Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία δηλώνει ο Σαμαράς . Βιντεο Απο τον Κάμπο.

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Λάρισα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας τον ότι οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία και σε πιστωτική ασφυξία και εν τέλει εκτός Ευρώπης.
Η Θεσσαλία πρώτος προεκλογικός σταθμός του Αντώνη Σαμαρά

Η πρώτη βροχή διαττόντων αστέρων για το 2015

Μια ακόμη χρονιά, το αστρονομικό 2015 αρχίζει με μια βροχή διαττόντων αστέρων, τους Τεταρτίδες (Quadrantids), που διαρκούν από 1 έως 5 Ιανουαρίου και κορυφώνονται το βράδυ του Σαββάτου και τα χαράματα της Κυριακής (γύρω στις 04:00 ώρα Ελλάδας).

Του πήρε μόλις …7 ώρες αλλά έλυσε τον δυσκολότερο κύβο του Ρούμπικ στον κόσμο 17x17x17 (video)

Ο αρχικός κύβος του Ρούμπικ είναι ένα «απλό» παζλ διαστάσεων 3x3x3. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να λύσουν ούτε αυτόν. Ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο λύνει το δυσκολότερο κύβο του κόσμου διαστάσεων 17x17x17 σε περίπου 7 ώρες και 30 λεπτά.

Μπροστά 7,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση * Προβάδισμα 4,5% του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Στις 7,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτυχία της κινδυνολογίας
 Μεγάλο προβάδισμα 7,5% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, καταγράφει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό του tvxs.ΣΑΒΒΑΤΟ, 3 Ιανουαρίου 2015

Ένα απρόσμενο tribute συγκρότημα στους Black Sabbath

Μία μπάντα από το Λος Άντζελες το… τερμάτισε, «παντρεύοντας» τους θρύλους της heavy metal με τον θρύλο του junk food
Συνήθως οι tribute μπάντες προσπαθούν να μοιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην πηγή έμπνευσής τους.

Τσίπρας: Προσκλητήριο μετεκλογικής συνεργασίας σε ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βάλουν τέλος στην πολυγλωσσία - Δεν θα κάνουμε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι
Τον τερματισμό της πολυγλωσσίας επιχείρησε να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών το όνομα του κόμματος Παπανδρέου

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ονομάζεται το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη που κατατέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Άρειο Πάγο. Το έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο και τη διακήρυξη υπογράφουν 252 πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Μαριλένα Κοππά, Μιχάλης Καρχιμάκης και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου.

Τσίπρας: «Απευθυνω ανοιχτό προσκλητήριο για τη νίκη του λαού στις εκλογές»

Ανοιχτό, προοδευτικό προσκλητήριο σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις «που υπέστησαν τη μνημονιακή καταστροφή, μόχθησαν και παλεύουν για την πολιτική αλλαγή στον τόπο μας για τη νίκη του λαού μας» στις επικείμενες εκλογές, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του κόμματος.

Συνέλαβαν στην Ανάβυσσο τον Χριστόδουλο Ξηρό

Η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα - Μεταμφιεσμένος με ξανθιά περούκα και ψεύτικο μούσι ο δραπέτης - Κρατούσε πιστόλι αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει - Δύο άτομα σε ένα αυτοκίνητο αναζητά ακόμα η ΕΛΑΣ

Πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας: Ο Τσίπρας δεν έχει απειλήσει ποτέ με κρατική χρεοκοπία

Η ελληνική και η ευρωπαϊκή πολιτική δεν πρέπει να υπηρετούν τις χρηματαγορές αλλά τους ανθρώπους, τονίζει ο γνωστός Αυστριακός οικονομολόγος, ερευνητής του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Συγκρίσεων της Βιέννης και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κουρτ Μπάγιερ, σε σημερινό του άρθρο γνώμης στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», με τίτλο «Υποστηρίζω τον Τσίπρα και τον Ρέντζι».

Η ΑΥΓΗ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2015 (Video)

Στην ΑΥΓΗ της Κυριακής:
Πολυσέλιδο Αφιέρωμα στο Διαρκές Συνέδριο και την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Οι δεσμεύσεις Σαμαρά για τους δανειστές για φόρους, συντάξεις, ιδιωτικοποιήσεις και ΕΚΑΣ μέσα από το email Χαρδούβελη στην τρόικα
Συνεντεύξεις:
Τζέιμς Γκαλμπρέιθ,  Ευκλείδης Τσακαλώτος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιώργος Αργείτης

Κουράγιο, ψηφοφόρε! Τα πρώτα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚΟΝΔ είναι δύσκολα...

Σαράντα χρόνια Μεταπολίτευση. Τέσσερις δεκαετίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και... ΠΑΣΟΚΟΝΔ. Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες...
Ολόκληρη η πολιτική ζωή του τόπου, ένα κλειστό κλαμπ για λίγους, μία υπόθεση δύο-τριών «τζακιών». Έφαγαν, ήπιαν, ξαναέφαγαν... Κι όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, σηκώθηκαν από το τραπέζι, σε κοίταξαν με βλέμμα βλοσυρό και σου είπαν... «μαζί τα φάγαμε».

Euroleague Με μεγάλο «διπλό» στην Ισπανία η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο 2015

Με τον Οθέλο Χάντερ να οργιάζει και τον Σπανούλη να μοιράζει αφειδώς ασίστ, ο Ολυμπιακός μπήκε θριαμβευτικά στο Top 16 νικώντας τη Μάλαγα στην Ισπανία με 69-61.

Καλύτερα δεν γίνεται! Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ποδαρικό στο 2015 και το Top 16 νικώντας τη Μάλαγα στην Ισπανία με 69-61 βάζοντας από νωρίς θεμέλια πρόκρισης.