Βρες ποιο τραγούδι ήταν νούμερο 1 όταν γεννήθηκες με ένα κλικ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιο ήταν το πιο δημοφιλές τραγούδι όταν γεννηθήκατε;
Για παράδειγμα, το No.1 τραγούδι όταν γεννήθηκε ο Kanye West στις 8 Ιουνίου το 1977 ήταν το "Sir Duke" από τον Stevie Wonder:

Αυτά είναι τα 5 μεγάλα γεωπολιτικά μέτωπα για το 2015

«Καυτό» αναμένεται να είναι το γεωπολιτικό σκηνικό σε παγκόσμιο επίπεδο το 2015. Σύμφωνα με ειδικό χάρτη τον οποίο δημιούργησε η εταιρία Aon Risk Solutions και δημοσιεύει το Bloomberg, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Δυσοίωνες γεωπολιτικές και οικονομικές προβλέψεις του Stratfor: Η κατάρρευση της Γερμανίας και η Ευρώπη που θα χωριστεί σε 4 κομμάτια

Τις προβλέψεις της για τις γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις για την επόμενη δεκαετία ανακοίνωσε το ίδρυμα μελετών Stratfor που θεωρείται "ίδρυμα" του αμερικανικού ΥΠΕΞ και των μυστικών υπηρεσιών.
Το ίδρυμα εκτιμά ότι ο κόσμος θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος απ' ότι είναι σήμερα κι ότι ολοένα και περισσότερες χώρες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το χάος.

Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, η Ευρώπη θα χάσει το γόητρο της λέει ο Σταϊνμάιερ

Σοβαρές συνέπειες, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στη εξωτερική πολιτική, θα είχε ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προειδοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και τονίζει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι εκτός της οικονομίας για τους οποίους η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΣΤΟ TWITTER: Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ …ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! Πρώτη φορά ομιλία Προέδρου στην ΚΟ της ΝΔ χωρις κάμερες.

Μια «μπούρδα και μισή» χαρακτήρισε με ανάρτησή του στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος τη διοργάνωση Εθνικής Συνδιάσκεψης την οποία πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ Η ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Η Βοσνία - Ερζεγοβίνη ήταν βάση στρατολόγησης πολεμιστών της Αλ Κάιντα, δήλωσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, ο Αΐμαν Ντιν, ο οποίος άλλαξε "πλεύση" το 1998 και έγινε κατάσκοπος των βρετανικών υπηρεσιών ασφάλειας και πληροφοριών MI5 και MI6.

ΝΔ: ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει η Νέα Δημοκρατία με τα στελέχη να είναι στα... κάγκελα και να ζητούν πολιτικές πρωτοβουλίες από τον Α. Σαμαρά.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ», ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΛΜΠΑ

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της γραμματέας του Βαγγέλη Βενιζέλου που όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είδε τη λίστα γιατί δεν ξέρει να χειρίζεται υπολογιστή, ενώ το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ έμεινε κρυμμένο σε ένα συρτάρι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

2010-14 * Rheinische Post: Η Ελλάδα έχει καταβάλει στη Γερμανία τόκους 360 εκατ. ευρώ

Περίπου 360 εκατομμύρια ευρώ κατέβαλε η Ελλάδα στη Γερμανία το διάστημα 2010 - 2014, ως τόκους για τα δάνεια διάσωσης που έχει λάβει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Rheinische Post, που επικαλείται γερμανικά κυβερνητικά στοιχεία.

Eurovision- Σκότος, κακός ήχος, σέξι εμφανίσεις, χαμηλή τηλεθέαση Βιντεο

Ο προκριματικός για τη Eurovision έχει πλέον περάσει στην ιστορία, αφήνοντας ασυγκίνητο το κοινό. Θετικές εντυπώσεις για τις παρουσιάστριες -και τα ντεκολτέ τους
Ελαφρύ σκότος που ερχόταν σε μέγιστη αντίθεση με τις υπέρλαμπρες παρουσιάστριες και κακός ήχος που έκανε τις κορόνες των διαγωνιζόμενων να ακούγονται σαν άναρθρες κραυγές,

Μεξικό: Συνελήφθη ο αρχηγός του Καρτέλ των Ζέτας

Είναι από τους πιο διαβόητους εμπόρους ναρκωτικών του Μεξικού και συνελήφθη από τις αρχές της χώρας

Ο Ομάρ Τρεβίνο Μοράλες βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας του Μεξικού.

«Μακεδονία» αποκάλεσε την FYROM η υπατη εκπρόσωπος της Ε.Ε.

Η Ύπατη Εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι αποκάλεσε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο Ηρακλής απ’ τα παλιά, απέκλεισε τον Πανιώνιο στο Κύπελλο

Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το ματς κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή.
Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το ματς κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή,

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα

Ο πρεβευτής των ΗΠΑ παρακολουθούσε ένα δημόσιο φόρουμ για την επανένωση της Νότιας και της Βόρειας Κορέας, όταν ένας άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο Μάικλ Λίπερτ, 42 ετών, τραυματίστηκε στο πρόσωπο χωρίς όμως να κινδυνεύσει η ζωή του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.