Αναστατώνει τα πλήθη Μια ακόμη «καυτή» εμφάνιση της Rihanna στη Χαβάη

Στη Χαβάη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Rihanna και μαζί της και οι..

Η Κατερίνα ξέρει πάντα να μας φτιάχνει το κέφι

Είναι από αυτές τις γυναίκες που, αν θέλουν, μπορούν να έχουν πολλές ταμπέλες που να την εκφράζουν – Miss Ελλάς 2005, μοντέλο..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ N-4

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ N-4..

Σε κοινή θέα… Σέξι φωτο-τιτιβίσματα από διάσημες σταρ!

Για κάποιες σταρ δεν υπάρχουν όρια! Φορούν τα μικροσκοπικά τους μπικίνι, φωτογραφίζονται και ανεβάσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα στο twitter. Σέξι τιτιβίσματα από κυρίες που κάνουν τα πάντα για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας..

Το αποκάλυψε η ίδια Στην κλινική... μετά τη νίκη η Ιωάννα Πηλιχού

Mετά τη νίκη της στο «Dancing on ice», η Ιωάννα Πηλιχού μεταφέρθηκε στην κλινική λόγω του τραυματισμού που είχε στο χέρι της κατά τη διάρκεια της πρόβας της για το τελευταίο live του λαμπερού show του Ant1..

Full ερωτευμένος με τη Μαίρη Συνατσάκη Μύρωνας Στρατής: Όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έκλεισε τα 29 και  μπήκε στα 30. Τι κι αν σε..

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Θόδωρος Αγγελόπουλος

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε..

Ξάνθη Έκλεβαν κομμάτια από τανκς!

Ξεπέρασε  κάθε όριο το θράσος μιας  τετραμελούς συμμορίας «κυνηγών»  μετάλλων που, για να βγάλουν  «μεροκάματο», ρήμαζαν ακόμη και  τα… τανκς του Στρατού! Οι  άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αλωνίζουν μέσα σε ένα μη περιφραγμένο στρατόπεδο!..

Λιβύη Εκτός ελέγχου της κυβέρνησης προπύργιο του Καντάφι

Η κυβέρνηση της Λιβύης έχασε τον έλεγχο στην πόλη Μπάνι Ουαλίντ, πρώην προπύργιο του Μουμάμαρ Καντάφι, μετά από ένοπλη εξέγερση των κατοίκων της..

«Χρυσάφι» πληρώνουν το ιρανικό πετρέλαιο οι Ινδοί

Η Ινδία εξακολουθεί να προμηθεύεται πετρέλαιο από το Ιράν, προσπερνώντας το σκόπελο του διεθνούς εμπάργκο κατά της Τεχεράνης αλλά και της χρήσης δολαρίων από τα αποθεματικά της!..

Χιόνια στα ορεινά και πεδινά Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα

Τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012. Τα φαινόμενα στα δυτικά τα βόρεια τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση..

Οι ιταλικές αρχές «απαντούν» στους οίκους αξιολόγησης Υποβάθμιση εσείς; Έφοδο εμείς …

Ένα μπρα ντε φερ  μεταξύ των οίκων αξιολόγησης και των ιταλικών αρχών εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες, με τους Ιταλούς να..

Ο πλανήτης που…εξατμίζεται To άστρο KIC 12557548 εξαερώνει έναν πλανήτη στο μέγεθος του Ερμή.

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ εντόπισε ένα εντυπωσιακό κοσμικό φαινόμενο..

Σχέδιο δράσης για μια οικονομία που αντέχει, θα παρουσιάσει ο Ομπάμα Στην ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους

Ενα «σχέδιο δράσης για μια οικονομία κατασκευασμένη να αντέχει» θα παρουσιάσει ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, την Τρίτη, στην ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους – την τρίτη από την ανάληψη των καθηκόντων του..

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Αυξάνεται κατά 1,5 δις η ελληνική συμμετοχή στο ΔΝΤ

Κατά 1,5 δισ. ευρώ αυξάνεται το μερίδιο συμμετοχής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο πλαίσιο της απόφασης του..

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Αρχίζει στην Κύπρο το πιο φιλόδοξο ενεργειακό έργο του 21ο αιώνα

To πιο φιλόδοξο ενεργειακό έργο για τον 21ο αιώνα αρχίζει στην Κύπρο, το "EuroAsia Interconnector, σύμφωνα με τον πρόεδρος τη ΔΕΗ - Quantum Energy, Νάσος Κτωρίδη. Με την υλοποίησή του, η Κύπρος ενεργειακά θα πάψει να είναι νησί..

Costa Concordia Ισχυρές υποψίες και για λαθρεπιβάτες

Οι δύτες που μετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής τη σορό άλλης μίας γυναίκας στο κατάστρωμα 7 σε βάθος περίπου δέκα μέτρων. Οι νεκροί φθάνουν..

Βόρεια Κορέα: Ισπανός «σύντροφος», πιστός υπηρέτης του καθεστώτος

Είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος που εμπιστεύονται σχεδόν τυφλά οι (επιφυλακτικοί και καχύποπτοι) αξιωματούχοι του Βορειοκορεατικού κομμουνιστικού..

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί Λιβύη: Ένοπλες συγκρούσεις νοτιοδυτικά της Τρίπολης

Τουλάχιστον τέσσερις πρώην αντάρτες σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν στην διάρκεια επίθεσης ενόπλων, οι οποίοι φέρονται να είναι υποστηρικτές του πρώην καθεστώτος του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, στην Μπάνι Ουάλιντ..

Ρωσία Η Δαμασκός θα αγοράσει 36 στρατιωτικά αεροσκάφη από τη Μόσχα

Η Συρία θα αγοράσει 36 στρατιωτικά αεροσκάφη από τη Ρωσία, μετά τη σύναψη σχετικής συμφωνίας ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων, γράφει σήμερα η εφημερίδα Kommersant..

Σε ισχύ από 1ης Ιουλίου Εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν

Την απαγόρευση αγοράς, εισαγωγής ή και διέλευσης από τα εδάφη των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πετρελαίου από το Ιράν αποφάσισαν..

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Νέα εποχή στην Αίγυπτο

Δύο ημέρες πριν από την πρώτη επέτειο της αιγυπτιακής εξέγερσης, πραγματοποιείται σήμερα - Δευτέρα η νέα..

Συρία: Πέντε νεκροί στρατιώτες σε μάχες με λιποτάκτες

Πέντε στρατιώτες του τακτικού στρατού της Συρίας σκοτώθηκαν σήμερα, Δευτέρα, σε μάχες με λιποτάκτες στην επαρχία Χομς, εστία της αμφισβήτησης κατά του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ Αλ-Άσαντ στο κέντρο της χώρας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..