Την παραίτηση του προέδρου της Σικελίας θα ζητήσει ο Μόντι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιταλία με το έλλειμμα της Σικελίας, μετά και την καταγγελία της ιταλικής ένωσης βιομηχάνων ότι «το επίσημο έλλειμμα του νησιού αγγίζει τα 5 δισ. ευρώ [...] αλλά, στην πραγματικότητα, η οικονομική τρύπα μπορεί να είναι σαφώς μεγαλύτερη»...

Τουρκάλα παρουσιάστρια πέφτει λιπόθυμη στον αέρα [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της Σέντα Σέλεκ, μια από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στην Τουρκία, που λιπόθυμα κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούσε στο κανάλι 24.
Η μελαχρινή παρουσιάστρια -όπως είναι φανερό στο βίντεο- ένοιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια του δελτίου. Και προσπάθησε, διακριτικά, να ενημερώσει τους συνεργάτες της για το τι της συμβαίνει...

Οι Πέρσες λένε ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν και τόσο... Μέγας

Ο Μέγας Αλέξανδρος θεωρείται από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες όλων των εποχών, αφού μέχρι τα 32 του χρόνια κατάφερε να κατακτήσει τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία του τότε γνωστού κόσμου, την Περσική. Για την Ελλάδα και για τη Δύση το έργο του θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, αφού διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό στον κόσμο. Πώς όμως βλέπουν οι Πέρσες τον βασιλιά της Μακεδονίας;..

«Aνατινάσσεται» το βελγικό χρέος - Ξεπερνά το 100% του ΑΕΠ

Σε επίπεδα άνω του 100% του ΑΕΠ κινείται πλέον το βελγικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με στοιχεία που περιέχονται σε δημοσίευμα της βελγικής φλαμανδόφωνης εφημερίδας De Tijd, στο οποίο επισημαίνεται ότι το Βέλγιο είναι η πέμπτη χώρα της ΕΕ μετά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, της οποίας τα χρέη υπερβαίνουν το 100% του ΑΕΠ...

«Κόπηκαν» στις κρίσεις Αττικάρχης και διοικητές Άμεσης Δράσης και Τροχαίας

Ξαφνιασμένοι δηλώνουν αξιωματικοί για την αποστρατεία του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας
 Αν και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίζονται οι κρίσεις ανωτέρων αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ ωστόσο σήμερα πρώτο θέμα συζήτησης στο Αρχηγείο παραμένει η απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεως Αντιστρατήγων να κρίνει ως «τερματίσαντα την σταδιοδρομία του» τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας Γρηγόριο Μπαλάκο. Μάλιστα, η εν λόγω απόφαση, οδήγησε αρκετούς αξιωματικούς να δηλώσουν ότι «ξαφνιάστηκαν». .

Πιο υγιείς όσοι ζουν κοντά στη θάλασσα

Ασκούνται περισσότερο και έχουν χαμηλότερα επίπεδα στρες συγκριτικά με άλλους
 Ευεργετικά οφέλη για την σωματική και την ψυχική υγεία προσφέρει η θάλασσα σύμφωνα με τους βρετανούς επιστήμονες
 Λονδίνο 
«Βάλσαμο» για την ψυχή και το σώμα είναι το απέραντο γαλάζιο και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν. Νέα μελέτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου για το Περιβάλλον και την Ανθρώπινη Υγεία του Πανεπιστημίου του Έξετερ έδειξε ότι όσοι ζουν σε παραθαλάσσιες περιοχές είναι πιο υγιείς συγκριτικά με όσους μένουν στην ενδοχώρα...

Η αμοιβαία αγάπη των δυο γυναικών Το γράμμα της Beyoncé στη Michelle Obama

Η Michelle Obama είχε παραδεχτεί δημοσίως το θαυμασμό της για την Beyoncé και η τραγουδίστρια απέδειξε ότι τρέφει αμοιβαία αισθήματα!..

Τα πρώτα παρατράγουδα των Ολυμπιακών

Απίστευτο χάος και μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε σήμερα στο Λονδίνο, κατά την πρώτη ημέρα άφιξης των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες..

Χ. Κλίντον: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να μην αποκτήσει πυρηνικό όπλο το Ιράν

Οι ΗΠΑ θα κινητοποιήσουν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο, δήλωσε χθες, Δευτέρα, από την Ιερουσαλήμ η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
"Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις συνιστώσες της αμερικανικής δύναμης για να εμποδίσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Ιερουσαλήμ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου..

Επτά νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου στο Νταρφούρ

Επτά Σουδανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σήμερα κατά την συντριβή του ελικοπτέρου στο Νταρφούρ, στο δυτικό Σουδάν, ανακοίνωσε ο στρατός του Σουδάν.
Το δυστύχημα οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του σουδανικού στρατού Σαουάρμι Χάλεντ Σάαντ, τον οποίο επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Suna.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται αξιωματικοί..πηγη

Πυρκαγιά στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου απείλησε την Ελληνική πρεσβεία

Ένα σπασμένο καλώδιο υψηλής τάσης στάθηκε η αιτία για να ξεσπάσει πυρκαγιά σε δασική περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα.
Πολλές πρεσβείες, ανάμεσά τους η Ελληνική, η Βρετανική, η Γαλλική, η Ρουμανική, η Σλοβένικη καθώς επίσης και κατοικίες διπλωματών, απειλήθηκαν από την πυρκαγιά και κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωσή τους.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά προτού εξαπλωθεί σε κτίρια αλλά οι εστίες σε κοντινό βουνό της περιοχής μαίνονταν για αρκετές ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