"Βασίλισσα της κάνναβης" η Lady Gaga!

Τι άλλο θα κάνει πια η Lady Gaga… Αυτή τη φορά «χτύπησε» με μία εκκεντρική εμφάνιση που παρέπεμπε σε κάνναβη, ενώ είχε στο στόμα της ένα «ύποπτο» τσιγάρο…

Σέξι ζόμπι η Mαρία Μενούνος σε πάρτι για το Halloween

Ως σέξι ζόμπι εμφανίστηκε η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Mαρία Μενούνος, σε ένα από τα Halloween πάρτι που έγιναν αυτές τις μέρες στο Χόλιγουντ..

Celebrity Roundup: Robert Pattinson and Kristen Stewart Hold Hands in Lame Halloween Costumes

Last night, Robert Pattinson held hands with Kristen Stewart in public for the first time since that whole cheating fiasco. They made their grand PDA debut while wearing hasty, disappointing Halloween costumes. Plus: Snooki slams tabloid reports about breaking up with her baby daddy, Jenny McCarthy has a sexy 40th birthday request, and more..

I Wanna Go

I Wanna Go

      VIDEO..

Tonight Tonight

Tonight Tonight
      

       VIDEO..

Bad (Remix by Afrojack Featuring Pibtull - DJ Buddha Edit) (Pseudo Video)

Bad (Remix by Afrojack Featuring Pibtull - DJ Buddha Edit) (Pseudo Video)..

Give Me Everything (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer)

Give Me Everything (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer)

VIDEO...

Till The World Ends (Twister Remix (Audio)

Till The World Ends (Twister Remix (Audio) 

ΔΕΙΤΕ VIDEO.

Ενας Ελληνας και δύο Αλβανοί φέρονται να είναι οι βασικοί ύποπτοι για την κλοπή στo Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ τα 77 αντικείμενα ενδέχεται να βρίσκονται ήδη στην Ελβετία

Σχεδόν εννέα μήνες έχουν περάσει από την κλοπή στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ότι η σύλληψη των δραστών ήταν θέμα λίγων 24ώρων αποδείχθηκαν λανθασμένες. Ο «ερασιτεχνικός» τρόπος δράσης των αδίστακτων ληστών φαίνεται ότι ήταν αυτός που αρχικά αποπροσανατόλισε τις έρευνες..

Ντομινίκ Στρος-Καν: O Μαρκήσιος ντε Σαντ του 21ου αιώνα

Σαββατόβραδο στο κέντρο του Παρισιού. Στην είσοδο του κλαμπ καλοντυμένα και προφανώς ανώτερης κοινωνικής τάξης ζευγάρια έχουν αφήσει τα ακριβά παλτά τους και τις φινετσάτες τσάντες τους στην γκαρνταρόμπα. Κατεβαίνουν προς το υπόγειο, όπου βρίσκεται το μπαρ..

Η κιβωτός του Cartier Μικροί θησαυροί πρωταγωνιστούν σε μια αμύθητης αξίας ρετροσπεκτίβα στο Μουσείο Τίσεν-Μπορνεμίτσα της Μαδρίτης

Ο 20ός αιώνας μόλις είχε χαράξει. Οι αδελφοί Ράιτ αποτολμούσαν την πρώτη ιπτάμενη εμπειρία, η πενικιλίνη δεν είχε ακόμη φέρει επανάσταση στην ιατρική και ο Τιτανικός δεν είχε ακόμη βάλει πλώρη για το μοιραίο ταξίδι. Ηταν η εποχή που ο Λουί Καρτιέ προσέλαβε στο τμήμα σχεδιασμού κοσμημάτων της οικογενειακής επιχείρησης έναν 21χρονο απόφοιτο της Ecole des Arts Décoratifs ονόματι Σαρλ Ζακό..

Τρεις μέρες στο Αμστερνταμ Στην πόλη των πεζών, των ποδηλάτων και των καναλιών, όλα είναι δρόμος. Ιδού οι διαδρομές που σίγουρα θα κάνετε

Από την Τζολί στα Κόκκινα Φανάρια
Ξεκινήστε την ημέρα σας στο 5 αστέρων ξενοδοχείο «Krasnapolsky» ο μπουφές του είναι πρώτα υπερθέαμα και έπειτα γαστρονομική εμπειρία που βρίσκεται στη διάσημη πλατεία Dam, στην καρδιά της ολλανδικής πρωτεύουσας. Επειτα, επισκεφθείτε το ολλανδικό Madame Tussauds,.

Σον Κόνερι ή Ντάνιελ Κρεγκ ..Ποιος είναι ο καλύτερος Μποντ;

Το ερώτημα που προκύπτει κάθε φορά που βγαίνει η καινούργια ταινία έχει γίνει πλέον δίλημμα: Σον Κόνερι ή Ντάνιελ Κρεγκ;Το Skyfall κάνει πρεμιέρα  και όσοι την έχουν δει την θεωρούν την καλύτερη ταινία με τον Bond που έχει γυριστεί ποτέ. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο καλύτερος 007 που έχουμε δει ή ο Σον Κόνερι εξακολουθεί να ορίζει το ρόλο; Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος (του FLIX, του Oneman και του US TV, διαφωνεί με τον Βάιο Παπανάγνου...

