Obama focused on fixing glitches in healthcare rollout


(Reuters) - U.S. President Barack Obama is frustrated by the problems with the rollout of his signature healthcare reform and the administration intends to fix them.
Fresh from the U.S. budget battles, Obama on Monday will turn his attention to convincing Americans that the healthcare program can be fixed, despite the initial problems.

Ο Πανθρακικός νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε την πρώτη ήττα στο «Απόστολος Νικολαϊδης» μετά την 1η Σεπτεμβρίου του 2002! Δεν δόθηκε πέναλτι στους «πράσινους» στο 0-1.

Το 500ό παιχνίδι του Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» σε επίπεδο Α' Εθνικής κατηγορίας δεν ήταν γιορτινό. Φρόντισε γι' αυτό ο Πανθρακικός, ο οποίος νίκησε 2-1 τους «πράσινους», για την 8η αγωνιστική και τους γύρισε… 11 χρόνια πίσω.

Απίστευτο παιχνίδι και ανατροπή της Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ από την Γιουβέντους, αλλά μέσα σε διάστημα 14 λεπτών(!), το γύρισαν και νίκησαν 4-2!

Τι ματσάρα ήταν αυτή μέσα στο μεσημέρι! Η Φιορεντίνα έκανε σχεδόν το αδύνατο, αφού αν και έχανε με δύο γκολ από την Γιουβέντους, πέτυχε συνολικά τέσσερα στο δεύτερο μέρος (με χατ-τρικ του Ρόσι) και πανηγύρισε απίστευτη νίκη, με το τελικό 4-2!

AEK - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3-0 -Επιστροφή στις νίκες με γκολάρες για την ΑΕΚ (vds)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζντράβκο Πόποβιτς που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ, η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Άγιο Νικόλαο (4η αγωνιστική) μπροστά σε περίπου 10.000 οπαδούς της στο ΟΑΚΑ κι επέστρεψε στις νίκες (και) στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου.

Γκολ-φάντασμα έδωσε νίκη στη Λεβερκούζεν και έστειλε στο σπίτι του τον διαιτητή! [Βιντεο ]

Ghost Goal Stefan Kießling Hoffenheim vs Bayer Leverkusen 18-10-2013 HD.

Δείτε την πιο πρωτότυπη καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού[ Bιντεο ]

..

Επιστολή Τσίπρα στον Μάρτιν Σουλτς για την υπόθεση της ΕΡΤ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μην διακοπεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ

Επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, απέστειλε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον να μεσολαβήσει στο να συνεχιστεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Superleague Τελικά αποτελέσματα: Απόλλων-Παναιτωλικός (1-1), ΟΦΗ-Εργοτέλης (1-1), Καλλονή-Ξάνθη (1-5)

Ο Μπόγιοβιτς με αυτογκόλ στο 7΄ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα αλλά στο 74΄ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με εξαιρετική σέντρα-σουτ του Μελισσά - Στο 24΄ και το 32΄ τα δύο πρώτα γκολ για τους ακρίτες, ο Μαρσέλο μείωσε σε 2-1 για την Καλλονή με τον Σολτάνι να πετυχαίνει το 3ο και το 4ο γκολ και τον Σολάρι το 5ο για την Ξάνθη - Ο Διαμαντάκος έβαλε μπροστά τον Εργοτέλη στο 28΄ και ισοφάρισε για τον ΟΦΗ ο Παπάζογλου στο 41΄Ντεμπούτο με το δεξί θέλει να κάνει ο Μπάμπη Τεννές στον πάγκο του Απόλλωνα, που υποδέχεται τον επικίνδυνο Παναιτωλικό στη Ριζούπολη.

Πέθανε η χήρα του στρατάρχη Τίτο--Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί ο τόπος ταφής της

Η Γιοβάνκα Μπροζ απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών - Νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Βελιγραδίου

Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε η χήρα του ηγέτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας στρατάρχη Τίτο, Γιόβανκα Μπροζ.

