Ολλανδία: Αυτό το μαγικό χωριό χωρίς δρόμους μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι! ( picture+video )

Δεν έχει δρόμους, δεν έχει αυτοκίνητα, δεν έχει θόρυβο… Δείτε το χωριό με δρόμους από νερό στην Ολλανδία, που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Υπάρχουν πολλές περιοχές στον κόσμο που είναι τόσο σουρεαλιστικές και όμορφες που κοιτάζοντάς τις νομίζεις ότι βλέπεις σκηνή από ταινία.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με προορισμό την Κρήτη καθώς ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του!

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βενετία από τον συγκυβερνήτη, που ευτυχώς την ώρα του μπλακ-άουτ του συναδέλφου του βρισκόταν στο πιλοτήριο

Ένα αεροσκάφος της easyJet που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκάτγουικ-Κρήτη πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας, καθώς ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του στα μισά της πτήσης και ενώ είχε τον έλεγχο του αεροπλάνου.

Απάντηση του ΔΝΤ στον Γ. Ντάισελμπλουμ- «Το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο»

Έμμεση πλην σαφή απάντηση στον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ έδωσε, πριν από λίγο, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, ο οποίος, μιλώντας από τη Λίμα του Περού, επανέλαβε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο και ξεκαθάρισε ότι το «ΔΝΤ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος, αν προηγουμένως

Τσε Γκεβάρα** hasta la victoria siempre! 48 χρόνια από τη δολοφονία του ( picture+video )

Τσε Γκεβάρα, ο επαναστάτης, ο αντάρτης, ο μαρξιστής, ο στρατιώτης της Αμερικής. Η πορεία, τα πιστεύω, το όραμα, "η ώρα της φωτιάς και το φως" που πρώτα έγιναν θάνατος και μετά αιώνιο σύμβολο του προλεταριακού διεθνισμού. 48 χρόνια από τη δολοφονία του, σαν σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου του 1967
"Τι σημασία έχει αν μας βρει ο θάνατος; Σημασία έχει ότι η κραυγή μας θα ακουστεί και ένα άλλο χέρι θα βρεθεί για να πάρει το όπλο μας,

Ο Μάκης Σταύρου απόψε στις 9 η ώρα στην ΕΡΤopen, εξηγεί ποιες είναι οι απειλές από την TTIP (Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων)

Ο Μάκης Σταύρου, πρόεδρος από την Κίνηση « Εναλλακτική Δράση» απόψε εκτάκτως στις 9 η ώρα το βράδυ, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ‘‘Σήμα Αλέρτ‘‘ που επιμελείται ο Νίκος Κλέτσας στην ΕΡΤopen, καθώς αύριο είναι το διεθνές κάλεσμα δράσης ενάντια στις εμπορικές συμφωνίες TTIP (Συμφωνία για το εμπόριο μεταξύ Ε.Ε.-ΗΠΑ), CETA

Στην Ελλάδα των capital controls: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων-Χιλιάδες οι προπαραγγελίες iPhone 6s!

Φαίνεται πως τα capital controls και η συνεχιζόμενη λιτότητα, δεν έχουν επηρεάσει τους πάντες. Τα στοιχεία για τον Σεπτέμβρη, δείχνουν σημαντική αύξηση της αγοράς αυτοκινήτων, την ίδια ώρα που οι προπαραγγελίες της νέας έκδοσης του iPhone φτάνουν τις 6.000!
Από τα 10.000 iPhone 6s και 6sPlus, που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, τα 6 χιλιάδες έχουν ήδη πωληθεί!

Δείτε πώς τα ναρκωτικά έκαναν πολλούς διάσημους να φαίνονται …σκιά του εαυτού τους (Photos)

Οι επιπτώσεις των ναρκωτικών είναι πολλές και γνωστές. Έχουμε δει πολλούς διάσημους να μεταλλάσσονται  μέσα στα χρόνια και να γίνονται αγνώριστοι, σκελετωμένοι και γενικά σε κακά χάλια. Από την Είμι Γουαϊνχάζουζ και την Γουίτνεϊ Χιούστον, μέχρι τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και την Λίντσεϊ Λόχαν, πολλοί είναι αυτοί που μπήκαν βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών.

Μετά από αυτό το βίντεο, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθείς ποτέ ξανά για το μποτιλιάρισμα (Φωτό+Βίντεο)

Δείτε τι συμβαίνει όταν φράζουν οι οδικές αρτηρίες σε ώρα αιχμής, στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη (Vid)

Αυτό συμβαίνει όταν οι Κινέζοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους με το αυτοκίνητο και προσπαθούν να φτάσουν στο Πεκίνο.

Ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στα διόδια στο οποίο μπορούμε να μετρήσουμε περίπου 45 λωρίδες με αυτοκίνητα.