Αργεντινή: Στην ηλικία των 16 θα ψηφίζουν πλέον οι πολίτες

Η Αργεντινή μείωσε την κατώτατη ηλικία για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν στα 16 από τα 18 χρόνια. Δεκάδες μέλη της αντιπολίτευσης στην Κάτω Βουλή αποχώρησαν από την ψηφοφορία που έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε τεταμένο κλίμα. Τελικά το μέτρο εγκρίθηκε με 131 ψήφους υπέρ και 2 κατά..

Νέα Υόρκη: Χάος για λίγες σταγόνες βενζίνης

Το χτύπημα του τυφώνα Σάντι στις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών διήρκεσε περίπου 72 ώρες προκαλώντας τον θάνατο 90 ανθρώπων -37 από τους οποίους στη Νέα Υόρκη- και ζημιές ύψους 50 δισ. δολαρίων..

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Κίνας - Ιαπωνίας για τα νησιά

Τέσσερα πλοία της κινεζικής κυβέρνησης μπήκαν σήμερα στα χωρικά ύδατα νησιών που διοικούνται από την Ιαπωνία, αλλά τα διεκδικεί η Κίνα, ανακοίνωσε η ιαπωνική Ακτοφυλακή.

Τρεις μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ.Νέα δημοσκόπηση..

Η εβδομαδιαία πολιτική-σατιρική-αποκαλυπτική εφημερίδα «Το Ποντίκι» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2.11.2012 με δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία αποτυπώνει την αναδιάταξη της επιρροής των κομμάτων..

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, μαζί με το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω της απεργίας της Τετάρτης, την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «4% Τόσοι τους πιστεύουν» και την αναλυτική παρουσίαση της δημοσκόπησης (Δείκτες) της PULSE R.C στην οποία αποτυπώνεται η εικόνα κατάρρευσης της κυβερνητικής αξιοπιστίας. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΝ προηγείται της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και η Χρυσή Αυγή εδραιώνεται στην τρίτη θέση… (Σελ.20,45,46,47)

ΜΑΣ… ΣΑΡΩΝΟΥΝ: Η ΕΛ.ΑΣ..

Εκδήλωση του Νέου Αγωνιστή για την αριστερά και την εθνική ανεξαρτησία

Εκδήλωση με κεντρικό θέμα «αριστερά και εθνική ανεξαρτησία» διοργανώνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ελευσίνας ο Νέος Αγωνιστής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι εξής..

Τα παιδία δεν παίζει... Μάγδα Καλουμένου, εκπαιδευτικός

Στις 23 Απριλίου του 2010 ο τέως πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου ανακοίνωσε από το ακριτικό Καστελόριζο την απόφασή του για προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, που κατέληξε στην υπογραφή του πρώτου μνημονίου. Από τότε πέρασαν σχεδόν δυόμισι χρόνια..

Χωρίς Μετρό και ηλεκτρικό την Παρασκευή

Χωρίς Μετρό και ηλεκτρικό θα μείνει την Παρασκευή η Αθήνα, λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.

Οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις..

Σκανδαλώδης εξαίρεση των συνταξιούχων υπαλλήλων της βουλής από τις περικοπές

Σκανδαλώδης πρόκληση αποτελεί η διαπίστωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι από το νομοσχέδιο για τις περικοπές εξαιρούνταν οι συνταξιούχοι υπάλληλοι της βουλής και αυτό όπως αναφέρουν οι δικαστές αντίκειται στην αρχή της ισότητας..

Το Google Nexus 7 ASUS στην Ελλάδα από τις 12 Νοεμβρίου

Η λιανική του τιμή διαμορφώνεται στα 269 ευρώ.Η συσκευή θα έχει βάρος 340 γραμμαρίων και διάρκεια μπαταρίας 9,5 ώρες.
Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινά η εμπορική διάθεση της ταμπλέτας Google Nexus 7 ASUS,.

Ομπάμα «ψηφίζει» ο δήμαρχος της Ν. Υόρκης

Τη στήριξή του στην επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών εξέφρασε με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ...

MIXAΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Δοκιμάζω κάτι νέο, δεν αλλάζω χαρακτήρα..

«Αυτό που χαρακτηρίζει τη συνεργασία μας είναι το γέλιο», λέει για τη συνεργασία με τους Ζουγανέλη - Μπουλά στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Ασχημος» και προσθέτει: «Είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό έχω κάνει». Στην πιο επιτυχημένη «συμμορία» της διασκέδασης των τελευταίων χρόνων εισβάλλει φέτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, διαμορφώνοντας την πιο ανατρεπτική συνεργασία του φετινού χειμώνα..