Κι όμως γίνεται άμα θες κι επιμένεις και ζεις και αγαπάς ναι γίνεται* Αντώνης Ρέμος - Γίνεται (video clip)!

Όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε και έκανε επιτυχία το «Μα Δε Γίνεται» πριν από μια δεκαετία κανένας δε θα μπορούσε να σκεφτεί... κι όμως Γίνεται!

Να όμως που αυτό το καλοκαίρι η Heineken έβαλε στόχο να αποδείξει ότι όλα είναι πιθανά και αλλάζουν, αρκεί να το πιστέψεις και να σκεφτείς «Γίνεται».

Στέφανος Δημοσθένους feat Bo - Σε Θέλω Ξανά (video clip)!

Ο Στέφανος Δημοσθένους επιστρέφει δυναμικά με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι. Ο νεαρός τραγουδιστής συνεργάζεται με τον επιτυχημένο ράπερ Bo και δημιουργούν μαζί έναν εκρηκτικό συνδυασμό που σίγουρα θα χορέψουμε πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Στον Κήπο του Μεγάρου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 20:30

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται να φωτίσει τα φθινοπωρινά βράδια της πόλης με τη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.
Εκτός από τραγούδια της μέχρι τώρα δισκογραφίας του, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (φωνή, κιθάρα, λαούτο) θα παρουσιάσει και κάποια κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τη «Μικρή βαλίτσα».

Το 2014 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του. Ησαίας Ματιάμπα - Κάθε Καλοκαίρι!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ολοκλήρωσε έναν κύκλο sold out εμφανίσεων με τον Μύρωνα Στρατή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στέφθηκε νικητής στο Dancing with the stars 4, κατακτώντας τις καρδιές του κοινού και της κριτικής επιτροπής και τώρα επιστρέφει δισκογραφικά με το πιο καλοκαιρινό τραγούδι της πορείας του με τίτλο «Κάθε Καλοκαίρι».

H αγαπημένη μπάντα με την αστείρευτη ενέργεια,KOZA MOSTRA - Γιορτή!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου δίσκου τους “Keep Up The Rhythm” με την Platinum Records που έγινε πολύ-πλατινένιος, οι KOZA MOSTRA μας παρασύρουν στην ταξιδιάρικη αλληγορική διάθεση του "Γιορτή", και μας τραγουδούν για τις Γιορτές που υπήρξαν, αλλά και για τις Γιορτές που πρέπει να υπάρχουν.

26-27 Ιουλίου Red Bull Air Race: Το ταχύτερο σπορ στον κόσμο «πετάει» προς Πολωνία

Η αερομαχία της Gdynia θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν και τα πράγματα στη μάχη του τίτλου... σοβαρεύουν
Μετά την εντυπωσιακή μάχη στον εναέριο χώρο της Μαλαισίας τον περασμένο Μάιο, οι πιλότοι του Red Bull Air Race ακολουθούν τις πυξίδες τους που δείχνουν προς το βορρά.

Ξύλο για την Παλαιστίνη στο Μακάμπι Χάιφα - Λιλ (0-2)

Το φιλικό της Μακάμπι Χάιφα με τη Λιλ δεν τελείωσε ποτέ λόγω εισβολής οπαδών με σημαίες της Παλαιστίνης, που συνεπλάκησαν με τους Ισραηλινούς.
Ο φιλικός αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Γαλλική ομάδα Λιλ (0-2) στην Αυστρία διακόπηκε στο 85ο λεπτό του, όταν μερίδα οπαδών κρατώντας σημαίες της Παλαιστίνης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ήρθαν στα χέρια με ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του προπονητικού τιμ της ομάδας του Ισραήλ.

International Champions Cup για Ολυμπιακό - Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν με 3-0 την Μίλαν

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ στο Τορόντο. Επικράτησε 3-0 της Μίλαν με γκολ των Τσόρι, Διαμαντάκου και Μπουχαλάκη (16', 49' και 78'). Οι Ιταλοί έχοντας αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους είχαν κλασική ευκαιρία για γκολ με δοκάρι του Σαπονάρα στο 55'. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ενώ είχαν αρκετούς παίκτες τους σε πολύ καλή ημέρα.