Το απόλυτο θηλυκό! Kelly Brook: Το πιο πληθωρικό μπούστο!

Στην επίδειξη μόδας του οίκου «Giles Deacon» στο Λονδίνο βρέθηκε η Kelly Brook και η 32χρονη καλλονή από τη Βρετανία κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της..

Ο Ντομινίκ και τα όργια με τα call girls Ξανά στη φυλακή ο Στρος-Καν!

Yπό κράτηση ετέθη ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν με τις κατηγορίες της «συνέργειας σε μαστροπεία» και «κατάχρησης δημοσίων αγαθών» για την υπόθεση του ξενοδοχείου "Carlton"..

Μόνιμο κλιμάκιο της ΕΕ στην Αθήνα θα παρακολουθεί το πρόγραμμα "Αφαιρέσαμε βάρος 100 δισ. από τις επόμενες γενιές

"Αφαιρέσαμε από τις επόμενες γενιές ένα βάρος 100 δισ. ευρώ". Με αυτήν την χαρακτηριστική φράση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος απέδωσε το όφελος που προκύπτει για την Ελλάδα..

ΗΠΑ: Σχέδιο ολοκληρωτικής καταστροφής του Ιράν Είχε υποβληθεί από το Πεντάγωνο στον Τζορτζ Μπους

Συνεχή, μέγιστης κλίμακας βομβαρδισμό πυρηνικών, επιστημονικών και άλλων εγκαταστάσεων στο Ιράν με χιλιάδες θύματα πρόβλεπε το σχέδιο το οποίο υπέβαλε στον πρόεδρο Τζορτζ Μπους το Αρχηγείο των Γενικών Επιτελείων της Αμερικής, αποκαλύπτει σήμερα στην..

Σε οικονομικό αδιέξοδο η Air Australia

Χιλιάδες Αυστραλοί επιβάτες αποκλείστηκαν από όλες τις πτήσεις της αερογραμμής Air Australia, εξαιτίας του..

Vitol : Το Ιράν κερδίζει από τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο

Ο επικεφαλής του Vitol, του κορυφαίου ομίλου εμπορίας πετρελαιοειδών παγκοσμίως, υποστήριξε ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου πάνω από τα 120 δολάρια το βαρέλι έχει αποζημιώσει και με το παραπάνω το Ιράν για τα έσοδα που απώλεσε λόγω των οικονομικών κυρώσεων που του έχει επιβάλει η Δύση..

ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Για πλημμύρες στα Βαλκάνια προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Για πλημμύρες στα Βαλκάνια προειδοποιεί ο ΟΗΕ Νέα προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια μόλις λιώσουν τα χιόνια, αφού θα σημειωθούν..

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΗΡ «Το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι είναι δικά μας από την εποχή του Σουλεϊμάν»

«Το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι είναι δικά μας από την εποχή του Σουλεϊμάν» Προκλητικός εμφανίστηκε βουλευτής του Κόμματος της Eθνικιστικής Δράσης (MHP) στην Τουρκία, ο οποίος όχι μόνο δεν δίστασε να..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ « Οι Ελληνες θα προτιμούσαν να πεινάσουν, παρά να παραχωρήσουν έστω και μια σπιθαμή γης»

« Οι Ελληνες θα προτιμούσαν να πεινάσουν, παρά να παραχωρήσουν έστω και μια σπιθαμή γης» Κακόγουστα ευφυολογήματα που γίνονται ελαφρά τη καρδία, χαρακτήρισε ο Έλληνας πρεσβευτής στην Αυστρία Θεμιστοκλής Δημίδης τις «συμβουλές»του προέδρου του..

Qantas: Κόβει δρομολόγια και θέσεις εργασίας

Την κατάργηση διεθνών δρομολογίων και την περικοπή σχεδόν 500 θέσεων εργασίας αποφάσισε η αυστραλιανή αεροπορική..

Google: «Πράσινο φως» για την εξαγορά της Motorola Mobility

Η Google έλαβε το «πράσινο φως» από τις αμερικανικές εποπτικές αρχές για να προχωρήσει στην ύψους 12,5 δισ. δολαρίων εξαγορά της Motorola Mobility..

