Ανακαλύφθηκαν οι 3 μικρότεροι εξωπλανήτες

Ανακαλύφθηκαν οι 3 μικρότεροι «εξωπλανήτες» (πλανήτες..

Άρχισαν οι αναβολές για τους Black Sabbath

Πριν λίγα 24ωρα ο κόσμος της μουσικής σοκαρίστηκε από την είδηση ότι ο Tomi Iommi των Black Sabbath διαγνώστηκε με καρκίνο. Δυστυχώς η πρώτη αναβολή συναυλίας τους είναι γεγονός..

Τακούνια: Νομίζετε ότι τα έχετε φορέσει όλα;

Δεν επιτρέπετε να ονομάζεστε τακούνια lovers αν δεν έχετε φορέσει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω ζευγάρια ή παρόμοια τους. Τα παρακάτω 25 χρειάζονται δύναμη στους κοιλιακούς, αλλά μπρος στη μόδα τι είναι ο πόνος;..

Jennifer Aniston: Το πιο επιθυμητό κορμί στον κόσμο

Μπορεί η Jennifer Aniston να έχει πατήσει τα 42 χρόνια, παρ'όλα αυτά κατακτά την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιθυμητά σώματα στον κόσμο. Για ακόμη μια χρονιά..

Οι Spice Girls ξανά μαζί για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου;

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους επανεμφάνιση, το 2007, είναι πολύ πιθανό σύντομα να τις δούμε ξανά μαζί, για να..

Έγινε γνωστός ο τίτλος του νέου δίσκου της Madonna

Θα ονομάζεται, MDNA και θα είναι το πρώτο της ύστερα από τέσσερα χρόνια. Τέλος του μήνα τώρα θα έρθει και το πρώτο single που θα έχει τίτλο, Gimme All You Luvin και στο οποίο συμμετέχουν η Nicki Minaj και η M.I.A..

Γδύθηκε και πάλι η κοπέλα του Ronaldo Irina… και να καίει!

Το διάσημο μοντέλο και σύντροφος του ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, γδύθηκε ξανά για τη νέα κολεξιόν της εταιρείας εσωρούχων Intimissimi, αποδεικνύοντας γιατί το τελευταίο διάστημα, είναι το πιο «καυτό» όνομα στο χώρο της μόδας..

Paris Hilton: Όλη η φωτογράφηση στο αγγλικό «FHM»

Για το αγγλικό αντρικό περιοδικό «FHM» του Ιανουαρίου πόζαρε η Paris Hilton, έξι χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο του περιοδικού..

Η σέξι φωτογράφηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Όταν αγαπάω, τα δίνω όλα. Και καρδιά και σώμα», λέει σε συνέντευξή της στο «Down Town» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ποζάρει για τις σελίδες του περιοδικού αποκαλύπτοντας τη σέξι της πλευρά..

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Το παθιασμένο φιλί του Σάκη και της Κάτιας

Πιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz..

Σύμφωνα με πανεπιστημιακή έρευνα Οι πίθηκοι μακάκες βάζουν τη φιλία πάνω απ' όλα!

Μια ομάδα από το πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, μελέτησαν την συμπεριφορά των πίθηκων και συγκεκριμένα το είδος μακάκες. Το συμπέρασμα ήταν πως τα ζώα θεωρούν την φιλία ισάξια με την οικογένεια. Εξηγούν πως αυτό συμβάλει στην επιβίωση, αλλά και στην εύρεση τροφής..

Τέλος στην αιχμαλωσία έξι γιγάντιων «πάντα» θα δώσει η Κίνα

Τέλος στην αιχμαλωσία έξι γιγάντιων πάντα θα δώσει σήμερα – Τετάρτη η Κίνα, τα οποία θα απελευθερώσει σε ημιάγριο περιβάλλον, στο πλαίσιο ενός προγράμματος για την ενίσχυση του..

"Με το Μνημόνιο καταστρέφετε το περιβάλλον"!

Με δύο εκτενείς επιστολές προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόσο και τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου..

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Σε νέα δίκη ο Εφραίμ και ο Αρσένιος

Στο εδώλιο θα καθήσουν και πάλι ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη, μετά την αναίρεση της απόφασης του..

Το 2014 ψηφίζει για την ανεξαρτησία της η Σκοτία

Η κυβέρνηση της Βρετανίας πρόκειται να δώσει στη Σκοτία τη δυνατότητα να αποφασίσει με δημοψήφισμα αν θα ανεξαρτητοποιηθεί ή όχι αίροντας όλα τα σχετικά νομικά εμπόδια, καλεί ωστόσο τη Σκοτία να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της..

Νικαράγουα: Για τρίτη φορά πρόεδρος ο Ντανιέλ Ορτέγκα

Την τρίτη του θητεία ξεκίνησε ο Ντανιέλ Ορτέγκα ως πρόεδρος της Νικαράγουα εν μέσω αμφιβολιών σχετικά με την θριαμβευτική του νίκη με ποσοστό 64% στις τελευταίες εκλογές.
Το κόμμα της..

Ιράν: Πυρηνικός επιστήμονας νεκρός από έκρηξη βόμβας

Ο ιρανός επιστήμονας Μοστάφα Αχμάντι Ροσάν, που σκοτώθηκε στη βομβιστική επίθεση στην Τεχεράνη εργαζόταν  στον σταθμό εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mehr..