Η αρχαία ελληνική τεχνολογία και τα θαυμαστά τα έργα της

Την ώρα που η προσφορά των αρχαίων Ελλήνων στους τομείς της λογικής σκέψης, της επιστήμης και των καλών τεχνών παραμένει αξεπέραστη, η ιστορία της αρχαιοελληνικής τεχνολογίας παραμένει εν πολλοίς άγνωστη, ακόμα και σε μας.
Τα απίστευτα τεχνολογικά επιτεύγματα των προγόνων μας φαίνεται να έχουν υποχωρήσει κάτω από το πελώριο βάρος

Παντρεύτηκε η Longoria σε μία ρομαντική τελετή στο Μεξικό

Η Eva Longoria παντρεύτηκε τον αγαπημένο Jose Baston το Σάββατο σε μία ρομαντική τελετή στο Μεξικό παρουσία 200 καλεσμένων και ακολούθησε ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι με πολύ χορό και εκλεκτές παρουσίες.
«Είναι ο πιο όμορφος άνδρας που έχω δει ποτέ μου. Είναι τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός και αστείος.

Το σκουλαρίκι της Σίσσυς Χρηστίδου στο πιο ασυνήθιστο σημείο

Κάτι τολμηρό και συνάμα πρωτότυπο έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, έβαλε σκουλαρίκι στο μάγουλο πάνω ψηλά κι ακριβώς κάτω από το μάτι.
Η όμορφη παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων μοιράστηκε το νέο της απόκτημα στο διαδίκτυο.

Με κατακόκκινα εσώρουχα στη σκηνή η Britney Spears Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο

Με κόκκινα εσώρουχα εμφανίστηκε η Britney Spears στη σκηνή του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας, στην τελετή απονομής των μεγαλύτερων μουσικών βραβείων της  Αμερικής, των Billboard Music Awards.
Η 34χρονη ποπ σταρ τα έδωσε όλα στη σκηνή με τα λικνίσματά της να ξεσηκώνουν το κοινό ενώ η αποκαλυπτική της εμφάνιση προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...

Κόλαση η Kelly Brannigan Μία εικόνα, χίλιες λέξεις - Δείτε τις φωτογραφίες της

Είναι μοντέλο, ηθοποιός, αισθητικός αλλά πάνω από όλα είναι σέξι. Με τις εμφανίσεις της αφήνει άφωνο τον αντρικό πληθυσμό που και να θέλει δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω της.
Στον ελεύθερο της χρόνο η Kelly Brannigan πηγαίνει εκδρομές, κάνει snowboarding, κάμπινγκ, πεζοπορία, και της αρέσει πολύ το σέρφινγκ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του EURO 2016 Γαλλίας (10 Ιουνίου με 10 Ιουλίου)...Οι 18 διαιτητές της τελικής φάσης

Στο περιθώριο της παρουσίασης του αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ για το καλοκαίρι, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Τηλεόρασης, Λάμπη Ταγματάρχη, έγινε γνωστό το τηλεοπτικό πρόγραμμα του EURO 2016 της Γαλλίας (10 Ιουνίου με 10 Ιουλίου).

Η φωτογραφία Τσίπρα με τις χαριτωμένες Τουρκάλες (Photo)

Τρεις χαμογελαστές κοπέλες πλησίασαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.
Οι κοπέλες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονται για την τουρκική κυβέρνηση, ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να φωτογραφηθούν μαζί.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους χάλασε το χατίρι και όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό.

Το λεωφορείο του μέλλοντος δεν θα «κολλάει» ποτέ στην κίνηση - Δείτε γιατί (Video)

Όταν λέμε «μέλλοντος» μη φανταστείτε στο μακρινό μέλλον, αλλά σύντομα, πολύ σύντομα. Ήδη κάποια από αυτά δοκιμάζονται να βγουν στην κυκλοφορία.
Κινέζοι σχεδιαστές φαίνεται πως βρήκαν τη λύση οι αστικές συγκοινωνίες να είναι πάντα στην ώρα τους και να μην «κολλάνε» ποτέ στην κίνηση. Δημιούργησαν ένα τεράστιο λεωφορείο, το οποίο πιάνει από το πεζοδρόμιο μέχρι το διάζωμα του δρόμου.

Μετονομασία του κλειστού του ΟΑΚΑ σε «Νίκος Γκάλης» με απόφαση Κοντονή!

«Νίκος Γκάλης» θα ονομάζεται το κλειστό στάδιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα σε συνάντηση που είχαν σήμερα. Η απόφαση ελήφθη ήδη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας.

