Οταν οι σταρ βγαίνουν από τα ρούχα τους!

Για χρόνια οι διασημότητες χρησιμοποιούν την τέχνη του στριπτίζ για να ενισχύσουν προφίλ τους. Από την Marilyn Monroe μέχρι την τελευταία φωτογράφηση της Nicole Kidman στο V πολλοί σταρ από όλους τους χώρους της..

Katherine Jenkins: Δεν είχα σχέση με τον David Beckham!

Τα νεύρα της πρέπει να έχει αυτές τις μέρες η Vicroria Beckham στο άκουσμα των φημών ότι ο αγαπημένος της σύζυγος μπορεί να είχε συνάψει σχέση με την Katherine Jenkins.
Η διάσημη σοπράνο πάντως είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να καθησυχάσει τη Victoria μέσα από την προσωπική της σελίδα στο twitter.
.

Tre-μετε πρωταθλητές του parkour. (Βίντεο)

Το αμερικανικό τεριέ «δείχνει τα δόντια του»
Ποιος είπε ότι το parkour είναι μόνο για τους ανθρώπους; Ο TreT, έχει καταγωγή από την Ουκρανία και αφήνει με τα καμώματα του έκπληκτους όσους βρεθούν στο πέρασμα του. Το αμερικανικό τεριέ έχει εκπαιδευτεί από το αφεντικό του να..

Φοβερός σκύλος...ποδηλάτης! (Βίντεο)

Ο Νόρμαν είναι αναμφισβήτητα ένας έξυπνος και δραστήριος σκύλος ο οποίος δεν χρειάζεται να τρέχει στο πάρκο για να διατηρεί την φόρμα του, αφού κάνει βόλτες με το ποδήλατό του. Εκπαιδευμένος από την ιδιοκτήτριά του, Karen Cobb, ο καταπληκτικός αυτός σκύλος ανεβαίνει στο μπλε ποδήλατό του και ξεκινά το παιχνίδι..

Σάκης Ρουβάς: Μεγάλη συνεργασία με Αγγελική Ηλιάδη

Ο κορυφαίος pop star, σύμφωνα με τα ελλαδικά δημοσιεύματα, "έκλεισε" για τον ερχόμενο χειμώνα άλλο ένα δυνατό και υποσχόμενο όνομα, από το χώρο του λαϊκού τραγουδιού...

Goin' Through ft. The Fade: Never Give Up

Μια νέα συνεργασία για τους Goin' Through, οι οποίοι μαζί με τους The Fade ερμηνεύουν το τραγούδι "Never Give Up (Τα όνειρά μου ξαναζώ)", σε μουσική και στίχους και των δύο συγκροτημάτων...

Και η Bar Refaeli στη Μύκονο

Και η πρώην του Leonardo Di Caprio, Bar Refaeli βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές με την παρέα της στη Μύκονο. Και δείχνει να το διασκεδάζει πολύ, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter..

«Μέθυσε» το Ρέθυμνο η Άννα Βίσση

Ξεσηκώνει την Ελλάδα η Άννα Βίσση σε κάθε της live εμφάνιση!
Η ελληνίδα σταρ βρέθηκε και στην Κρήτη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την καλλιτεχνική της ιδιοφυία..

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε καλή ψαριά και την δείχνει περήφανος [εικόνα]

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς μας αποδεικνύει περίτρανα ότι εκτός απο το τραγούδι και τον χορό έχει μεγάλο ταλέντο και στο... ψάρεμα..

Nίκος Μουτσινάς: Πώς έγινε πλουσιότερος σε ένα καλοκαίρι;

Μετά από ένα πολύ πετυχημένο χειμώνα για την εκπομπή του, η τύχη ευνόησε τον Νίκο και το φετινό καλοκαίρι.
Η παράσταση "Τα βαφτίσια", την οποία υπογράφει μαζί με την Τζένη Διαγούπη, έρχεται πρώτη σε..