Εντυπωσιασμένοι οι τροϊκανοί -Το βίντεο που σόκαρε την τρόικα

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ανέδειξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος, των επονομαζόμενων «Φρουρών των Ευρωπαϊκών Συνόρων»
Με ένα βίντεο που τα περισσότερα πλάνα του είναι από τη Λέσβο,

RussiaToday-Video-News-World:Roman Dismay: Thousands protest Italy's worst recession since WWII

Italy's economy ministry has been attacked by furious protesters, angered by the government's cost-cutting drive. Thousands took to the streets, denouncing the ongoing austerity measures for failing to dig the country out of recession. RT's Egor Piskunov reports.

Associated Press: Επίθεση του προέδρου του πρακτορείου κατά της κυβέρνησης Ομπάμα

O Γκάρι Προύιτ κατηγορεί την Ουάσινγκτον ότι παραβιάζει την ελευθερία της έκφρασης
Η τηλεφωνική κατασκοπεία δημοσιογράφων του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Ασοσιέιτεντ Πρες (AP) από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ήταν "μια από τις πιο κατάφωρες παραβιάσεις της πρώτης τροπολογίας του Συντάγματος", δήλωσε χθες, Σάββατο, ο πρόεδρος του πρακτορείου Γκάρι Προύιτ στη συνέλευση της Διαμερικανικής Ένωσης Τύπου (IAPA).

Π. Ρουμελιώτης: “Το ΔΝΤ έπεσε παταγωδώς έξω στην περίπτωση της Ελλάδας”

“Η πολιτική του Ταμείου είχε τεράστιο κοινωνικό κόστος” - “Προσυνεννοημένη η στάση ΔΝΤ και ΕΚΤ στις διαπραγματεύσεις με το οικονομικό επιτελείο” - “Δεν θα συζητηθεί πρόταση για κούρεμα χρέους, ούτε πριν, ούτε μετά τις ευρωεκλογές”
«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έπεσε παταγωδώς έξω στην περίπτωση της Ελλάδας».

Ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρας: “Να τελειώνουμε με τους θαυμαστές του Μνημονίου”

Δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια - Λάβρος κατά των “ακροδεξιών”, όπως τους ονόμασε, συνεργατών του πρωθυπουργού – Μίλησε για “σκοτεινά σχέδια παρακυβερνητικών μηχανισμών για να αποτραπεί η έλευση της Αριστεράς” - Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση γιατί “ανέχθηκε” τη Χρυσή Αυγή - Άνοιγμα και στην Κεντροδεξιά

H επιτομή της συνεργασίας και των αυτοματισμών Βίντεο: Το φοβερό γκολ της Άρσεναλ

Πόσο «χαζοί» μπορεί να ένιωσαν οι παίκτες της Νόριτς; Και πόσο «μάγκες» αυτοί της Άρσεναλ που συνεργάστηκαν σαν να μην είχαν αντίπαλο και πέτυχαν ΑΥΤΗ την ομορφιά;
Σε ένα ματς της Άρσεναλ με την Νόριτς το οποίο έληξε 4-1 θα μπορούσες να κρατήσεις πολλά.

Όπως, το ότι οι «κανονιέρηδες» παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το τολμηρό πρότζεκτ του Πολωνού φωτογράφου Γιάροσλαβ Βισζορκίβιτς Παιχνίδια με το... γάλα

«Milky PinUp» ή αλλιώς απολαύστε  καλλίγραμμα μοντέλα με “φορέματα” από... ασβέστιο και πρωτεϊνες...Σύγχρονες Κλεοπάτρες που πλένονται με γάλα, μία Σοφία Λόρεν λίγο πιο…λευκή, ένα ναυτάκι λίγο διαφορετικό από τα άλλα, μία Μέριλιν Μονρόε που ξαφνιάζεται από τον αέρα κάτω από το πάλλευκο φόρεμά της…είναι οι πρωταγωνίστριες του φωτογραφικού πρότζεκτ του Πολωνού φωτογράφου Γιάροσλαβ Βισζορκίβιτς.

