Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του «Batman v Superman» στο Λονδίνο Δείτε live

Μετά το Πεκίνο, την Πόλη του Μεξικού και την Νέα Υόρκη, σημερα Τρίτη, 22 Μαρτίου, το Λονδίνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη του πολυαναμενόμενου, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», στην επίσημη, ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, με την οποία ολοκληρώνεται το παγκόσμιο tour του «Batman v Superman», πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

Προσπάθειες να αποκατασταθεί η ηρεμία στις Βρυξέλλες ύστερα από το μπαράζ των τρομοκρατικών επιθέσεων με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες (vid)

Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό προσώπων που που είναι ύποπτα ότι συνδέονται με τις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις, που σκόρπισαν τον τρόμο στην πρωτεύουσα της Ευρώπης και τον φόβο σε όλον τον κόσμο.  Φωτογραφία (επάνω) δείχνει τους δύο πιθανούς δράστες.  Οι δρόμοι των Βρυξελλών άνοιξαν, οι σταθμοί του μετρό θα λειτουργήσουν το απόγευμα, ενώ απομένει να επαναλειτουργήσει και το αεροδρόμιο την Τετάρτη το πρωί.

Ισχυρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών 34 Νεκροί περισσότεροι απο 200 Τραυματιες

Δύο ισχυρότατες εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο μετά από τις 8 το πρωί, στο διεθνές αεροδρόμιο -μετρό είναι 15 και οι τραυματίες 45 του Βελγίου, στις Βρυξέλλες.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, ενώ έχουν αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις.
Τουλάχιστον 34 άτομα σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 200 ταυματίστηκαν από τις ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Ζαβαντέμ και στους σταθμούς του μετρό, Μάελμπεκ και Σουμάν, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Γιώργος Συριόπουλος είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι οι βελγικές αρχές έκαναν λόγο για 21 νεκρούς και 55 τραυματίες.