Loeb κρατά το μπαρ

Νικητής των πέντε από τις έξι ημέρες στην αγκαλιά του Monte-Carlo, Sebastien Loeb εδραίωσε τη θέση του πέρα ​​από τον Dani Sordo και Petter Solberg στο δεύτερο στάδιο. Sébastien Ogier ο ίδιος υπήρξε θύμα ενός βίαιου ατυχήματος..

Νικητής των πέντε από τις έξι ημέρες στην αγκαλιά του Monte-Carlo, Sebastien Loeb εδραίωσε τη θέση του πέρα ​​από τον Dani Sordo και Petter Solberg στο δεύτερο στάδιο. Sébastien Ogier ο ίδιος υπήρξε θύμα ενός βίαιου ατυχήματος.


Πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για τις πιθανότητές του για νίκη το βράδυ της Τετάρτης , παρά την άνετη οδηγήσει ο ίδιος είχε κατασκευάσει, Loeb επιβεβαίωσε κρατήστε του στο Μόντε Κάρλο την Πέμπτη. Σε περίπτωση απουσίας του Jari-Matti Latvala αριστερά στην βαρέλια την παραμονή , την Αλσατίας ήταν σχεδόν άθικτος στο δεύτερο στάδιο, που έλαβε την ανταγωνιστών στην Haute-Loire Πέμπτη. Στο γύρο έξι εξετάζει το πρόγραμμα, ο Loeb κέρδισε πέντε. Και χωρίς να αναγκάζει τους μηχανικούς, επιτίθεται με μετρήσεις στους δρόμους σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό, τι χθες, αλλά ακόμα δύσκολο.
Πέντε έως έξι ειδικές Loeb
Σε αντίθεση Τετάρτη, δεν υπήρχε χιόνι ή πάγο στην άσφαλτο στο νότιο τμήμα της Γαλλίας. Για να μην δύσκολες επιλογές σχετικά με τις στρατηγικές των ελαστικών. Σε βρεγμένο οδόστρωμα σε ορισμένα σημεία, μερικές φορές καλύπτεται με πάγο και λάσπη από το δεύτερο πέρασμα, ο Loeb μεγαλώσει τη διαφορά του πάνω από δύο διώκτες του, τώρα πάνω από ένα λεπτό και ένα μισό. "Μια πολύ καλή ημέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο αγώνας ήταν περισσότερο σαν ένας αγώνας δρόμου στην άσφαλτο χθες, αλλά υπήρχαν παγίδες. Προσπάθησα να επιτεθεί για να διευρύνει το χάσμα. Θα δούμε αύριο, αλλά τον καιρό του χρόνου θα μπορούσε να αλλάξει », σχολίασε ο μεγαλύτερος φώτα μετά την SS10.
Dani Sordo και Petter Solberg, αφού είναι αυτές, πάλεψε για τη δεύτερη θέση στη διάρκεια της ημέρας. Dauphin παγκόσμιος πρωταθλητής βράδυ της Τετάρτης, ο Ισπανός άντεξε τις επιθέσεις της Νορβηγίας, προσφέροντας ακόμα και ένα χρόνο μηδέν. Η μίνι οδηγό, ξαφνικά, η ιδιωτική Loeb Grand Slam στο δεύτερο πέρασμα του Labatie Andaure - Lalouvesc (19 χλμ.).
Ogier υποφέρει σε στεγνό οδόστρωμα
Τέταρτη Τετάρτη , Sebastien Ogier ήταν το θύμα της υπέρβασης την τελευταία ημέρα της ειδικής, έκανε πολύ δύσκολη, λόγω της μπαλώματα λάσπη, αλλά και η μέση φωτεινότητα της το τέλος του απογεύματος. Στην έκτη θέση κατά την έναρξη του χρόνου γύρου, η Gapençais πήγε σε δικό του πταίσμα σε μια ενότητα πολύ γρήγορα. Ο ίδιος και ο συνοδηγός του, Julien Ingrassia ήταν σε θέση να γρήγορα να βγούμε από το αυτοκίνητο ενσωματώνεται σε μια σειρά από βαρέλια. Η εγκατάλειψη είναι η επιχείρηση του François Delecour (6η) και Pierre Campana (7ο) που grappillent ένα μέρος. Αυτά τα δύο θα πρέπει να αναμένουν μια περίπλοκη ημέρα Παρασκευή και παρόλο που το πρόγραμμα θα είναι ελαφρύτερο (τρία στάδια). Βροχή ή το χιόνι θα μπορούσε να καλέσει σε Drôme.
Ταξινόμηση της ES5:
1. Loeb (Fra, Citroen) στο 11'22''5
2. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 2''9
3. Sordo (Spa, Mini) στο 5''8
4. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) να 11''5
5. Novikov (Rus, Ford) να 17''3  
Ταξινόμηση της ES6:
1. Loeb (Fra, Citroen) στο 12'37''7
2. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) με 8''6
3. Sordo (Spa, Mini) στο 9''2
4. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 11''8
5. Novikov (Rus, Ford) να 14''9
Ταξινόμηση της ES7:
1. Loeb (Fra, Citroen) στο 13'41''8
2. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 3''3
3. Sordo (Spa, Mini) στο 7''3
4. Ogier (Fra, Skoda) να 8''4''
5. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) να 10''8
Ταξινόμηση της SS8:
1.   Sordo (Spa, Mini) στο 11'14'9
2. Loeb (Fra, Citroen) με 0''2
3. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 2''2
4. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) με 7''2
5. Novikov (Rus, Ford) να 9''3
Ταξινόμηση της SS9:
1. Loeb (Fra, Citroen) στο 12'29''6
2. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 3''6
3. Sordo (Spa, Mini) στο 4''5
4. Novikov (Rus, Ford) να 8''1
5. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) να 10''8
Ταξινόμηση της ES10:
1. Loeb (Fra, Citroen) στο 14'00''1
2. Sordo (Spa, Mini) στο 6''0
3. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 12''1
4. Novikov (Rus, Ford) να 18''3
5. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) να 21''7
Γενική κατάταξη:
1. Loeb (Fra, Citroen) 2h45'56''9
2. Sordo (Spa, Mini) στο 1'37''2
3. Σόλμπεργκ (Ούτε, Ford) να 1'40''9
4. Ο Hirvonen (Fin, Citroën) να 3'40''4
5. Novikov (Rus, Ford) να 3'51''5
6. Delecour (Fra, Ford) να 5'19''9
7. Campana (Fra, Peugeot) στο 6'49''6

ΠΗΓΗ   VIDEO  www.youtube.com

Citroën WRC 2012 - Rallye Monte-Carlo - Friday

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...