Βέλγιο: Μοιραία πτήση για δέκα αλεξιπτωτιστές-Σοκ: Το αεροπλάνο που συνετρίβη χθες στο Βέλγιο είχε ξαναπέσει το 2000.

Μοιραία πτήση για το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου Pilatus Porter που μετέφερε αλεξιπτωτιστές στην επαρχία Ναμύρ του Βελγίου.
Όλοι οι επιβαίνοντες όπως και ο πιλότος είναι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο.
Το μικρό δικινητήριο αεροπλάνο, που μετέφερε δέκα αλεξιπτωτιστές, είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Τεμπλού με προορισμό το Φερνελμόν.

Σχέδια για ρωσικό φυσικό αέριο προς Ν.Κορέα και Κίνα

Η Μόσχα εξετάζει την πιθανότητα να παρακάμψει την Κίνα κατά την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου προς τη Νότια Κορέα. Βασικός παραλήπτης του “μηνύματος” δεν είναι η Πιονγκγιάνγκ, αλλά το Πεκίνο.

Στα χέρια της πρώτης γυναίκας – αστροναύτη η Ολυμπιακή Φλόγα

Την Ολυμπιακή Φλόγα κράτησε περήφανα η Βαλεντίνα Τερέσκοβα , η πρώτη γυναίκα – αστροναύτης, σήμερα στο Γιαροσλάβλ, την γενέτειρα πόλη της, σηματοδοτώντας την άφιξη της λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Σότσι, τον Φεβρουάριο του 2014.

Ουδέτερη θέλει την Αρκτική το 70% των ρώσων πολιτών

Η Αρκτική πρέπει να παραμείνει ουδέτερη και να μην ανήκει σε κανένα κράτος, δηλώνουν τα 2/3 των ρώσων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Κοινωφελές Ιδρυμα Γνώμης (FOM) του Κρεμλίνου.
Στην ερώτηση εάν τα εδάφη της Αρκτικής  πρέπει να κατανεμηθούν μεταξύ των κρατών που συνορεύουν, το 69% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά,

Dobroliot: Η «Καλοτάξιδη» κόρη της Aeroflot

Η θυγατρική εταιρία της Aeroflot, η χαμηλού κόστους (low cost airlines) ονομάζεται Dobroliót. Ετσι, εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στις low cost εταιρείες στη χώρα. Στο παρελθόν, οι περισσότερες ιδιωτικές πτώχευσαν. Η Dobroliot θα «πετάει» με ολοκαίνουργα αεροσκάφη.

Τουρκία: Ο Ερντογάν υποδέχτηκε τους δύο πιλότους που ήταν όμηροι για δύο μήνες

Οι δύο πιλότοι της εταιρείας Turkish Airlines αφέθηκαν νωρίτερα χθες ελεύθεροι βάσει συμφωνίας με την οποία είχαν απελευθερωθεί την προηγούμενη ημέρα 9 Λιβανέζοι όμηροι στην Συρία

Πάει στην πεπατημένη και κερδίζει η ΑΕΚ -ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

Η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να κερδίζει εύκολα, να μην κινδυνεύει και να προσφέρει θέαμα. Αυτό έπραξε κόντρα στον Ηλυσιακό και με οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου σήμερα το μεσημέρι καλείται να πάει στην πεπατημένη και να προχωρήσει άνετα στον δρόμο των επιτυχιών.

ΕΝΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ- Φρένο έπειτα από 64 ματς στην Μπάρτσα! (vds) -Real Madrid vs Malaga 2-0

Η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 επί της Μάλαγα εντός έδρας για την ένατη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν με τον Καμπαγιέρο να κάνει μια τρομερή εμφάνιση στο τέρμα των φιλοξενούμενων και τον διαιτητή να δίνει στο 89΄ ανύπαρκτο πέναλτι για ανατροπή επί του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ρονάλντο από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0 ενώ νωρίτερα το σκορ είχε ανοίξει ο Ντι Μαρία στο 46΄.