Η βίλα που χάρισε η Ριάνα στη μητέρα της και η επίδειξη on camera [βίντεο]

Η διάσημη σταρ αγαπάει πολύ τη μητέρα της και δε χάνει ευκαιρία να το δείξει, με πιο πρόφατη τελευταία εκδήλωση αγάπης το απίστευτο δώρο που της έκανε..

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, πέντε μήνες μετά την μεταμόσχευση που υποβλήθηκε στο ηπάρ, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο της Μπαρτσελόνα.
Ο 33χρονος αμυντικός..

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ [βίντεο]

Την τέχνη του γκολ δεν την έχει ξεχάσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και παρά τα 37 του χρόνια, συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα των Λος Αντζελες Γκάλαξι..

Σε ιδιώτες 562 νησιά για 100 χρόνια θα δώσει η κυβέρνηση [έγγραφο]

Φωτιές άναψε χτες η συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, όπου υπήρχε αναφορά σε «πώληση» ελληνικών νησιών. Η κυβέρνηση διέψευσε, αλλά όπως φαίνεται είναι ήδη σε εξέλιξη από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία για την παραχώρηση 562 νησιών σε ιδιώτες...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και αυτή την ώρα παραχωρούν κοινή συνέντευξη Τύπου.
Αύριο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Η Γερμανίδα καγκελάριος μπορεί να έχει δηλώσει ότι από τη σημερινή συνάντηση δεν θα πρέπει να αναμένονται αποφάσεις, ωστόσο πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά είναι να θέσει το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος (αφού πρώτα επαναλάβει ότι η Αθήνα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της)...

Ζητάει λίγα, για να πάρει... λιγότερα

Δεν χρειαζόταν και κάποιος ιδιαίτερα οξύς πολιτικός νους για να καταλάβει κάποιος ότι ο Σαμαράς δεν θα ζητούσε από την Ευρώπη τίποτε περισσότερο από την επιμήκυνση.
Παρότι τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης εί­χαν βάλει ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης (δηλαδή ριζικών αλλαγών στο μνημόνιο) ως βασικό θέμα της προεκλογικής ατζέντας), αμέσως μετά τη συγκρό­τηση της συμμαχικής κυβέρνησης υπαναχώρησαν, όπως όλοι (οι νοήμονες) ανέμεναν, στην πολύ υποδεέστερη διεκδίκηση της... επιμήκυνσης...

Υποτελείς στην Υψηλή Πύλη

«Δεν υπάρχουν ιδιωτικά νησιά εκτός από ορισμένα. Τα περισσότερα είναι ακατοίκητα στη μέση του αρχιπελάγους. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα εθνικής ασφάλειας, μερικά από αυτά τα νησιά μπορούν να έχουν εμπορική χρήση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ξεπούλημα, αλλά για τη μετατροπή αχρησιμοποίητων εκτάσεων σε ένα κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει εισοδήματα σε μια δίκαιη τιμή»..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ TON . AGELIOFOROS.GR

Αυξημένες είναι οι φετινές τιμές των καυσόξυλων, καθώς η ζήτηση έχει ανέβει κατακόρυφα εν όψει της εξίσωσης ...
.
Νορβηγία: Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 χρόνων ο Μπράιβικ για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων.

Νορβηγία: Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 χρόνων ο Μπράιβικ για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων.

Δικαστήριο του Οσλο αποφάσισε πως ο Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ είναι ποινικά υπεύθυνος για τις δολοφονίες ...
.
ΗΠΑ- Λανς Αρμστρονγκ: Οταν οι θρύλοι γίνονται...πέτσινοι

ΗΠΑ- Λανς Αρμστρονγκ: Οταν οι θρύλοι γίνονται...πέτσινοι

«Αποκαθήλωση» για το θρύλο της παγκόσμιας ποδηλασίας και (γενικότερα) έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές ...