Κυπριακές Αερογραμμές: Στα δρομολόγια εσωτερικού Οι Κυπριακές Αερογραμμές ξεκινούν στις 25 Μαρτίου την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τρία καθημερινά δρομολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές

Την προσέλκυση εταιρειών από το διεθνή αεροπορικό σκηνικό έχει πετύχει το εσωτερικό δίκτυο της Ελλάδας, η οποία παρά την οικονομική κρίση φαίνεται να αποτελεί μια «ελπιδοφόρα» αγορά για τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες..

Περισσότεροι από 100 νεκροί από τις συγκρούσεις στη Λιβύη

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και δεκάδες έχουν τραυματιστεί στις συγκρούσεις που διαρκούν εδώ και δέκα περίπου ημέρες μεταξύ αντίπαλων φυλών στη νοτιοανατολική Λιβύη, όπως δήλωσαν σήμερα πηγές από τις φυλές..

Καρατζαφέρης: «Αδέσποτα» Βορίδης και Άδωνις

Η ΝΔ πήρε στις τάξεις της δύο βουλευτές που είχαν διαγραφεί από την ΚO του ΛΑΟΣ, ήταν «αδέσποτα», παρατήρησε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη..

Σοβαρός τραυματισμός 38χρονου από παγοκρύσταλλο στη Βουλγαρία

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή έναν 38χρονο άνδρα που τραυματίστηκε σοβαρά από παγοκρύσταλλο που έπεσε πάνω του δίνουν οι γιατροί στο Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών, στην πτέρυγα νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο «Πιγκόροφ» της Σόφιας..

Καμία πιθανότητα διεξαγωγής της 23ης αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο

Καμία πιθανότητα διεξαγωγής της 23ης αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν άφησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης..

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Καμμένος - Μανώλης στον πυρήνα νέου κόμματος

Καμμένος - Μανώλης στον πυρήνα νέου κόμματος Θέμα ολίγων ημερών είναι πλέον η δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο της δεξιάς, καθώς οι κ. Καμμένος και Μανώλης καταρχήν και ενδεχομένως και άλλοι εκ των διαγραφέντων βουλευτών από τη ΝΔ, έχουν πάρει πλέον τις οριστικές τους αποφάσεις..

ΣΤΙΣ 19.00 Συνεδριάζει το απόγευμα το Υπουργικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει το απόγευμα το Υπουργικό Συμβούλιο Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, συνεδριάζει σήμερα στις 7 το απόγευμα το υπουργικό Συμβούλιο..

«Επιβίωση ή δημοκρατία» είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σύμφωνα με τον αρθρογράφο των Financial Times Βόλφγκανγκ Μίνχαου.

«Επιβίωση ή δημοκρατία» είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σύμφωνα με τον αρθρογράφο των Financial Times Βόλφγκανγκ Μίνχαου. «Όταν ο Wolfgang Schaeuble πρότεινε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναβάλει τις εκλογές ως προϋπόθεση για περισσότερη βοήθεια..

Γερμανοί και Φινλανδοί πορεύονται χέρι χέρι ως προς την επιβολή αυστηρών μέτρων λιτότητας στα «κακά παιδιά» του ευρωπαϊκού Νότου.

Το φιλί της Γιούτα
Γερμανοί και Φινλανδοί πορεύονται χέρι χέρι..

«Ελλάδα, η πρώτη αποικία της Ευρωζώνης» Για «στρατηγική της υποβοηθούμενης αυτοχειρίας, η οποία όμως είναι πολύ επικίνδυνη και ανεύθυνη», κάνει λόγο ο αρθρογράφος των «FT»

Κι όμως η Ελλάδα έχει το μικρότερο χρέος στην Ευρώπη! Tο συνολικό ελληνικό χρέος (δημόσιο, επιχειρήσεων και νοικοκυριών) είναι το τρίτο μικρότερο επί 18 χωρών, ενώ έχει το χαμηλότερο χρέος επιχειρήσεων ως ποσοστό του AEΠ από κάθε άλλη εξεταζόμενη χώρα!

