Η Ελλάδα, μετά την Ελβετία, ο δημοφιλέστερος χειμερινός προορισμός στην Ευρώπη

Μπορεί να μήν έχει πολύ κρύο, οι τουρίστες ωστόσο φαίνεται ότι ''ψηφίζουν'' Ελλάδα χειμώνα- καλοκαίρι Αυτό τουλάχιστον προκύπτει με βάση τα στοιχεία της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών

Μπλάκμπερι και Μπόινγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους - Το νέο κινητό που «αυτοκαταστρέφεται»!

Είναι σχεδιασμένο για κυβερνητικούς υπαλλήλους
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως κυβερνητικοί υπάλληλοι, χρησιμοποιούν επί το πλείστον κινητά Μπλακμπερι και αυτό είναι κάτι που επέλεξε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η εταιρία παραγωγής κινητών τηλεφώνων.

Θα κάνουν ρούτερ τα πρόβατα για να βάλουν ίντερνετ στους αγρούς της Αγγλίας

Θα κατασκευάσει ειδικά κολάρα, τα οποία θα φορούν τα πρόβατα για να μετρούν το ύψος της ετήσιας βροχόπτωσης, ώστε να δοθεί λύση σε προβλήματα πλημμυρών που προβληματίζουν τον αγροτικό κόσμο

Αλ. Τσίπρας: Με την καινούργια χρονιά, η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε εξερχόμενος της Βουλής: «Με την καινούργια χρονιά, η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα. Με δημοκρατία, με ισχυρή λαϊκή εντολή για ισχυρή διαπραγμάτευση, με αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε».

Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα υπάρχει παρών, θα υπάρχει ονοματεπώνυμο

Οι εκβιασμοί για τον κίνδυνο «αποσταθεροποίησης» συνεχίζονται. Ο πρωθυπουργός δήλωσε εξερχόμενος της Βουλής ότι «παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα, Καμμένου και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Υπέρ Στ. Δήμα 168 βουλευτές - «Παρών» 131 στη 2η ψηφοφορία για προεδρική εκλογή

Τον αριθμό των 168 βουλευτών συγκέντρωσε η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα κατά την 2η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Παρών» δήλωσαν 131 βουλευτές, ενώ απούσα ήταν η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Ταφόπλακα» στην ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου και στη μεταμόρφωση του Φαληρικού Μετώπου - Εκτός ΕΣΠΑ τα δύο μεγάλα έργα

Οριστική «ταφόπλακα» μπαίνει στην πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου σε συνδυασμό με την ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας καθώς και στη μεταμόρφωση του Φαληρικού Μετώπου. Η έγκριση από την Κομισιόν του νέου ΕΣΠΑ βάζει τέλος στα δύο αυτά πολύ σημαντικά έργα τα οποία για να υλοποιηθούν θα πρέπει να βρεθούν από αλλού χρήματα.

Σίγησε για πάντα μια από τις θρυλικές φωνές της ροκ... Οταν ο Τζο Κόκερ συνάντησε την Κιμ Μπάσιντζερ

Η χαρακτηριστική του φωνή «έντυσε» την πιο διάσημη σκηνή στριπτίζ στην ιστορία του κινηματογράφου
Μεγάλη απώλεια για την παγκόσμια μουσική σκηνή ο θάνατος του Joe Cocker σε ηλικία 70 ετών, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του τη Δευτέρα. Σήμα κατατεθέν του το «γρέζι» στη φωνή του και η γεμάτη ένταση σκηνική του παρουσία.

Guardian: Θετική επίδραση σε όλη την Ευρώπη η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα

Θετικές επιπτώσεις για όλη την Ευρώπη θα προκαλέσει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εάν προκληθούν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, τονίζει άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian.
Με τίτλο «Η ριζοσπαστική αριστερά της Ελλάδας μπορεί να σκοτώσει τη λιτότητα στην Ευρώπη», ο αρθρογράφος Owen Jones, περιγράφει τον «πόλεμο» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη.

Ελάχιστοι οι βουλευτές είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τον Σαμαρά στον κατήφορο και κατά τη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στο κενό πέφτουν οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για διάσπαση κομμάτων, εκβιασμό των βουλευτών και τρομοκράτηση των πολιτών προκειμένου να ανακοπούν οι προδιαγεγραμμένες πολιτικές εξελίξεις και να αποτραπεί η πολιτική αλλαγή.

Ψεκάστε, σκουπίστε, κουκουλώσατε: Στο αρχείο οι καταγγελίες Χαϊκάλη! * Π. Καμμένος: Δικαστικό πραξικόπημα η αρχειοθέτηση της έρευνας

Στο αρχείο έθεσε ο εισαγγελέας Εφετών Πάνος Παναγιωτόπουλος την έρευνα για την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα δωροδοκίας του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δικαιοσύνη έκρινε ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν και δε γίνεται δεκτό το οπτικοακουστικό υλικό ως παρανόμως κτηθέν.