Η ώρα της κρίσης για την "δασκάλα του έρωτα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων. Η δικογραφία της..

Αυτό είναι το Παρίσι! 20 του Γενάρη του 2012 Aνδρική Μόδα 2012-2013

Επιδείξεις μόδας για άνδρες προσελκύουν πολλούς ξένους σχεδιαστές για τη γαλλική πρωτεύουσα, που ενέπνευσε επίσης το πολυτελές Winter Louis Vuitton..

Dita Von Teese: Αισθησιακό κορίτσι του ’50!

Σε περίοδο  οικονομικής κρίσης η Dita Von Teese βγάζει λεφτά σχεδιάζοντας και φορώντας τα δικά της εσώρουχα. Η χορεύτρια του burlesque..

«Μια φιλόδοξη πολιτική για το ράλι"

Jean Todt ήταν παρούσα Παρασκευή το πρωί στη Βαλένθια στο service park του Μόντε Κάρλο. Ο πρόεδρος της FIA, μίλησε για τον αγώνα και την ανάπτυξη του προγράμματος της πειθαρχίας..

Loeb κρατά το μπαρ

Νικητής των πέντε από τις έξι ημέρες στην αγκαλιά του Monte-Carlo, Sebastien Loeb εδραίωσε τη θέση του πέρα ​​από τον Dani Sordo και Petter Solberg στο δεύτερο στάδιο. Sébastien Ogier ο ίδιος υπήρξε θύμα ενός βίαιου ατυχήματος..

Mεγαλώνει η διάσημη οικογένεια; Τριών μήνων έγκυος η Angelina Jolie;

Μετά τις δηλώσεις της Angelina Jolie ότι θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της με ακόμη ένα παιδί, σειρά έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη διάσημη..

Ράλι Μόντε Κάρλο: Ρουλέτα ελαστικών!

Το WRC έκανε πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς να ξεκινά χτες Τετάρτη.
Οι εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν είναι τρεις Citroen (Λεμπ, Χίρβονεν), Ford (Λάτβαλα, Σόλμπεργκ) και Mini (Σόρντο, Καμπάνα)..

BMW: Έτοιμη η Μ Performance Automobile

Την τρίτη υπομάρκα της, είναι έτοιμη να παρουσιάσει η BMW. Ετσι μετά την BMWi με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και τη Mini, η BMW θα παρουσιάσει την «Μ Performance Automobile»!..

F1 Απαγορεύτηκε η ανάρτηση που αντιδρά!

Παρά την αρχική της συγκατάθεση η FIA τελικά αποφάσισε να απαγορεύσει τη χρήση της ανάρτησης που εμπόδιζε το βύθισμα του εμπρός μέρος του μονοθεσίου..

Μια νέα κόντρα ξεκινά Ενεργητικές αναρτήσεις από Lotus και Ferrari!

Είναι πιθανόν να βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα διαμάχη όσον αφορά στο πλαίσιο των τεχνικών κανονισμών..

Οι Anonymous χάκερ «χτύπησαν» κυβερνητικά site των ΗΠΑ

Η οργάνωση χάκερ «Anonymous» ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη online επίθεση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ σε αντίποινα για την κίνηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να κλείσει μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο ιστοσελίδες διανομής αρχείων, την Megaupload.com, με κατηγορίες για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων..

Οι Anonymous "χτύπησαν" και στην Βραζιλία

Ο ομάδα των κυβερνοπειρατών Anonymous έβαλαν στο στόχαστρό τους σήμερα το πρωί τους ιστότοπους της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Περιοχής της Βραζιλίας και μίας βραζιλιάνας..

Ίσως το πιο αποκαλυπτικό μαγιό που έχει φορέσει ποτέ η Rihanna

Με ένα μαύρο, άκρως αποκαλυπτικό μαγιό και μια σανίδα surf η Rihanna απόλαυσε τις διακοπές της σε παραλία στη Hawaii. Όσοι άντρες έτυχε να τη δουν σίγουρα είχαν μια ευχάριστη μέρα..

Μπλέκουν γνωστό ηθοποιό στη μαφία της Θεσσαλονίκης

Την ησυχία του έχει χάσει από το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αφού φέρεται αναμεμειγμένος στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που δρούσε στη..

Δέσποινα Βανδή...ankle boots and red bag...

 Δέσποινα Βανδή: Στη Θεσσαλονίκη με στυλ σταρ του Χόλυγουντ
Την περασμένη Πέμπτη η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μέχρι τη συμπρωτεύουσα για μια ημέρα..

Οι Αφγανοί Ταλιμπάν πίσω από την επίθεση σε Γάλλους στρατιώτες

Οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, ότι αυτοί στρατολόγησαν τον Αφγανό στρατιώτη που σκότωσε χθες..

Νιγηρία: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από βομβιστικές επιθέσεις

Πολλαπλές εκρήξεις στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισαν δεκάδες στην πόλη Κάνο της βόρειας Νιγηρίας αργά χθες το απόγευμα της Παρασκευής, σε μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων που αξιωματούχοι θεωρούν «συντονισμένες»..

Χιλή: Συλλήψεις 21 φοιτητών σε διαδήλωση

Συγκρούσεις σημειώθηκαν στο Σαντιάγο της Χιλής την Πέμπτη ανάμεσα σε αστυνομικούς και τους περίπου 500 συμμετέχοντες σε μια φοιτητική..

Κολομβία: Συνδικαλιστής δολοφονήθηκε μαζί με τη γυναίκα του

Ένα ηγετικό στέλεχος της συνδικαλιστικής ένωσης εργατών (USO), του μεγαλύτερου συνδικάτου στον τομέα του πετρελαίου στην Κολομβία..

