Planet Stars Cinema: Βασίλισσα Ελισάβετ: Φανατική της σειράς «Game of Thrones» -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Game of Thrones: Χαμός στο Twitter με την βασίλισσα Ελισάβετ
Θα καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο και θα ξεναγηθεί μαζί με τον σύζυγό της στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της και Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, την επόμενη εβδομάδα θα ξεναγηθούν στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέσω Twitter. 

Πανελλαδικές: Έως 14 Ιουλίου η υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου -Ειδήσεις Πρώτο Θέμα

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2014 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 14-7-2014, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες οι βαθμολογίες αναμένεται να   αναρτηθούν στα λύκεια τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:H Κροατία «σκόρπισε» το διαλυμένο Καμερούν

Το βρήκε μπόσικο και το έκανε μια χαψιά! Η Κροατία διέλυσε το Καμερούν (4-0) και πάει να τα παίξει όλα για όλα με το Μεξικό. Βασικός και καλός ο Πράνιτς, επεισόδιο ανάμεσα σε Εκοτό-Μουκαντζό.
Κόντρα στη Βραζιλία αισθάνθηκε -δικαίως- πως την… έκλεψαν.

Και το Καμερούν πλήρωσε τα «σπασμένα» της Κροατίας! Η «Χρβατσκα» βρήκε τον… χώρο που ήθελε και έκανε μια χαψιά τους Αφρικανούς επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: ΙΣΠΑΝΙΑ - ΧΙΛΗ 0-2 Χιλιανή αποκαθήλωση της βασίλισσας Ισπανίας

Η Χιλή νίκησε 2-0 την Ισπανία και έστειλε την πρωταθλήτρια κόσμου πρόωρα στο σπίτι της. Χιλιανοί και Ολλανδοί εξασφάλισαν μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Χιλή μπήκε φουριόζα στο ματς. Απείλησε δύο φορές μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά (παραλίγο αυτογκόλ από τον Τζόρντι Αλμπα στο 1ο λεπτό, άστοχη κεφαλιά του Χάρα στη συνέχεια) και για δέκα λεπτά είχε το πάνω χέρι.