Το τόλμησαν και πέτυχαν: 4 νέοι από τη Θεσσαλονίκη παράτησαν τις δουλειές τους και φτιάχνουν... μπύρα! (φωτό)

Εδώ και μερικούς μήνες η Θεσσαλονίκη έχει τη δική της «Αλη» μπύρα. Μια ομάδα τεσσάρων φίλων έκαναν το όνειρό τους για φρέσκια μπύρα πραγματικότητα και σιγά σιγά κατακτούν την Ελλάδα.

Πώς γεννήθηκε η «Αλη» μπύρα

Η Λίνα, ο Αντώνης, ο Θωμάς και ο Νίκος, 4 νέοι επιστήμονες, άφησαν τις καριέρες που είχαν αρχίσει να χτίζουν σε Ελλάδα και εξωτερικό για να κάνουν το όνειρό τους για θεσσαλονικιώτικη μπύρα πραγματικότητα.

Προς αναγνώστες pronews.gr: Ελάτε να γνωριστούμε και να παρακολουθήσουμε μαζί το Seajets Acropolis Rally 2015

του Γιάννη Αθανασίου
Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, 10-11 Οκτωβρίου, έχουμε τον εθνικό μας αγώνα rally το Seajets Acropolis Rally 2015.
 
Σκεφτήκαμε να το παρακολουθήσουμε μαζί σας και σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε δύο μέρες αγωνιστικής πανδαισίας, απολαμβάνοντας τους καλύτερους νέους της Ευρώπης και τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδας σε τρία περάσματα, δύο το Σάββατο και ένα την Κυριακή.

Εκκίνηση αύριο για το Ράλι Ακρόπολις 2015 από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

Ο Εθνικός μας αγώνας εκκινεί αύριο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου 77 πληρώματα θα περάσουν τη ράμπα. Τα 29 εξ’ αυτών αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ράλι. Τα υπόλοιπα 48 αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα Ράλι όπου ο αγώνας μετράει διπλός και Σάββατο και Κυριακή.
Η εκκίνηση είναι αύριο στις 15:00 μετά το μεσημέρι όμως η δράση θα έχει ξεκινήσει νωρίτερα στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου με την Qualifying Stage.

Η εντυπωσιακή μπλε ατμόσφαιρα και τα κόκκινα νερά στον Πλανήτη Πλούτωνα (φωτό από το διαστημικό σκάφος της ΝASA)

Το διαστημικό σκάφος «New Horizons» (Νέοι Ορίζοντες) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), συνεχίζει να στέλνει εκπληκτικές και απρόσμενες φωτογραφίες του Πλούτωνα - και αυτή τη φορά είναι έγχρωμες για πρώτη φορά.
Αυτή η τελευταία φωτογραφική «φουρνιά» αποκαλύπτει τον μακρινό νάνο πλανήτη τυλιγμένο σε μια όμορφη μπλε ατμόσφαιρα

ΗΠΑ: Επίθεση ενόπλου σε εστία Πανεπιστημίου όπου ζουν Έλληνες - Ένας νεκρός, 4 τραυματίες

Νέα επίθεση ενόπλου, σε εστία αμερικανικού Πανεπιστημίου αυτή τη φορά, σημειώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, στο συγκεκριμένο μέρος ζουν πολλοί Έλληνες. Ένα άτομο έχει χάσει τη ζωή του και τέσσερα έχουν τραυματιστεί.

Τα... "μαζεύει" τώρα ο Ντάισελμπλουμ «Θα έρθουμε στο θέμα του χρέους το Νοέμβριο»

Με νεώτερες δηλώσεις του ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ επιχειρεί να «μαζέψει» τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα αναφορικά με το ελληνικό χρέος και τη διευθέτησή του, οι οποίες εκλήφθησαν ως απάντηση στην ευθεία απειλή της Κριστίν Λαγκάρντ για αποχώρηση από το ελληνικό πρόγραμμα εάν δεν υπάρξει σαφής αναδιάρθρωση ώστε να καταστεί βιώσιμο.

Δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους του και...δείτε τι του έκαναν! (Βίντεο)

Αυτό συμβαίνει, στο εξωτερικό, όταν κάποιος εργοδότης δεν πληρώνει τους εργαζόμενούς του.

Δείτε το απίστευτο βίντεο, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Στο πιλοτήριο του C-130 με δερμάτινο μπουφάν ο Α.Τσίπρας - Επίδειξη μαχητικού πνεύματος σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα (εικόνες)

Mε δερμάτινο μπουφάν της Πολεμικής Αεροπορίας ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έκατσε στο πιλοτήριο ενός C-130 κατά την διάρκεια δοκιμαστική πτήσης στην τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015»  καταδεικνύοντας έτσι το μάχιμο πνεύμα που πρέπει να διακατέχει την ελληνική κυβέρνηση.