.
Εξακολουθούν να έχουν πολλούς τουρίστες τα ξενοδοχεία άνω των 80 - 100 κλινών της Χαλκιδικής

Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική: Ουκρανοί, Ρώσοι και Βαλκάνιοι σώζουν την παρτίδα

Με πολύ υψηλές πληρότητες, οι οποίες άγγιξαν ακόμη και το 85%-90% στα ξενοδοχεία άνω των 80-100 κλινών ...
.

Βιονικό µάτι δίνει ελπίδες

Οµάδα ερευνητών του Πανεπιστηµίου Μόνας της Αυστραλίας ανέπτυξε ένα βιονικό µάτι που θα βοηθάει τους τυφλούς να κινούνται καλύτερα στον χώρο. Σε πρώτο στάδιο, το συγκεκριµένο «µάτι» θα προσφέρει ένα σχετικά µικρό ποσοστό όρασης, οι ..

Ουδέν... καλόν αµιγές κακού!

Μελέτη ερευνητών του Πανεπιστηµίου του Σάο Πάολο στη Βραζιλία έδειξε ότι η αποµάκρυνση του υποδόριου λίπους της κοιλιάς µέσω λιποαναρρόφησης µπορεί να οδηγήσει στην αποθήκευση..

∆ηµήτρης Τριχόπουλος: Αναπτέρωσε τις ελπίδες για την πρόληψη του καρκίνου του µαστού

Ας ξεκινήσουµε µε το τεστ αίµατος, που αναπτύσσει η οµάδα σας στο Χάρβαρντ, το οποίο θα µπορεί να προβλέπει τον καρκίνο του µαστού έως και 10 χρόνια πριν εκδηλωθεί. Εξηγήστε µας τις παραµέτρους των ευρηµάτων σας…

Κατάθεση ψυχής από τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη: «Είχα καρκίνο στο στήθος»

«Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που δυστυχώς έχει εξαπλωθεί σαν γρίπη πια. Είχα καρκίνο στο στήθος. Όπως χιλιάδες άλλες γυναίκες, εγχειρίστηκα, έκανα χημειοθεραπείες, συνεχίζω να παίρνω φάρμακα.» αποκάλυψε σε μία κατάθεση ψυχής η Μάγια Τσόκλη. Σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ!Weekly η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως: «Φαίνεται ότι η ψυχική διάθεση επηρεάζει καταλυτικά την υγεία. Έτσι, θεωρώ ότι η μεγάλη στενοχώρια από την εμπειρία μου με την πολιτική επέσπευσε, αν μη τι άλλο, την εξέλιξη της νόσου. Όμως, να είμαι ξεκάθαρη: δεν ρίχνω την ευθύνη σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον εαυτό μου.»..

Με παπά και με κουμπάρο, παντρεύτηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης!

Ενώπιον Θεού και ανθρώπου ενώθηκε το Σάββατο με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον πολιτικό γάμο του, χαρίζοντας έτσι, στην αγαπημένη του Ειρήνη Σκορδίλη το χαρούμενο παραμύθι που κάθε κοπέλα ονειρεύεται!..

Barça. Ισπανία-Σούπερ Καπ: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, στο πρώτο «κλάσικο» της χρονιάς μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων..

H νέα Ferrari είναι άσχημη αλλά «θα νικάει»! (upd)

Ονομάζεται F2012 και σίγουρα δεν είναι η πιο όμορφη ιταλίδα που έχουμε δει. Το νέο μονοθέσιο της Ferrari, σίγουρα δεν πρόκειται να διεκδικήσει δάφνες για την ομορφιά του..

F1 .. Alonso: Δεν με νοιάζει αν είμαι ο “κακός” του grid

Ο Fernando Alonso,πρωτοπόρος και στο πρωτάθλημα αυτή την στιγμή,εξηγεί σε ξένα ΜΜΕ πως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα αν τον αποκαλούν τον “κακό” του αθλήματος.Αφορμή έχει σταθεί και στο παρελθόν η άσκηση κριτικής από το γερμανικό Τύπο όταν κόντραρε,όντας rookie στο άθλημα,τον Michael Schumcher αλλά και όσα έχουν λεχθεί για τον ίδιο στο διάστημα που είχε την εσωτερική κόντρα με τον Lewis Hamilton στην McLaren...

