Τζάκρη: Φόροι μέχρι θανάτου από τον Στουρνάρα

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε επίσης τον υπουργό Οικονομικών, «εντολοδόχο» του Σαμαρά
Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη.

ΑΠΟ... 14 ΚΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ Η τραγωδία των φόρων

Eνα καυτό 12μηνο περιμένει τους φορολογουμένους, αφού θα περάσουν από 14 κύματα, άλλα αναμενόμενα και άλλα απρόσμενα, από τώρα μέχρι τα μέσα του 2014, καθώς θα πρέπει να καταβάλουν «προγραμματισμένους» φόρους για την ακίνητη περιουσία και το εισόδημα, ενώ από το νέο έτος θα έρθουν αντιμέτωποι με φορολογικές εκπλήξεις, στην πλειονότητά τους δυσάρεστες.

Παμπλόνα: Φέρετρα και βασκικές σημαίες στο φεστιβάλ ταυροδρομιών

Η τεράστια σημαία των Βάσκων στο δημαρχείο της Παμπλόνα ήταν κάτι που δεν ανέμενε κανείς στην έναρξη του φεστιβάλ ταυροδρομιών.

Η ikurriña, όπως αποκαλείται η βασκική σημαία, προκάλεσε την οργή του Δημάρχου της πόλης καθώς ένα λεπτό πριν δοθεί το έναυσμα για τις φετινές εκδηλώσεις, αυτονομιστές την κρέμασαν για να την δουν οι πάντες.

Καψής: Η νέα ΕΡΤ θα ανοίξει τα επόμενα 24ωρα

Φεύγει το «μαύρο» και ανοίγει στα πρότυπα του BBC - Δεν θα επέμβουν τα ΜΑΤ για να εκκενωθεί το κτίριο στη λεωφόρο Μεσογείων
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανοίξει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, ακόμη κι αν χρειαστεί οι πρώτες εκπομπές να γίνουν εκτός του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, ενώ δήλωσε ότι θα είναι στα πρότυπα του BBC.

«Ιδρύεται» ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης

Από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου το ιδρυτικό συνέδριο - Σκληρή ανακοίνωση για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα
Με την εισηγητική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τους χαιρετισμούς των πολιτικών κομμάτων, θα αρχίσουν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης, 10 Ιουλίου.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Πάτρα: «Βουτιά» αυτοκινήτου στο Ρίο

Χωρίς να τραυματιστεί κατάφερε και βγήκε από την πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα ο οδηγός
Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε σήμερα νωρίς το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Τέσσερα τροχαία και έξι τραυματίες με το «καλημέρα» στο Ηράκλειο

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 και μισή το πρωί όταν δύο κοπέλες που επέβαιναν σε δίκυκλο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου
Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων έκρυβε με το ξεκίνημα της η σημερινή ημέρα στο Ηράκλειο

Κόρινθος: Επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με έναν τραυματία

Από την συμπλοκή σημειώθηκαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε ένας 67χρονος, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα του Σαββάτου η οδός Κύπρου στην Κόρινθο, μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

“Summertime Sadness” στην Αθήνα για την Lana Del Rey!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Lana Del Rey έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park για να συμμετάσχει στο Rockwave Festival τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Μετά τον «Σκορπιό» πωλείται και η «Χριστίνα»

Εχει φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Λαμπερές δεξιώσεις, δείπνα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης λάμβαναν χώρα στην υπερπολυτελή θαλαμηγό «Χριστίνα Ο.» του Ελληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία βγαίνει στο «σφυρί» έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ.