Τα «δώρα» της Ελληνικός Χρυσός και ο Πάχτας

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αμέσως μετά την αθώωσή του στη δικαστική διαμάχη που είχε με το Χρήστο Πάχτα έφεραν για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων εκ μέρους της Ελληνικός Χρυσός προς το Δήμο Αριστοτέλη τα οικονομικά έτη 2011 έως και 2014.
Τη συγκεκριμένη περίοδο ως γνωστόν στο δημαρχιακό θώκο ήταν ο Χρήστος Πάχτας, ενώ οι κινητοποιήσεις του κινήματος της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην εξόρυξη χρυσού από τη συγκεκριμένη εταιρεία ήταν στο απόγειό τους.

Απόπειρα αυτοκτονίας στο ολλανδικό κοινοβούλιο - Άνδρας έκανε "βουτιά" στο κενό από τα θεωρία-Βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες που μετέδιδαν συνεδρίαση της ολλανδικής Βουλής, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένας άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τα θεωρία στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο άνδρας μάλλον επιχείρησε να κρεμαστεί, καθώς είχε περασμένο ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του. Ωστόσο αυτό έσπασε, η ο ίδιος γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην αίθουσα, την ώρα που ένας βουλευτής βρισκόταν στο βήμα και οι συνάδελφοί του τον παρακολουθούσαν.

Facebook: Σε ποιες χώρες της Ευρώπης κυριαρχεί- Η θέση της Ελλάδας

Το ποσοστό των χρηστών ίντερνετ στην Ευρώπη που διαθέτουν και λογαριασμό Facebook. Γιατί η Ρωσία είναι μόλις στο 11%
Το τελευταίο σκάνδαλο με τα στοιχεία των χρηστών του Facebook έφερε ξανά στο προσκήνιο το πόσοι είναι τελικά οι χρήστες του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου.

Ο Έλληνας γραφίστας JoDi (o οποίος πρόσφατα είχε «ενοχλήσει» με την δουλειά του τον Ταγίπ Ερντογάν) δημιούργησε έναν χάρτη με βάση τα στοιχεία του Internet World Stats όπου παρουσιάζει την διείσδυση του facebook στους υπάρχοντες χρήστες ιντερνετ στην Ευρώπη.