Στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του νέου έτους με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων.


Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Много счастливых    возвращений .........

President Obama on the "fiscal cliff" agreement

....vid H Συμφωνία

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Λογαριασμός της Εφορίας σε 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων


Σχέδιο για την εξόφληση σε 10 μηνιαίες δόσεις, και μέχρι το τέλος του 2013, του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το 2011 και 2012, επεξεργάζεται ο υπουργείο Οικονομικών. Πιθανότατα, τα δύο εκκαθαριστικά να ενσωματωθούν σε ένα και να αποσταλούν μέσα.

Μοράλες:Ανησυχητική η κατάσταση του Τσάβες


«Πολύ ανησυχητική» έκρινε ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, που εγχειρίστηκε για τέταρτη φορά για καρκίνο και νοσηλεύεται στην Κούβα...

Έρευνες για ύποπτες αλλαγές σε λίστες αναμονής ασθενών για μεταμοσχεύσεις

Οι γερμανικές διωκτικές αρχές άρχισαν σήμερα έρευνα για το εάν και κατά πόσον στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Λειψία υπήρξαν ευνοιοκρατικά μεταβολές στις λίστες όσων ασθενών ανέμεναν μεταμοσχεύσεις ήπατος εις βάρος πιο επειγουσών περιπτώσεων.

Βίντεο: Το 2012 σε μόλις 4 λεπτά


To 2012 σηματοδοτήθηκε από μεγάλα γεγονότα, άλλα χαρούμενα και άλλα όχι! Ένα βίντεο 4 λεπτών συμπεριλαμβάνει μερικά από τα γεγονότα που συζητήθηκαν σε όλο τον κόσμο...

Οι Ολυμπιακοί αγώνες, ο πόλεμος στη Συρία, η επανεκλογή του Obama, το ναυάγιο του Concordia,

Σε μία από τις καλύτερα οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις συμμετείχαν οι επτά αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο ήταν διοικητές σε τμήματα ναρκωτικών.



Τα μυστικά της εγκληματικής οργάνωσης Μέσα από 245 DVD και 4.936 εκθέσεις απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που πλέον βρίσκονται στα χέρια της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτεται όλη η δράση των επίορκων.

Σύσκεψη για την αιθαλομίχλη

Ευρεία σύσκεψη με στελέχη και επιστήμονες των υπουργείων Υγείας και Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση από την εκτεταμένη χρήση σε τζάκια και ξυλόσομπες για θέρμανση. Σκοπός είναι να περιοριστούν οι ανησυχητικές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών..

Παράξενα και απρόοπτα του χρόνου που πέρασε όπως κατέγραψε η κάμερα του Eurosport.

Μπορεί να προκαλούν γέλιο στους θεατές, φαίνεται όμως πως κάποια προκαλούν και πόνο στους αθλητές, από τα... απρόοπτα που σημειώθηκαν την χρονιά που πέρασε στους αθλητικούς χώρους και κατέγραψε η κάμερα του Eurosport..

Σκοτώθηκε ενώ περίμενε να φωτογραφήσει τη Ferrari του Bieber

Ένας 29χρονος φωτογράφος που περίμενε υπομονετικά τον 18χρονο τραγουδιστή Justin Bieber για να τον φωτογραφίσει μέσα στη Ferrari που οδηγεί, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή..

Γιώργος Λιάγκας,Φαίη Σκορδά πρωτοχρονιά στο Κιλκίς


Στον τόπο καταγωγής της 32χρονης παρουσιάστριας, το Κιλκίς, επέλεξαν να υποδεχθούν τη νέα χρονιά οικογενειακώς η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, που αναχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου αεροπορικώς από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη..

Για δάνειο ενός δισ. δολαρίων διαπραγματεύεται η Σερβία με τη Ρωσία


Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Σερβίας Μλάτζαν Ντίνκιτς θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στη Μόσχα προκειμένου να συναντηθεί με το Ρώσο ομόλογό του Αντόν Σιλουάνοφ προκειμένου να συζητήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την ενίσχυση του σερβικού προϋπολογισμού.

"Ζεστά" 7,72 εκατ.ευρώ εισπράττουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι

Την τρίτη δόση της ετήσιας τακτικής κρατικής χρηματοδότησης αναμένεται να λάβουν τα πολιτικά κόμματα τις επόμενες μέρες.
  Στην απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρεται.