Ολάντ: Ιστορικό το τηλεφώνημα Παυλόπουλου το 2015 - Κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ

Συνάντησή του με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εξήρε τη στάση του Έλληνα Προέδρου και θυμήθηκε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν του ελληνικού δημοψηφίσματος - Νωρίτερα έστειλε μήνυμα στην Τουρκία από το Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.

Μπίρναμπιτς από το Thessaloniki Summit 2018: Συνεργασία και φιλία σε πραγματικά έργα

Στους στόχους της Σερβίας αναφέρθηκε η πρωθυπουργός Άνα Μπίρναμπιτς, σημειώνοντας πως η χώρα της εργάζεται στο θέμα της διαπεριφερειακής συνεργασίας.


«Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια της συνεργασίας μας και τη φιλία μας να τη μεταφέρουμε σε

Μπορίσοφ: Να συνδέσουμε ενεργειακά, οδικά και σιδηροδρομικά το Αιγαίο με τη Μαύρη Θάλασσα

"Είμαστε μαζί" τόνισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, αναπτύσσοντας παράλληλα τις συμφωνίες και τα κοινά έργα υποδομών στο πλαίσιο της τετραμερούς συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας- Ρουμανίας- Σερβίας.

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Ορμπάν να μη δώσει άσυλο στο Γκρουέφσκι

Σύμφωνα με το Politico η Ουάσινγκτον στέλνει ένα σαφές μήνυμα στον Ορμπάν, καθώς ζητούν την έκδοση του πρώην πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ από την Ουγγαρία πίσω στα Σκόπια

Brexit: Βέτο Βορειοιρλανδών στη Μέι - "Ή αυτή ή εμείς"

Αμφίβολο είναι πλέον το πολιτικό μέλλον της Τερέζα Μέι, αφού το σχέδιο της συμφωνίας για το Brexit πυροδότησε εξέγερση στους κόλπους των Τόρις, ενώ πλέον με ρήξη απειλούν ανοιχτά και οι κυβερνητικοί εταίροι της

Ο Γκρουέφσκι κάνει άνω - κάτω Σκόπια και...Βαλκάνια

Οι «παράπλευρες απώλειες» της φυγής Γκρούεφσκι στη Βουδαπέστη: Κρίση στις σχέσεις FYROM με Ουγγαρία, δοκιμασία των Βρυξελλών για τη στάση που θα κρατήσουν και οι επιπτώσεις στο εσωτερικό των Σκοπίων
Βασίλης Σκουρής
15 Νοεμβρίου 2018 07:38

Άνω-κάτω κάνει Σκόπια, Ευρώπη και Βαλκάνια ο πρώην πρωθυπουργός της FYROM Νίκολα Γκρούεφσκι, που διέφυγε στην Ουγγαρία και ζητά πολιτικό άσυλο από τον Όρμπαν προκειμένου να αποφύγει την έκτιση ποινής φυλάκισης δυο ετών που του είχε επιβληθεί για υπόθεση αγοράς πολυτελούς τεθωρακισμένου οχήματος από το δημόσιο.

Αλλαγή σελίδας: Το 2019 ο πρώτος χρόνος "καθαρών" παροχών

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του EWG το 2019 θα είναι ο πρώτος χρόνος μετά από 10 χρόνια κρίσης που οι ελαφρύνσεις δεν θα ακολουθούνται από νέα μέτρα λιτότητας.
Τάσος Δασόπουλος
16 Νοεμβρίου 2018 07:18

Στην ουσία τα μέλη του Euro working group γύρισαν χθες σελίδα στην οικονομία εγκαινιάζοντας μια εποχή ανάκτησης μέρους των απωλειών από την κρίση.



Τσίπρας: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες για την περικοπή των συντάξεων

"Μέτρα για αδύναμους, μεσαία τάξη και επιχειρηματικότητα θα περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός, θα εφαρμοστούν τα μέτρα της ΔΕΘ, δεν περικόπτονται οι συντάξεις", τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Thessaloniki Summit. Επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλάδας και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της Β.Ελλάδας.
Βίκυ Σαμαρά
15 Νοεμβρίου 2018 19:58