Η κεκαλυμμένη μασονική Στοά P2 που ήταν πιθανότατα οι «Τραπεζίτες του Θεού»

«Η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα», συνήθιζε να λέει ο Λόρδος Άκτον, κι αν είχε στον νου του την υπόθεση της τεράστιας παρείσφρησης των ιταλών τεκτόνων στα εγχώρια τεκταινόμενα, τότε είχε προφανώς δίκιο.
«Κράτος μέσα στο κράτος» και «σκιώδη κυβέρνηση» χαρακτήρισε ο ιταλικός Τύπος την πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια χρονικά δράση των ιταλών μασόνων, οι οποίοι επιβεβαίωσαν μεμιάς όλα τα συνωμοσιολογικά μέχρι τότε σενάρια για τις υπόγειες διεργασίες και τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων των Στοών.

ΗΠΑ: Η πνευμονία δεν έπληξε δημοσκοπικά την Κλίντον που προηγείται με 4% έναντι του Τραμπ

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προηγείται κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες του αντιπάλου της, υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της δεν φαίνεται να επηρεάζει την στήριξη των υποστηρικτών της, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Με τους ηγέτες του Ιράκ, της Νιγηρίας και της Κολομβίας θα συναντηθεί ο Μπάρακ Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να συναντηθεί με τους ηγέτες του Ιράκ, της Νιγηρίας και της Κολομβίας στο περιθώριο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε χθες ο Λευκός Οίκος.

Σε πένθος η Βραζιλία μετά τον χαμό του δημοφιλούς ηθοποιού Ντ. Μοντανιέρ

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνος ηθοποιός Ντομίνγκος Μοντανιέρ, 54 ετών, πνίγηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο, στα βορειοανατολικά της χώρας, ενώ συμμετείχε στο γύρισμα μιας σαπουνόπερας, όπου υποδυόταν έναν άνδρα που γλιτώνει από πνιγμό στον ίδιο ποταμό, ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός όμιλος Globo.
Ο Μοντανιέρ, που ήταν πολύ γνωστός στη Βραζιλία, πρωταγωνιστούσε στη σειρά Velho Chico, που μεταδίδεται από το Globo και εκτυλίσσεται σε αυτήν την περιοχή της χώρας.

«Η Άνγκελα δεν μπορεί να μου φέρεται με αυτόν τον τρόπο», φέρεται να δήλωσε ο Μ. Ρέντσι

Η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, σε ανταπόκριση και σχόλιο από την Μπρατισλάβα, αναφέρεται εκτενώς στην απόφαση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι να μην πάρει μέρος, χθες Παρασκευή, στην κοινή συνέντευξη τύπου των Φρανσουά Ολαντ και ‘Αγκελα Μέρκελ, μετά την λήξη της ευρωπαϊκής συνόδου.
«Η ‘Αγκελα δεν μπορεί να μου φέρεται με αυτό τον τρόπο, όπως κάνει με άλλους ηγέτες οι οποίοι δεν κούνησαν ούτε το δακτυλάκι τους για το μεταναστευτικό και την οικονομία»,

Politico: O Ρέντσι ταρακουνά τη βάρκα της Μέρκελ

Η Άγκελα Μέρκελ κατέφθασε στη σύνοδο της Μπρατισλάβα των 27 με ένα και μόνο στόχο, γράφει το Politico, να δείξει ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη.
Η γερμανίδα καγκελάριος πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας ένα γύρο συναντήσεων με ευρωπαίους ηγέτες επιχειρώντας να βρει κοινό έδαφος σε μια ολοένα και πιο διχασμένη ένωση.
Στα χαρτιά, τουλάχιστον, η γερμανίδα καγκελάριος πήρε αυτό που ήθελε.

Ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.LIVE

Ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.


Εν μέσω θερμού χειροκροτήματος έφτασαν στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης.