Ηθοποιοί που χαντακώθηκαν από συγκεκριμένους ρόλους

Υπάρχουν ρόλοι που ενσαρκώνονται τόσο ιδανικά που το φιλοθεάμον κοινό ξεχνά ότι πρόκειται για ταινία, ταυτίζοντας τον ηθοποιό με την ερμηνεία του σε τέτοιον βαθμό που είναι πια αδιαχώριστοι.
Κι έτσι δημιουργούνται άβολες συνήθως καταστάσεις για τον ηθοποιό, λες και φταίει αυτός δηλαδή για όσα κατέβασε το κεφάλι του σεναριογράφου!

Υπερθέαμα προσφέρει η Dominique Le Toullec Δείτε τις φωτογραφίες της

Το όνομά της είναι Dominique Le Toullec. Είναι γυμνάστρια και μοντέλο, με ρίζες από την Αυστραλία, τη Γαλλία και το Μάροκο, σε έναν συνδυασμό που δεν αφήνει άνδρα ασυγκίνητο.

Το γυμνασμένο της κορμί, το σεξ απίλ, το χαμόγελο που αφήνει στα χείλη σου όταν την κοιτάς, αρκούν και δεν χρειάζεται κάποια μαγική
συνταγή που οδήγησε στην επιτυχημένη της καριέρα και αναγνωρισιμότητα.

«Φέτες» η Camilla Ackerberg Λιώνει στη γυμναστική και στις... selfies

Η Camilla Ackerberg έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα και δεν χορταίνει να δείχνει στο ίντερνετ τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της και τα καλογυμνασμένα πόδια της.
Πώς να μην έχει άλλωστε, αφού είναι γυμνάστρια και fitness model. Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις σε ένα γυμνάστρια να λιώνει στις ασκήσεις και στα όργανα. Στη συνέχεια σειρά έχουν οι καθρέφτες για μερικές selfies που να ανέβουν στο Instagram προς τέρψη των 158.000 followers της.

Επεισόδια και χημικά στην Ειδομένη Οι αστυνομικοί της ΠΓΔΜ κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου

              (Φωτό+Βίντεο)
Χάος επικρατεί από το πρωί στην Ειδομένη. Οι αστυνομικοί της ΠΓΔΜ κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης εναντίον των προσφύγων προκειμένου να τους αποτρέψουν να περάσουν τα σύνορα, ενώ οι πρόσφυγες πετούν προς το μέρος των αστυνομικών πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Παλμύρα: Η Αψίδα του Θριάμβου ξαναγεννιέται!

Ανεπανόρθωτες καταστροφές προκάλεσαν στην ιστορική πόλη της Παλμύρας οι φανατικοί ισλαμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Οι τζιχαντιστές ανατίναξαν ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Παλμύρας, την Αψίδα του Θριάμβου.
Ομάδα Ιταλών αρχιτεκτόνων εργάζονται για την ανακατασκευή της, με τη βοήθεια ρομποτικής τεχνολογίας.

«Καμιά φορά βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του συριακού λαού.

Ουκρανία: Παραιτείται ο πρωθυπουργός Γιατσένιουκ

Την απόφασή του να παραιτηθεί ανακοίνωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ.
Όπως είπε, θα υποβάλει την παραίτησή του στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη.

Στους 102 οι νεκροί και στους 280 οι τραυματίες από την πυρκαγιά σε ινδουιστικό ναό

H πυρκαγιά που προκλήθηκε από σειρά εκρήξεων πυροτεχνημάτων προκάλεσε το θάνατο 102 ανθρώπων -σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό- τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέσα σε ινδουιστικό ναό στη νοτιοδυτική Ινδία, όπου χιλιάδες οικογένειες είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν θέαμα με πυροτεχνήματα. Εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, ορισμένοι φέρουν σοβαρά εγκαύματα στην καταστροφή αυτή στο ναό Πουτινγκάλ Ντεβί στην παράκτια πόλη

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από την εκδήλωση υποδοχής στο Χαϊδάρι (VIDEO)

Σε δήλωση που έκανε από το Χαϊδάρι, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση υποδοχής της πορείας κατά της ανεργίας από την Πάτρα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Χαϊδάρι για να υποδεχθούμε τη μεγάλη πορεία των οδοιπόρων από τη Πάτρα, με επικεφαλής τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο Κώστα Πελετιδη, σε έναν αγώνα δρόμου, σε έναν αγώνα που απλώς βάζει ένα μικρό λιθαράκι σήμερα,

Ολοι σήμερα στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα, στο μεγάλο συλλαλητήριο για την υποδοχή της πορείας από την Πάτρα

Ομοσπονδίες, συνδικάτα και Επιτροπές ανέργων, μαζί με δεκάδες ακόμα φορείς του κινήματος, ετοιμάζονται σήμερα Κυριακή να υποδεχτούν με ένα μεγάλο συλλαλητήριο τους οδοιπόρους από την Πάτρα, στις 6 π.μ. στο Σύνταγμα.

