Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MEGA

Πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια προκάλεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στους παρουσιαστές του Mega, Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη όταν άρχισε να λέει πόσα χρήματα χρωστάει η ιδιοκτησία του καναλιού.

ΣΤΟΥΣ 2.500 ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

  Στους 2.500 θα ανέρχεται το μέγιστο συνολικό προσωπικό της νέας ΕΡΤ, όπως εξηγεί ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Πώς θα είναι η νέα ΕΡΤ

Στέλνουν τη «λυπητερή» στους καναλάρχες

Αποφασισμένη να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να αποκαταστήσει επιτέλους τη νομιμότητα στον συγκεκριμένο χώρο εμφανίζεται η κυβέρνηση. Και όπως φαίνεται, από τα λόγια περνάει πλέον στα έργα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε σφοδρή σύγκρουση το λεγόμενο «τρίγωνο της διαπλοκής».

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την υγεία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Από την υγεία θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκαταστήσει την κοινωνική αδικία, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, όπου ενημερώθηκε από την πολιτική ηγεσία και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει το υπουργείο.

Στηρίζει ο πρωθυπουργός την πρόταση Μπακογιάννη για τους εμπειρογνώμονες

Αποδέχτηκε εν μέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την πρόταση που απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη προς την πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων και τη διάνθισε. Συγκεκριμένα η βουλευτής της Ν.Δ. πρότεινε να συγκροτηθεί επιτροπή από διεθνώς αναγνωρισμένους οικονομολόγους με αντικείμενο τη μελέτη των αδυναμιών των οικονομικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν την τελευταία πενταετία,

Η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο

Από το Δρομοκαΐτειο απέδρασε τα ξημερώματα η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόδρασή της έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 5.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.