Ινδονησία: Ένα κοριτσάκι 5 ετών το δεύτερο θύμα της γρίπης των πτηνών

Δύο Ινδονήσιοι, ένα κοριτσάκι και ο θείος του, που είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών, πέθαναν αυτόν το μήνα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την..

Δευτέρα "κληρώνει" για Energa και Hellas Power

Την Δευτέρα φαίνεται ότι θα κληρώσει τελικά (;) για την Energa και την Hellas Power, καθώς για να υπάρξει διακοπή της δυνατότητας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος..

Η μαφία της Θεσσαλονίκης «ντρίπλαρε» και τον Ντέμη

Ο πρώην πρόεδρος και παίχτης της ΑΕΚ, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ και αργότερα της Group Eleven,..

«ΛΕΥΚΗ ΚΑΜΟΡΑ» Μέσα οι «μπράβοι», έξω δικηγόροι και εφοριακός

Με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις αφέθηκαν ελεύθεροι ένας εφοριακός και δύο δικηγόροι, καθώς και άλλοι τρεις. Αντίθετα, προφυλακίστηκαν..

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ - ΦΩΤΙΑ Οι διάλογοι της «Λευκής Καμόρα»

Από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις προκύπτει ότι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία τα μέλη του κυκλώματος δεν γνώριζαν ότι τους..

Η μυστηριώδης Μολδαβή που θα ρίξει φως στο ναυάγιο του Κονκόρντια Η Ντομνίκα Τσερμορτάν θεωρείται μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση

Ενα ροζ σκάνδαλο περιβάλλει το Κόστα Κονκόρντια: μια νεαρή Μολδαβή, που φημολογείται ότι δειπνούσε με τον καπετάνιο λίγο πριν βουλιάξει το κρουαζιερόπλοιο..

Αλβανία: Νέα υπόθεση διαφθοράς με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό Αποκαλυπτικό βίντεο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό KLAN

Ο πρωταγωνιστής του νέου σκανδάλου Ντριτάν Πρίφτι (δεξιά) με τον Ιλίρ Μέτα Ο ίδιος ο Πρίφτι πριν από ένα χρόνο είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλο βίντεο όπου εικονιζόταν ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ιλίρ Μέτα ο οποίος πέρυσι του είχε..

Όταν μια σταγόνα νερού καθρεφτίζει μαγικά τους πλανήτες

Με σύνεργα τη φωτογραφική του μηχανή, μερικούς πλανητικούς χάρτες και το αστείρευτο ταλέντο του, ο Markus Reugels αποτυπώνει μια όψη των πλανητών που..

Πρόσφεραν την Κύπρο ή την Κρήτη ως ενέχυρο για να πάρουν όπλα, αλλά πάλι δεν τους έδιναν

Βίβλος γενέσεως του χρέους είναι η έκδοση «Ο εξωτερικός δανεισμός», του Τάσου Ηλιαδάκη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μπατσιούλας. Σε 606 σελίδες ο συγγραφέας, διδάκτορας της Κοινωνιολογίας και μαθηματικός, παρουσιάζει την εξέλιξη του χρέους από τη γέννηση του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα που..

Ναυάγιο Κονκόρντια - «Η ανάσυρση πτώματος δεν ξεχνιέται ποτέ» Οι αυτοδύτες της ακτοφυλακής μιλούν για το δύσκολο έργο τους

Πλήθος αξιωματικών της τοπικής αστυνομίας, των Καραμπινιέρων, της ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής έχουν συρρεύσει εδώ και πέντε μέρες στις ακτές του νησιού Τζίλιο συμμετέχοντας στις..

Costa Concordia: Οι λανθασμένοι χειρισμοί οδήγησαν στο ναυάγιο

Οι τραγικοί χειρισμοί του καπετάνιου και οι εντολές που εκτελούσε εξ ονόματός του το πλήρωμα του Costa Concordia οδήγησαν, όπως όλα δείχνουν, στη ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Τοσκάνης..

Κομήτης γίνεται θυσία στον Ηλιο Αστρονόμοι παρακολούθησαν καρέ-καρέ τον θάνατό του καθώς έπεφτε στο ηλιακό στέμμα

Οι αστρονόμοι κατέγραψαν τον θάνατο του κομήτη C/2011 N3 καθώς εκείνος «βουτούσε» με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ηλιακό στέμμα..

O πιο «σκοτεινός» γαλαξίας Ο JVAS B1938+666 αποτελείται από σκοτεινή ύλη

Καλλιτεχνική απεικόνιση ενός γαλαξία σκοτεινής ύλης
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες του ΜΙΤ. Εντόπισαν ένα πολύ μακρινό γαλαξία που αποτελείται στο..

Ο Άρης «έπεσε» στο Μαρόκο Ο μετεωρίτης που έπεσε το καλοκαίρι είναι κομμάτι του κόκκινου πλανήτη

Ένα από τα θραύσματα του μετεωρίτη που έφτασε στη Γη από τον Άρη
Μια μικρή πύρινη μπάλα έγινε ορατή τον περασμένο Ιούλιο στον ουρανό του Μαρόκου. Επρόκειτο για ένα..

Σημείο «μηδέν», το σημείο G Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι το κέντρο της γυναικείας απόλαυσης δεν υπάρχει

Μύθο αποτελεί κατά τους αμερικανούς ερευνητές το σημείο G, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί η ακριβής θέση του περιβόητου ανατομικού σημείου της γυναικείας ηδονήςΤην ύπαρξη του πολυσυζητημένου σημείου G αμφισβητούν αμερικανοί επιστήμονες καθώς, όπως..