Jen Selter Τα ωραιότερα οπίσθια ανήκουν στη βασίλισσα του Instagram

Η Jen Selter είναι το κορίτσι με τους περισσότερους followers στο Instagram και πως να μην είναι με τις... καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει.
Κατάφερε να γίνει διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στα καλοσχηματισμένα οπισθία της για τα οποία λένε ότι είναι τα ωραιότερα του Instagram. Η νεαρή λέει ότι δεν έχει κάνει ποτέ της κάποια αισθητική επέμβαση, γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Το μοντέλο Tianna Gregory Το κορίτσι που δεν ντρέπεται το φακό

Είναι… φίρμα από μόνη της! Η Tianna Gregory είναι, τι άλλο, μοντέλο και μαντέψτε ανεβάζει σέξι και αρκετά «πικάντικες» φωτογραφίες της στο Instagram. Η νεαρή με καταγωγή από το South Lake Tahoe μετακόμισε σε πιο ηλιόλουστα και «χαρούμενα» μέρη όπως το Λος Άντζελες και από εκεί προωθεί τη καριέρα της.

Η Αυτοκρατορία κάτω από τον πάγο - Η κρυμμένη ιστορία του Χίτλερ και των ναζί [βίντεο]

Ο συγγραφέας Stephen Quayle αποκαλύπτει γιατί τα περισσότερα που γνωρίζουμε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας είναι λάθος. Η αλήθεια για την ιστορία βρίσκεται στα κρυμμένα υπόγεια…

Θα ανακαλύψετε:

Πως τα νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν είχε πεθάνει πριν παραδοθεί η Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, και πως διέφυγε τη σύλληψη.

«Εξαλλη» η Μαρίνα Πατούλη με δημοσιογράφο: «Σιγά τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη»

Για μία ακόμη φορά έσταζε... μέλι για τον σύζυγό της η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town. Η κα Πατούλη άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στη δημοσιογράφο του περιοδικού.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γνωστού περιοδικού, αν ο Γιώργος Πατούλης μοιάζει με τον Κλούνεϊ όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σχολίασε:

Ο Β.Πούτιν εξέδωσε διαταγή δράσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Τουρκίας! (vid)

 Δείτε στα βίντεο τι έπαθαν τα τελευταία τουρκικά κομβόι ...
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέδωσε διαταγή με την οποια εγκρίνει επιχειρήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο εξωτερικό προκειμένου να εκτελούν προληπτικές επιχειρήσεις εξόντωστις τρομοκρατικων ομάδων.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναταραχή στην Τουρκία καθώς η χώρα φιλοξενεί σε όχι λίγες βάσεις στα τουρκοσυριακά σύνορα, αυτά που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν "τρομοκράτας" τις ισλαμιστικές ομάδες που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία.

Η... "αυτοσυγκράτηση" του Ιράν φέρνει νέα πτώση στις τιμές του πετρελαίου και "λουκέτα" σε πετρελαϊκές

 Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα
Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα
Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα
Νέα υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου σήμερα κατά 4%, λόγω της διαφαινόμενης εκτόνωσης στην κρίση Σαουδικής Αραβίας-Ιράν ως αποτέλεσμα της, μάλλον συγκρατημένης στάσης της Τεχεράνης μετά την "εκρηξη" οργής των πρώτων 48 ωρών που ακολούθησαν την εκτέλεση του Σαουδάραβα σιίτη κληρικού.

Και κανείς δεν ξέρει πλέον που θα φτάσει η υποχώρηση των τιμών, καθώς όλοι είναι "φουλαρισμένοι" με πετρέλαιο και ο ΟΠΕΚ δεν συζητά μείωση της παραγωγής (ακόμα...).

Εκεί που ο χειμώνας μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι .Φωτογραφίες

Εικόνες από τις γωνιές του κόσμου, όπου ο χειμώνας ίσως να είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου (Pics)
Adtech Ad
Μπορεί να παραπονευόμαστε που βλέπουμε τη θερμοκρασία να πέφτει, επειδή έχουμε συνηθίσει τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες στις παραλίες με τα μαγευτικά νερά. Παρόλα αυτά και ο χειμώνας έχει τη δική του ομορφιά, όπως η μελαγχολική μουντάδα, η βροχή και το χιόνι που συνθέτουν "μαγικά" σκηνικά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τη Metal φωνή που βγάζει αυτό το κορίτσι (Vid)

Metal συνταγές μαγειρικής από το κορίτσι με τα αλά Sepultura φωνητικά. Η Linzey Rae θα σε κάνει να μην μπορείς να πιστέψεις στα αυτιά και στα μάτια σου
Adtech Ad
Οι The Anchor παίζουν metal με brutal φωνητικά. Μόνο που πίσω από το μικρόφωνο δεν είναι ένας τραγουδιστής σαν τον Max Cavalera των Sepultura και των Soulfy, αλλά η νεαρή Linzey Rae.

Ακυρώνονται πτήσεις της ΑEGEAN και της Olympic Air

.Με προβλήματα οι πτήσεις την Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας της ΟΣΥΠΑ
Adtech Ad
Προβλήματα στις πτήσεις, κυρίως προς τα περιφερειακά αεροδρόμια, αναμένεται να παρουσιαστούν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
AdTech Ad
Η απεργία προκηρύχθηκε με αφορμή την

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων

Σε ισχύ είναι από τα ξημερώματα απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 7 με 9 μποφόρ.
Στις 7:30 το πρωί τα δρομολόγια από τον Πειραιά των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star Delos» και «Blue Star Paros» δεν εκτελέστηκαν.

Αυστραλία: Έναρξη του 37ου Συνεδρίου των Κρητών Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 37ου Συνεδρίου της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέας Ζηλανδίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιανουαρίου, στη Μελβούρνη. Στο Συνέδριο δίνουν το παρόν εκπρόσωποι των Κρητικών Σωματείων από όλη την Ωκεανία.
Αναλυτικά, από την Κρητική Αδελφότητα Καμπέρας και Περιχώρων, την Κρητική Ένωση Ντάργουιν, την Κρητική Ένωση Νέας Ζηλανδίας, την Κρητική Αδελφότητα