – Από σήμερα θα είναι το MEGAONE (εικόνες – video)

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega άλλαξε το λογότυπό του και πλέον μετονομάστηκε σε MEGAONE.
Ποιος είναι ο λόγος και τι εξελίξεις υπάρχουν;
 Το Mega Κύπρου μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σταθμός στην Αθήνα προχώρησε σε μετονομασία του σταθμού. Το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε σε διαφημιστές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους το νέο λογότυπο που στην πορεία θα αλλάξει ξανά σε TVONE.

Το κάστρο του κόμη Δράκουλα ανοίγει τις πύλες του για το Χαλοουίν

"Δεν επιτρέπονται τα σκόρδα και αντικείμενα με οσμή σκόρδου, αρωμάτων συμπεριλαμβανομένων" αναφέρουν οι κανονισμοί για το κάστρο του Κόμη Δράκουλα, έτσι ώστε οι τολμηροί επισκέπτες να μην μπορέσουν να αποφύγουν τη συνάντηση με τα... βαμπίρ.
Στις 31 Οκτωβρίου το κάστρο του κόμη Δράκουλα -γνωστό και ως κάστρο Μπραν- στη Ρουμανία θα ανοίξει τις πύλες του μόνο για δυο άτομα.

PLAYMOBIL 2016: Nέες συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από Αρχαία Ελλάδα

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν χαμόγελα! Ο Δίας και η Αθηνά, οι νέοι πρωταγωνιστές του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give «συστήθηκαν» στο κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 και έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Φέτος η PLAYMOBIL Hellas στο πλαίσιο του αγαπημένου κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give που συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, παρουσίασε 2 φιγούρες – σταθμό στην ιστορία της εταιρίας:

Αυτό είναι το σημείο που κατέπεσε το Τσέσνα (pics)

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, τα συντρίμμια του οποίου εντοπίστηκαν σε απόσταση 3 χλμ βόρεια του πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

 Ήδη εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια για την πτώση του αεροσκάφους, τη φορά της πτώσης στο σημείο πρόσκρουσης και το ενδεχόμενο να υπήρξε μηχανική βλάβη.

Ιωαννίνα- Το σπήλαιο της Ανεμότρυπας έχει καταρράκτη και ποτάμι στο εσωτερικό του

Το σπήλαιο της Ανεμότρυπας των Πραμάντων έχει ιστορία 15 εκατομμυρίων ετών, ένα ποτάμι που το διασχίζει σε όλο το μήκος του και έναν καταρράκτη ύψους 2 μέτρων.

Το σπήλαιο της Ανεμότρυπας βρίσκεται κοντά στο χωριό Πράμαντα, σε απόσταση 60χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων και σε υψόμετρο 900 μ.
Το σπήλαιο έχει σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο που αγγίζει τους 19 βαθμούς κελσίου ενώ η θερμοκρασία του νερού αγγίζει τους 10 βαθμούς κελσίου.