Πρόκριση με μισή ντουζίνα γκολ για τον ΠΑΟΚ **ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα 6-0

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ο ΠΑΟΚ, καθώς πέτυχε μισή ντουζίνα γκολ στον επαναληπτικό με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα 6-0

Γκολ:
3' Λούκας, 7' Μακ, 14', 84' Πέλκας, 34' Κίτσιου, 59' Αντριγιάσεβιτς

Με... χίλια έτρεξε η ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε διαγωνισμό μονοθεσίων

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της νεοσύστατης φοιτητικής ομάδας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης "Aristurtle" (ιδρύθηκε το 2013) σε διεθνή διαγωνισμό Formula Student Class 2, που Η ελληνική αποστολή ξεχώρισε σε έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στον κόσμο αφορούσε τον σχεδιασμό, τη μελέτη, την κοστολόγηση και προώθησης ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου πουλήθηκαν 14 ηλεκτρικά Smart (Φωτό+Βίντεο)

Τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στην ελληνική αγορά και επιπλέον δεν υπάρχουν

Η τιμή του ηλεκτρικού Smart coupe αγγίζει τα 24.500 ευρώοι κατάλληλες υποδομές για να στηρίξουν ένα «πάρκο» τέτοιου είδους οχημάτων. Παρ' όλα αυτά, οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων δεν είναι μηδενικές και σιγά, σιγά ο κόσμος αλλά και οι εταιρείες καταλαβαίνουν τα οφέλη που μπορούν να έχουν από τη χρήση τους.

Μίκης Θεοδωράκης: Γενέθλια στον Κήπο του Μεγάρου

To Μέγαρο γιορτάζει τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στις 29 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του, με μια εκδήλωση-αφιέρωμα σε κοσμαγάπητα τραγούδια του που σιγοψιθύρισαν χιλιάδες άνθρωποι απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας αλλά και σε μακρινές γωνιές της υφηλίου. Τραγουδούν: Ελένη Βιτάλη, Ζαχαρίας Καρούνης και Μπέττυ Χαρλαύτη. Μαζί τους, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Η μουσικοχορευτική παράσταση Tango el Greco ταξιδεύει στην Λευκάδα

Μετά την μεγάλη επιτυχία της μουσικοχορευτικής παράστασης « Tango el Greco» στην Κεφαλονιά, η ορχήστρα ποικίλης μουσικής των μουσικών συνόλων του Ιονίου ταξιδεύει στην Λευκάδα, σε μια ξεχωριστή βραδιά του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, στην έναρξη ενός ιστορικού πολιτιστικού θεσμού, της Γιορτής Λόγου και Τέχνης, στις 26 Ιουλίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00.

Μνημόνιο – Παππάς: Καθαροί και ενιαίοι κανόνες για τις τηλεοπτικές άδειες (video)

«Δεν πανηγυρίζουμε. Δεν κρύβουμε τις δυσκολίες, δεν κρύβουμε τα αρνητικά. Δεν κρύβουμε ότι κάναμε και υποχωρήσεις αλλά λέμε ξανά ότι αυτή πιστεύουμε ότι είναι η συμφωνία που μπορούσε κατά το εφικτό να έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων.

Το βίντεο που σαρώνει: Δράκος επιτίθεται σε μωράκι

Τι θα συμβεί όταν ένας δράκος επιτεθεί σε ένα μωρό; Εξαρτάται, ειδικά εάν το μωρό είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από τρία χρόνια, και έγινε αμέσως viral.

Αυτές είναι οι πανέμορφες Κινέζες, μέλη της Ειδικής Φρουράς Υποδοχής Επισήμων (Photos)

Είναι ψηλές, είναι λεπτές, είναι πανέμορφες, είναι οι γυναίκες του Κινέζικου στρατού που υποδέχονται τους επίσημους προσκεκλημένους. Κάθε φορά που ένα αεροπλάνο επίσημου προσκεκλημένου προσγειώνεται στο Πεκίνο, οι γυναίκες αυτές ντυμένες με επίσημη στρατιωτική στολή «παρουσιάζουν» όπλα, δεξιά και αριστερά από τον διάδρομο που θα περάσει ο επίσημος.

Καμμένος: «Από εδώ και πέρα δεν θα γλυτώσει κανένας από τα χέρια του εισαγγελέα»

Από εδώ και πέρα δεν θα γλυτώσει κανένας από τα χέρια του εισαγγελέα¨ σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος σε αυτούς, που όπως είπε, έχουν κλέψει τον ελληνικό λαό.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε πολλές φορές ότι είναι πρόθυμος να θέσει προς έγκριση στο Σώμα την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών,

Τι είπαν στον Τσίπρα και εκείνος ξεκαρδίστηκε επάνω στα έδρανα; (Photos)

Και ενώ η ένταση στο κοινοβούλιο χτυπούσε κόκκινο, ο Χρήστος Μαντάς κάτι ψιθύρισε στον πρωθυπουργό και εκείνος άρχισε να γελάει με την καρδιά του. Ο Πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα κάθισε στη θέση του και περίμενε από λεπτό σε λεπτό οπότε θα ξεκινούσε η ολομέλεια.

Χρυσοβελώνη στον Βρούτση: Εμείς δεν είμαστε γιουσουφάκια (Video)

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στο βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση και την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τα προαπαιτούμενα.
Τα αίματα άναψαν όταν στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Mega, καλεσμένη η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε «εμείς δεν είμαστε γιουσουφάκια»

Ο Θάνος Μικρούτσικος στην Επίδαυρο

Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου, ο αγαπημένος σε πολλούς συνθέτης, Θάνος μικρούτσικος θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας σε πόλεις της Ελλάδας.

Νέο εντυπωσιακό video για την Ιόνια Οδό (Φωτό+Βίντεο)

Στο video που παρουσιάζουμε σήμερα, υπάρχουν για πρώτη φορά πλάνα από την πολυαναμενόμενη διάνοιξη της σήραγγας της Κλόκοβας (Παλιοβούνας). Επίσης, τα στοιχεία προόδου είναι μηνός Μαΐου.

Ιόνια Οδός

Με δυο απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη Λοκομοτίβα.

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Λοκοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, όπου θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Οι ορεξάτοι επιθετικά πράσινοι είχαν κενά στην άμυνα και ηττήθηκαν (2-1) απ’ την Ουντινέζε στη Λεωφόρο. (Φωτό+Βίντεο)

Λάθη που απαγορεύονται στα ματς με την Μπριζ «πλήρωσε» στην πρόβα τζενεράλε ο Παναθηναϊκός. Οι ορεξάτοι επιθετικά πράσινοι είχαν κενά στην άμυνα και ηττήθηκαν (2-1) απ’ την Ουντινέζε στη Λεωφόρο.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του και ηττήθηκε από την Ουντινέζε με 2-1.