Η εντυπωσιακή έκρηξη της Αίτνας on camera (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τις εκρήξεις του ηφαιστείου της Αίτνα κατέγραψε κάμερα το Σάββατο. Οι εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο Ο ουρανός πάνω από τη Σικελία έγινε κόκκινος ενώ το ηφαίστειο άρχισε τη δραστηριότητά του την περασμένη Τρίτη.
Σύμφωνα με το Russia Today οι τελευταίες εκρήξεις είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα της Αίτνας από τότε που το ηφαίστειο είχε μια από τις μεγαλύτερες εκρήξεις των τελευταίων δεκαετιών.

Το Λονδίνο – Νέα Υόρκη γίνεται… Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Σε μόλις 35 λεπτά τα αεροσκάφη νέας γενιάς μπορούν να καλύψουν την απόσταση Λονδίνο – Νέα Υόρκη.

Χάρη στην πετυχημένη δοκιμή στις 18 Μαΐου στην Αυστραλία ενός πρωτοποριακού κινητήρα ο οποίος θα μπορεί να πετύχει τελική ταχύτητα 7 Mach, δηλαδή επταπλάσια από την ταχύτητα του ήχου, το ταξίδι από την αγγλική πρωτεύουσα μέχρι τη Νέα Υόρκη γίνεται σχεδόν σε ίδιο χρόνο όπως αυτό της Αθήνας προς τη… Θεσσαλονίκη.

Μήπως είναι καιρός να διαγράψουμε πληροφορίες μας από το Facebook;

Το Facebook ξέρει πολλά για σένα και του το έχεις επιτρέψει ο ίδιος. Δεν είναι κακή η ιδέα, να μοιραζόμαστε όλες εκείνες τις εμπειρίες που θέλουμε με τα κοντινά μας πρόσωπα, να αλληλεπιδρούμε μαζί τους, να κάνουμε πλάκα και να το κρατάμε συνεχώς ενήμερο.

Σύμφωνα με το popaganda.gr το ζήτημα είναι πως πάντα μιλάμε για internet,

Η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο ίντερνετ με ένα κλικ

Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πόση ταχύτητα έχει η σύνδεσή τους στο ίντερνετ. Σέρνεται κάθε φορά που θέλετε να κατεβάσετε μία εφαρμογή ή πάτε... σφαίρα;

Η ταχύτητα που έχετε είναι αυτή που πληρώνετε ή διαφορετική;

Η αλήθεια είναι ότι η ταχύτητα σύνδεσης internet εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

Η BMW στα πλαίσια της 100ης επετείου της απολογήθηκε για τα χρόνια του ναζισμού

H ΒMW κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1930 και του 1940 λειτουργούσε αποκλειστικά ως προμηθευτής του γερμανικού στρατού. Όταν η ζήτηση για τους αεροπορικούς κινητήρες της BMW αυξήθηκε εργάτες, κατάδικοι και κρατούμενοι από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εξανάγκαστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή τους».Foto Video
 Αυτήν την ημέρα, η τεράστια ταλαιπωρία που προκάλεσαν τα παραπάνω και που επηρεάσαν τη μοίρα πολλών από αυτούς τους ανθρώπους εξακολουθεί να είναι ένα θέμα που προκαλεί βαθύτατη λύπη».

Η BMW 2002 Hommage είναι η σύγχρονη μετενσάρκωση της ιστορικής 2002 turbo Foto Vds.

Πενήντα χρόνια. Τόσα έχουν περάσει από τότε που η BMW επανατοποθετήθηκε στο αυτοκινητικό προσκήνιο και μπήκε σε μια τροχιά επιτυχίας. Έναυσμα ήταν τότε μια νέα σειρά μοντέλων, η 02, η καινούργια σειρά (Neue Klasse), όπως ονομαζόταν στα γερμανικά και η οποία περιελέμβανε από τη βασική 1502 μέχρι τη σπάνια και πρωτοποριακή 2002 turbo.

Kίρα Νάιτλι, Τζον Λε Καρέ, Τζουντ Λο και άλλοι 279 Βρετανοί του πνεύματος κατά του #Brexit

282 καλλιτέχνες, συγγραφείς, ηθοποιοί του θεάτρου και του κινηματογράφου, επαγγελματίες του θεάματος και της δημιουργίας λένε βροντερό Όχι στο Brexit.
<
Τζον Λε Καρέ, Ντάνι Μπόιλ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Τσιουέτελ Έτζιοφορ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Tζουντ Λο, Άλεξ Καπράνος, Τζάρβις Κόκερ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας και άλλοι υπογράφουν ανοικτή επιστολή