«Κύριε Γιούνκερ, πότε περπατήσατε τελευταία φορά στην Αθήνα;» Οι Βρυξέλλες παίζουν τζόγο με το μέλλον της Ελλάδας, υποστηρίζει ανταποκριτής του BBC


«Θα άξιζε τον κόπο να ρωτήσει κανείς τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, πότε ήταν η τελευταία φορά που περπάτησε στους δρόμους της Αθήνας», γράφει σε εκτενές ρεπορτάζ ο ανταποκριτής του BBC Γκάβιν Χιούιτ..

Υεμένη: Ανοιξαν οι κάλπες για τη μετά Σάλεχ εποχή

Το τελευταίο κεφάλαιο στην ηγεσία του προέδρου Αλί Αμπντάλα Σάλεχ – που διήρκεσε 33 χρόνια – γράφουν την Τρίτη οι πολίτες της Υεμένης, οι οποίοι εκλέγουν τον διάδοχό του. Νικητής αναμένεται να είναι ο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι, ο μοναδικός υποψήφιος..

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος για την γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ προηγείται του Νικολά Σαρκοζί με 32% έναντι 25%

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος για την γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ προηγείται του Νικολά Σαρκοζί  με 32% έναντι 25% στον πρώτο γύρο, αλλά και με 59% έναντι 41% στον δεύτερο γύρο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipsos, μετά την επίσημη
έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στη Γαλλία..

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΩΣ ΛΑΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Με προφίλ... νοικοκυράς η Κάρλα

Με απλά χτενίσματα και χωρίς πολύ ακριβά ρούχα εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό η Κάρλα Μπρούνι στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί σε μία προφανή επικοινωνιακή προσπάθεια να ενισχύσει το «λαϊκό» προφίλ του Με δύο συνεντεύξεις σε λαϊκά μέσα ενημέρωσης, η Μπρούνι δήλωσε ότι λατρεύει τις σαπουνόπερες, τα ριάλιτι και τα αθλητικά. Επιπλέον, πόζαρε σχεδόν άβαφη στον καναπέ της και ντυμένη πολύ απλά..

Κινεζική «σφήνα» στην κυπριακή ΑΟΖ ταράζει τα νερά

Κινεζική «σφήνα» στην κυπριακή ΑΟΖ ταράζει τα νερά Πετρελαϊκοί κολοσσοί της ασιατικής χώρας «χτυπούν την πόρτα» της Λευκωσίας τόσο για τις νέες έρευνες και την εξόρυξη, όσο και για την κατασκευή και λειτουργία του τερματικού υγροποίησης και εξαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου..

«Η εθνική κυριαρχία δεν κερδίζεται με καταγγελίες, αλλά με πολιτικές που κινητοποιούν τις εθνικές παραγωγικές δυνάμεις.

«Η εθνική κυριαρχία δεν κερδίζεται με καταγγελίες, αλλά με πολιτικές που κινητοποιούν τις εθνικές παραγωγικές δυνάμεις, που προσφεύγουν στον μικρότερο δυνατό βαθμό..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Παπαδήμος: Ιστορικής σημασίας απόφαση

Παπαδήμος: Ιστορικής σημασίας απόφαση «Ιστορικής σημασίας» για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τη συμφωνία που ενέκρινε το Eurogroup..

Την ώρα που δεκάδες ιδρύματα πρόνοιας κινδυνεύουν με λουκέτο Η Ελλάδα δεν έχει απορροφήσει ευρωπαϊκά κονδύλια 265 εκατ ευρώ

Το μέγεθος της ελληνικής γραφειοκρατικής «τρέλας» καταδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο Επίτροπος για θέματα..

Ανοιχτές πληγές για την Ελλάδα Οι θησαυροί της Αρχαίας Ολυμπίας που έκαναν φτερά

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της Αστυνομίας τις φωτογραφίες και περιγραφές των εβδομήντα επτά  αρχαίων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής από τις προθήκες του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία..

Η πλήρης δήλωση των 17 του Eurogroup Τι προβλέπεται στην συμφωνία διάσωσης

Δεκατέσσερις ώρες σκληρής διαπραγμάτευσης που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις έξι το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) για να συμφωνήσουν οι δεκαεπτά υπουργοί..