Εκεί θα τερματίσει η πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας, έχοντας διανύσει περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησε από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Θα «σκανάρουν» με drones τη Μεσόγειο για πρόσφυγες

Μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα ελέγχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πετούν σύντομα πάνω από την ήπειρο, όπως αποκαλύπτεται σε σχέδιο που επεξεργάζεται η Κομισιόν για να ελέγχει τους πρόσφυγες και μετανάστες που φθάνουν στις ακτές της Μεσογείου. Την αποκάλυψη αυτή κάνει η ιστοσελίδα politico, η οποία παρουσιάζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η Κομισιόν υποστηρίζει ότι χρειάζεται τον δικό της στόλο από drones για να εντοπίζει τις μικρές βάρκες με πρόσφυγες,

Κόντρα Μαξίμου-Σαμαρά για δημοσιεύματα που εμπλέκουν συγγενικά πρόσωπα του πρώην πρωθυπουργού στη λίστα Λαγκάρντ

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που τον εμπλέκει με τη λίστα Λαγκάρντ, έδωσε ο κ. Γιάννης Παγίδας, πεθερός του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Το άρθρο αναφέρεται σε ένα μηδενικού περιεχομένου λογαριασμό που έχει κλείσει πριν από πολλές δεκαετίες, αναφέρει ο κ. Παγίδας και χαρακτηρίζει αντιδεοντολογικό, απαράδεκτο και συκοφαντικό να αναφέρεται χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο το όνομά του.

Αυτοκίνητο έκανε ... σούζα σε αγώνες Dragster στην Κρήτη [φωτό, βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνες Dragster στο Τυμπάκι Ηρακλείου. Η δύναμη του αυτοκινήτου μαζί με την τέλεια πρόσφυση της διοργάνωσης έκαναν το αυτοκίνητο να σηκωθεί σούζα και να πηγαίνει στις δύο ρόδες!
Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, αυτό το περιστατικό της σούζας, τόσο μεγάλης γωνίας και διάρκειας είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, και για τους γνώστες, το αυτοκίνητο έκανε τα πρώτα 18 μέτρα σε 1,3 δευτερόλεπτα... με τις πίσω ρόδες.

Ιδού η καλύτερη σουίτα στον κόσμο - Χρειάζεστε μόλις... 20.000 ευρώ για ένα βράδυ (φωτό)

Η μεγαλύτερη σουίτα ρετιρέ σ ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην καρδιά του Μιλάνο, είναι ιδανική για εσάς ειδικά αν είστε ένας μεγιστάνα της μόδας, ένα supermodel ή ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής.
Η νέα σουίτα 11.000 τετραγωνικών ποδιών ονομαζόμενη « Katara» στο Excelsior Hotel Gallia - που ονομάστηκε πρόσφατα η καλύτερη σουίτα στον κόσμο - μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ιδιωτικό σπα και δύο εξωτερικές βεράντες, όπου προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Σουηδία: Η σουίτα που βρίσκεται στα έγκατα της γης [φωτό]

Πρόκειται για το πιο παράξενο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο. Αν τα πηγαίνετε καλά με το σκοτάδι και δεν έχετε κλειστοφοβία, τότε η συγκεκριμένη σουίτα είναι κάτι που αναμφίβολα θα σας βγάλει από τα τετριμμένα. Πρόκειται για την Mine Suite, μια υπόγεια πολυτελή σουίτα που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Sala Silvermine στη Σουηδία.
Το αλλόκοτο αυτό  δωμάτιο παλιά ήταν μέρος ορυχείου και βρίσκεται σε βάθος 155 μέτρων κάτω από το έδαφος.

Σύγχρονοι Ροβινσώνες: Eπέζησαν τρεις μέρες σε έρημο νησί και διασώθηκαν γράφοντας «Ηelp» στην άμμο! (φωτό)

Τρεις άνδρες που απομονώθηκαν σε ένα έρημο νησί στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού διασώθηκαν αφότου έγραψαν στην άμμο «Help» (Βοήθεια).

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακτοφυλακή, οι ναυαγοί επιβίωσαν επί τρεις ημέρες στο νησί μέχρι που διασώθηκαν με τον «παραδοσιακό» τρόπο που έχουμε μάθει οι περισσότεροι μέσα από τις ταινίες.