F1. O Hamilton πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση!

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η τελευταία που ακούμε τον Martin Whitmarsh να λέει πως είναι σίγουρος ότι ο Lewis θα υπογράψει το συμβόλαιο για την παραμονή του στην ομάδα της McLaren Mercedes. Όπως γνωρίζουμε το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, που βρίσκεται σε ισχύ από το 2007 όταν και ξεκίνησε να αγωνίζεται στην F1, λήγει στο τέλος αυτός της αγωνιστικής περιόδου και ο Ηamilton μένει ελεύθερος..

Μαζί στην πίστα Βανδή - Αντύπας

Μαζί στην πίστα Βανδή - Αντύπας Ενδοξες στιγμές από τη χρυσή εποχή της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης θα αναβιώσουν από τις 30 Αυγούστου, στο Posidonio. Ενδοξες στιγμές από τη χρυσή εποχή της..

Η Μπιγιονσέ τραγούδησε στη Νέα Υόρκη εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπισμού που έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Εθνη η 19η Αυγούστου.

Η Μπιγιονσέ τραγούδησε στη Νέα Υόρκη εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπισμού που έχει καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Εθνη η 19η Αυγούστου.Η Μπιγιονσέ τραγούδησε στη Νέα Υόρκη εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπισμού που έχει καθιερωθεί..

Ποια παιχνίδια παίζονται πίσω από την πώληση της Εμπορικής Τράπεζας

Την ερχόμενη Δευτέρα 27 Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο της Credit Agricole θα συζητήσει τις τρεις προσφορές που κατέθεσαν στις 8 Αυγούστου οι τρεις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, Εθνική, Eurobank και Alpha Bank για την Εμπορική Τράπεζα.
Δεν είναι γνωστό εάν κατά τη συνεδρίαση αυτή, θα ληφθεί και η οριστική απόφαση ή θα υπάρξει ολιγοήμερη παράταση, όπως έχει ήδη διαρρεύσει σε μερίδα του ελληνικού Τύπου..

Καμίνι η Ελλάδα μέχρι την Κυριακή – Ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 41 βαθμούς

Την... ανιούσα παίρνει ο υδράργυρος και την Παρασκευή καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ο καύσωνας θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή με την θερμοκρασία σε όλη την χώρα να κυμαίνεται από 38 έως και 41 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά..

Τι κάνουν τα τετράποδα όταν τα χτυπά ο καύσωνας; Βουτιά στην πισίνα! [βίντεο]

Οπως και οι άνθρωποι τις μέρες που η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο» αναζητούν μια ανάσα δροσιάς βουτώντας σε θάλασσες και πισίνες, έτσι και οι τετράποδοι φίλοι τους, ψάχνουν και τελικά βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους για να δροσιστούν..

«Ετσι δολοφονήσαμε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν»

Με τον τίτλο No Easy Day (Μια Δύσκολη Ημέρα) θα κυκλοφορήσει την 11η Σεπτέμβρη, ημέρα της εγκληματικής ενέργειας κατά των Δίδυμων Πύργων, το βιβλίο που περιγράφεται ως «αφήγηση από πρώτο χέρι της επιχείρησης που δολοφόνησε τον Μπιν Λάντεν».
Ο συγγραφέας υπογράφει με το ψευδώνυμο Μαρκ Οουεν και όλα τα ονόματα των πρωταγωνιστών της επιχείρησης που επέβαιναν στο αεροσκάφος Navy Seals άλλαξαν «για την ασφάλειά τους» όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου Penguin που δημοσιεύει το βιβλίο...