Πορτογαλία: Σέρφερ δαμάζει τεράστιο κύμα (Φωτό+Βίντεο)

Γητευτής των κυμάτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γερμανός σέρφερ Σεμπάστιαν Στόιντνερ, ο οποίος ξεσήκωσε τους θεατές, στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας.
Ο Γερμανός αθλητής δάμασε ένα ομολογουμένως τεράστιο κύμα, στο πλαίσιο αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα σέρφινγκ.

To National Geographic στο ρυθμό Halloween: Βίντεο με 5 στοιχειωμένες πόλεις φαντασμάτων! Μπρρρρ

Εν όψει του Χάλοουιν, της δημοφιλούς γιορτής του δυτικού κόσμου που γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου και θυμίζει τις δικές μας απόκριες (αν και με εμφανώς πιο μυστικιστική χροιά), το National Geographic μας παρουσιάζει ένα φανταστικό βίντεο τρόμου! 

Το μανιφέστο Βαρουφάκη

«Δυστυχώς, η πλειονότητα στο Eurogroup δεν ήθελε μια έντιμη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, που έπρεπε να ταπεινωθεί ή να ανατραπεί» τονίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε σημερινή, εκτενή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ», όπου μεταξύ άλλων καταγγέλλει την τρόικα ως τον καλύτερο φίλο των φοροφυγάδων,

Συμμετοχή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στην μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση του Ισραήλ

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ισραήλ έχει σκληρύνει την στάση του κατά των Παλαιστινίων η στρατιωτική διπλωματία καλά κρατεί καθώς η Αθήνα στέλνει αεροπλάνα για να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη άσκηση στην ιστορία της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η άσκηση λέγεται "Μπλε Σημαία" και θα ολοκληρωθεί στις 3 Νοεμβρίου.

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβάτες (Φωτό+Βίντεο)

 Δεν υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή του αεροσκάφους Airbus A321 στη χερσόνησο του Σινά, ανακοίνωσε η πρεσβεία της Ρωσίας στο Κάιρο.
Η πρεσβεία ανέφερε εξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, ότι οι επιβάτες ήταν λιγότεροι από τον αριθμό που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα επισήμως από τις αιγυπτιακές αρχές και το υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας.
«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, υπήρχαν 212 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος στο αεροπλάνο» σημείωσε ενώ αρχικά όλες οι άλλες πηγές έκαναν λόγο για 217 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα.

Αυτός είναι πιο επικίνδυνος δρόμος στο κόσμο – Eσείς θα τολμούσατε μια βόλτα; (video)

Το μικρό λεωφορείο βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, σε μια διαδρομή προς τα Ιμαλάια. Οι επιβάτες όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά ένας από αυτούς έχει την ψυχραιμία να κρεμαστεί από το παράθυρο για να τραβήξει το βίντεο.
Οι υπόλοιποι δείχνουν να απολαμβάνουν την επικίνδυνη διαδρομή καθώς ακούγονται να γελάνε με την ψυχή τους. Δεν ξέρουμε βέβαια εάν υπάρχουν επιβάτες που έχουν λιποθυμήσει από το φόβο.

Οι πολλές ζωές του Κώστα Μητσοτάκη

Είναι ο πιο ανθεκτικός πολιτικός της νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Είναι ο άνθρωπος που εκτιμά πως είναι «μπροστά από την εποχή του», όπως υπονοεί με το νέο βιβλίο του. Πίσω από όλα αυτά, όμως, ποιος είναι πραγματικά ο Κώστας Μητσοτάκης;«Το αίσθημα του φόβου δεν το έχω νιώσει ποτέ. Ισως σε κανέναν μεγάλο σεισμό, αλλά και εκεί κοιμόμουνα, δεν κατέβαινα κάτω. Δεν ήταν κάτι που κατόρθωσα, γεννήθηκε μοναχό του».

Ρουμανία - Η στιγμή που ξεσπά η φωτιά σε night club...Μια τραγωδία με 27 νεκρούς και περισσότερους από 160 τραυματίες

Είναι η στιγμή που τα πυροτεχνήματα ανάβουν και κανείς δεν φαντάζεται πως δευτερόλεπτα μετά θα προκληθεί μια τραγωδία, μια από τις χειρότερες που έχουν συμβεί ποτέ στην ιστορία της Ρουμανίας. Μια τραγωδία με 27 νεκρούς και περισσότερους από 160 τραυματίες.

Τα μέλη του συγκροτήματος Goodbye to Gravity βρίσκονται στη σκηνή του νυχτερινού κλαμπ Colectiv στο Βουκουρέστι.

Αυτός είναι ο εκσκαφέας - μαμούθ! Δείτε τι μπορεί να κάνει... [φωτο-βίντεο]

Ο Bagger 288 είναι ο μεγαλύτερος εκσκαφέας του κόσμου, γερμανικής κατασκευής.
Το βάρος του φτάνει τους 13.500 τόνους, διαθέτει δύο κινητήρες με ιπποδύναμη 22.500 hp και έχει πλάτος 46 μέτρων. Η ικανότητα σκαψίματος αδρανών υλικών φτάνει μέχρι 10.000 κυβικά μέτρα την ώρα!

Το ρωσικό Airbus κόπηκε στα δύο - Ανασύρθηκαν 100 νεκροί εκ των οποίων 17 παιδιά (Φωτό+Βίντεο)

 Εικόνες-σοκ αντικρίζουν οι διασώστες:
Στα δύο έχει κοπεί το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα μέλη των σωστικών συνεργείων που επιχειρούν στην περιοχή της συντριβής. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι διασώστες περιγράφουν ανατριχιαστικές εικόνες, με επιβάτες που βρέθηκαν νεκροί, δεμένοι στις θέσεις τους ανάμεσα στα συντρίμμια και 5 παιδιά μεταξύ τους. Εντόπισαν και το "μαύρο" κουτί.

Περισσότερες διευκρινίσεις για τις συντάξεις όσων θεμελιώνουν δικαίωμα πριν και μετά το 2015

Περισσότερες διευκρινίσεις για τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα πριν και μετά το 2015 και για όσους συνταξιοδοτήθηκαν από 1.1.2015 έως 31.8.2015 έδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι πλέον, υπό την ισχύ του ν. 4337/2015, όσοι ασφαλισμένοι θεμελίωσαν δικαίωμα σύνταξης έως τις 31.12.2014 και συνταξιοδοτήθηκαν από 1.1.2015 έως 31.8.2015, διέπονται από το προ του ν. 3863/2010 καθεστώς, το οποίο άλλωστε και γνώριζαν ως ισχύον όταν υπέβαλαν την αίτηση συνταξιοδότησης.

Με κορυφαίους Σπανούλη και Πρίντεζη ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αρμάνι στο Μιλάνο (Φωτό+Βίντεο)

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει! Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τους αρχηγούς τους, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να φωνάζουν «παρών», όταν η μπάλα έκαιγε, επικράτησαν με 66-71 της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και ανέβηκαν στο 2-1 στον Β' Ομιλο της Euroleague. Θηρίο ο Γιανγκ!
Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος πέρασε με επιτυχία ένα δύσκολο τεστ, καθώς απέναντι στη Μιλάνο