Τέσσερα πανέμορφα χωριά στα Επτάνησα

 

Αν και οι περισσότεροι, και όχι άδικα, έχουν συνδυάσει τα νησιά του Ιονίου με τις ασύλληπτες παραλίες τους, σε αυτά θα βρείτε χωριά– διαμαντάκια, που αξίζει να ανακαλύψετε. Πλάι στο κύμα ή την ενδοχώρα του νησιού όπου εντοπίζονται οι γραφικές εικόνες, η παράδοση και αυθεντικότητά τους σίγουρα θα σας συναρπάσουν.

Τρεις παραθαλάσσιοι προορισμοί στην Πελοπόννησο για το επόμενο weekend Με άρωμα καλοκαιριού και νησιωτική αύρα

 

Το καλοκαιράκι πια βρίσκεται προ των πυλών, οι μετακινήσεις εκτός νομού επιτρέπονται και οι προγραμματισμοί των διήμερων εξορμήσεων σίγουρα βρίσκονται στα σχέδια των περισσότερων. Για το επόμενο διήμερο που έχετε στο μυαλό σας, λοιπόν, οι προορισμοί που ακολουθούν στην Πελοπόννησο, σε Μεσσηνία, Αργολίδα και Λακωνία αποτελούν ιδανικές επιλογές για μια απόδραση με θαλασσινή αύρα και νησιωτική ατμόσφαιρα.

Πύλος, Μεσσηνία

Η παραλία στη Σκόπελο που δεν «μαραίνεται» ποτέ

Η Σκόπελος στη συνείδηση όλων έχει συνδυαστεί με την πλούσια και καταπράσινη φύση που φτάνει σχεδόν μέχρι τη θάλασσα και τις εκπληκτικές ακρογιαλιές της, με τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά που προσκαλούν σε αξέχαστα και απολαυστικά, καλοκαιρινά μακροβούτια. Και ενώ οι περισσότεροι επιλέγουν τις παραλίες που είναι πιο εύκολα προσβάσιμες και διαθέτουν ανέσεις για μια ημέρα στη θάλασσα, υπάρχει ένα σημείο στο νησί που στην κυριολεξία κόβει την ανάσα και αξίζει κανείς να ανακαλύψει, το οποίο μάλιστα δεν «μαραίνεται» ποτέ.


Πανεπιστήμιο αφαίρεσε το διδακτορικό Γερμανίδας πρώην υπουργού: «Το πήρε μέσω εξαπάτησης»

 

Tον διδακτορικό τίτλο της πρώην υπουργού Οικογένειας Φραντσίσκα Γκίφεϊ αφαίρεσε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, κρίνοντας ότι τον εξασφάλισε «μέσω εξαπάτησης σε ό,τι αφορά την ανεξαρτησία των ακαδημαϊκών επιδόσεών της».

«Εξακολουθώ να υποστηρίζω τη δήλωσή μου, ότι έγραψα την εργασία μου σύμφωνα με όσα γνωρίζω και πιστεύω», δήλωσε η κυρία Γκίφεϊ και εξέφρασε τη λύπη της για τα «λάθη που έγιναν κατά την προετοιμασία της εργασίας», τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να εξαπατήσει το Πανεπιστήμιο.


Ο πλούσιος απόγονος που σπατάλησε την τεράστια περιουσία και πέθανε άφραγκος

 

«Η ζωή είναι μικρή, για να μην τη ζήσεις ωραία». Αυτό, κατά κάποιον τρόπο, θα μπορούσε να ήταν το motto του Huntington Hartford, ενός εκ των απογόνων της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Αμερικής, A & P. Αλλά ο ίδιος έζησε σχεδόν έναν αιώνα, φροντίζοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής να καλοπερνάει. Μία καλοπέραση βέβαια, που του κόστισε πολύ ακριβά στην τσέπη, αφού σπατάλησε όλα τα χρήματα που κληρονόμησε από την οικογένειά του και πέθανε άφραγκος. Και αν δεν ήταν η κόρη του να τον πάρει κοντά της, ίσως να πέθαινε μόνος και αβοήθητος.

Ιταλία – Τουρκία Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιστρέφει - Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι τον μεγάλο τελικό

 

Αναμονή τέλος. Μετά από τέσσερα χρόνια και… bonus έναν ακόμη λόγω πανδημίας, η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιστρέφει στις ζωές μας και αλλάζει αυτόματα την… ατζέντα του καλοκαιριού. Και η αυλαία του EURO 2020 δεν θα μπορούσε να ανοίξει με καλύτερο τρόπο. Ιταλία vs Τουρκία.

Η οικοδέσποινα του 1ου ομίλου (από τις 9 που παίζουν «σπίτι» τους και τις συνολικά 11 διοργανώτριες χώρες) Σκουάντρα Ατζούρα, απέναντι σε ένα από τα πιο δυναμικά αουτσάιντερ. Το αήττητο σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι εδώ και μια τριετία, κόντρα στην ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές, του «αρχιτέκτονα» της μεγαλύτερης διεθνούς επιτυχίας της χώρας με την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.