Η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για το 2015 είναι η ...

Η Qatar Airways ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο στα ετήσια Βραβεία Παγκόσμιων Αερογραμμών της Skytrax.
Στη ψηφοφορία συμμετείχαν 18.900.000 επιβάτες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις εταιρείες κρίνοντας από την ποιότητα των γευμάτων, μέχρι και την άνεση των καθισμάτων.

«Λαδωμένοι παπαγάλοι»******ΔΟΛΩΜΑ

Ο μεγαλύτερος εχθρός της δημοσιογραφίας, πέρα από τους πολέμους, τον φασισμό και τις κάθε είδους δικτατορίες, είναι η εξάρτηση από τις «πηγές της». Η οποιαδήποτε εξάρτηση που αρχίζει από την αθώα φιλική σχέση με ένα πολιτικό κόμμα, έναν υπουργό ή δήμαρχο ή με έναν επιχειρηματία και φτάνει έως τα όρια της διαφθοράς και της συνειδητής

Δύο μετάλλια η Ελλάδα στην ιστιοπλοΐα

Σημαντική επιτυχία για τη «γαλανόλευκη» αποτελεί η κατάκτηση δύο μεταλλίων κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος Ιστιοπλοΐας στα Tornado που διεξάγεται στην Τσεχία.

Greenpeace: Ίχνη επικίνδυνων φυτοφαρμάκων στα μήλα

Υπολείμματα φυτοφαρμάκων υψηλής τοξικότητας, ανάμεσά τους και απαγορευμένα επί σειρά δεκαετιών, αποκαλύπτει νέα έρευνα της Greenpeace σε δείγματα νερού και χώματος από οπωρώνες μηλιών στην Ελλάδα και έντεκα ακόμη ευρωπαϊκές χώρες.

Στα Μάταλα έχει Φεστιβάλ Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου (video) Matala Beach Festival 2015

Oι παλιότεροι θυμούνται τα Μάταλα από την ελληνική ταινία με τους χίπις. Οι νεότεροι απλώς ξέρουν ότι κάτι έχει παιχτεί σε αυτήν την παραλία πολύ παλιά.

Παλιότεροι ή νεότεροι, όπως και να΄χει μπορείτε αυτό το σαββατοκύριακο να πάρετε τη σκηνή σας, την ομπρέλα σας και το μαγιουδάκι σας, τα χαϊμαλιά είναι προαιρετικά και να πάρετε το καράβι για την Κρήτη.

Μέρκελ: Θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη

"Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά νέα για την Ελλάδα και για αυτό η συζήτηση μας για το θέμα ήταν σύντομη", ανέφερε η κ. Μέρκελ
«Θέλω να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και αυτές τις μέρες αφοσιώνομαι σε αυτό», δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και πρόσθεσε

Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Εντολή του λαού η διαπραγματεύση εντός ευρώ

Εξερχόμενη του μεγαρου Μαξιμου ή βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ τόνισε ότι η διαπραγματεύση πρέπει να καταλήξει. Σημείωσε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε
Μακρά συζήτηση ειχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη βουλευτή Α Αθήνας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία ενημερωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Τσίπρας σε Γεννηματά: Στο θέμα της Ελλάδας κρίνεται και το θέμα της Ευρώπης

Συνάντηση με την νέα τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να την ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης
"Αναλαμβάνεις σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όχι μόνο την κυβέρνηση,

Σταύρος Θεοδωράκης: Θα στηρίξουμε τη συμφωνία που θα κρατάει τη χώρα στην Ευρώπη (video)

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: Δεξιά είναι ο δρόμος της καταστροφής και του Κούγκι, και αριστερά ο δρόμος της ευρωπαϊκής πορείας. Πρέπει να διαλέξει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει», δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Τσίπρας: Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς και απειλές – Είμαστε κυβέρνηση 4ετίας (vid)

«Να μιλήσουν ξεκάθαρα» κάλεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τους εταίρους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αν θέλουν πράγματι λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας ή τη διαιώνισή του. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να περιγράψει με μελανά χρώματα την οικονομική ασφυξία που έχουν επιβάλει οι θεσμοί, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΔΝΤ.

Σαμαράς σε Μπακογιάννη: Έπρεπε να με έχετε ενημερώσει πριν πάτε στον πρωθυπουργό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είχε καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ για να τον ενημερώσει για την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, ενώ εκείνος ήταν σε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος.

Η ΕΣΗΕΑ να διερευνήσει τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη σχετικά με τους δημοσιογράφους φίλους του ΔΝΤ...Ηχηρά ονόματα δημοσιογράφων που τα «πήραν» από το ΔΝΤ

Με επιστολή της η Μαρία Αντωνιάδου, ζητά από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να διερευνήσει όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στην Επιτροπή της Βουλής και αφορούν "σχέσεις"  δημοσιογράφων και ΔΝΤ.
Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ με τις αποκαλύψεις του ουσιαστικά αφήνει έκθετο το δημοσιογραφικό κόσμο

''Εξαιρετικά επικίνδυνο το Grexit'' - Ο Αυστριακός Καγκελάριος, φίλος του Α. Τσίπρα σήμερα στην ΑΘήνα

O  Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν φτάνει σήμερα στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη μετά απο πρόσκληση  του Αλέξη Τσίπρα .

Ενόψει της άφιξης του γιά συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό και συνάντηση  με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: 

Η γιορτή του θερινού σινεμά, σε όμορφες γωνιές της πόλης: 5ο Athens Open Air Film Festival

To 5ο Athens Open Air Film Festival που αποτελεί την καλοκαιρινή προέκταση των «Νυχτών Πρεμιέρας» υπόσχεται αξέχαστες βραδιές, στη γιορτή του θερινού σινεμά.
Την Τετάρτη η πρώτη ταινία της διοργάνωσης, ο θρυλικός «Κινηματογραφιστής» του Μπάστερ Κίτον, θα προβληθεί στον χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός,

Φωτό & βίντεο με Βαρουφάκη από Κρήτη: "Θέλουν την ταπείνωσή μας; Θα υποστούν την διάλυση της Ευρώπης"

Σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης, ο υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τους δανειστές ότι προσποιούνται, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν πιστεύει ότι «με τα μέτρα που μας προτείνουν θα αναπτυχθεί η οικονομία μας και θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω».
«Μας ζητούν να χτυπήσουμε με σαδισμό τους πιο χτυπημένους. Λες και δεν έχουν χτυπηθεί πέντε χρόνια τώρα.