Το διαδίκτυο αποκτά ταυτότητα: Παρουσίαση του Online Μητρώου Media (εικόνες – video)

Tο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος,

Eπιδεινώνονται οι σχέσεις των Γερμανόφωνων κρατών με την Τουρκία

Να αλλάξει τη νομοθεσία ώστε να απαγορεύεται σε ξένους αξιωματούχους να εκφωνούν ομιλίες στην Αυστρία, αν απειλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα ή η δημόσια τάξη, μια κίνηση που φαίνεται να απευθύνεται στους Τούρκους πολιτικούς, δήλωσε σήμερα ότι επιθυμεί, ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα.

Μ. Βέμπερ: «Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, είναι ήδη στην πρώτη κατηγορία και δεν υπάρχει κίνδυνος να βγουν»

«Οι χώρες του Νότου, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, είναι ήδη στην πρώτη κατηγορία και δεν υπάρχει κίνδυνος να βγουν», δήλωσε ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero».
Ο Γερμανός πολιτικός τόνισε ακόμη πως η ΕΕ πρέπει να σταθεί «στο ίδιο ύψος των Ηνωμένων Πολιτειών του Τραμπ και της Κίνας ως παγκόσμιος εταίρος».

Χάρη στην Α.Σεβαστίδη που είχε κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία απένειμε ο Β.Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν απένειμε χάρη στην Αξάνα Σεβαστίδη που είχε κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία, επειδή είχε στείλει το 2008 σε γνωστό της γεωργιανό μέσω SMS πληροφορίες για τον στρατιωτικό εξοπλισμό των Ρώσων, λίγο πριν αρχίσει η διένεξη μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας στην Νότια Οσετία.

Τί θα Συζητήσουν στην Μόσχα Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν στις 10 Μαρτίου

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην συνάντηση που θα έχουν στις 10 Μαρτίου στην Μόσχα, θα συζητήσουν την κρίση στη Συρία. Επιπλέον την συνεργασία Ρωσίας και Τουρκίας, σε διάφορους τομείς,όπως το εμπόριο, η οικονομία, οι επενδύσεις και τα κοινά έργα υποδομών!

Νέο «χτύπημα» για Φιγιόν: Καταγγελία για άτυπο δάνειο 50.000 ευρώ από μεγιστάνα

Kαταγγελία ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη σημαία της Κεντροδεξιάς Φρανσουά Φιγιόν έχει λάβει δάνειο 50.000 ευρώ χωρίς νόμιμες διατυπώσεις και χωρίς να το δηλώσει, το 2013, δημοσιεύει η σατιρική εφημερίδα Canard Εnchaîné, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Πρόκειται για την ίδια εφημερίδα η οποία είχε αποκαλύψει την φερόμενη ως αργομισθία της συζύγου και δύο παιδιών του κ. Φιγιόν ως κοινοβουλευτικών συνεργατών του σε Εθνοσυνέλευση και Γερουσία.

Μ.Σαπέν: «Δεν θα υπάρξει ΕΕ δύο ταχυτήτων»


Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει «Ευρώπη των δύο ταχυτήτων» που θα αποκλείει ορισμένα από τα μέλη της, με στόχο να καθησυχάσει την αγωνία των περιφερειακών χωρών για το σχέδιο μιας ΕΕ «α λα καρτ».
«Δεν πρόκειται για μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων όπου θα υπάρχουν οι μεγάλες χώρες που θα προχωρούν γρήγορα και οι ''μικρές χώρες'' που θα προοδεύουν λιγότερο γρήγορα.

Δήλωση-βόμβα Δ.Χιόνη μετά την διάσκεψη των Βερσαλλιών:

«Να προετοιμαστούμε για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα»
Σε δήλωση με την οποία επισημαίνει την ανάγκη να προετοιμαστεί η χώρα για το ενδεχόμενο μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, προέβη ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης των Βερσαλλιών όπου αποφασίστηκε να καταργηθεί η ΕΕ όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η απόφαση διάλυσης της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η χθεσινή τετραμερής συνάντηση Κορυφής των Βερσαλιών όπου ο Γάλλος απερχόμενος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, η πιθανότατα απερχόμενη καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί με άγνωστο μέλλον της Ισπανίας και της Ιταλίας, Μαριάνο Ραχόι και Πάολο Τζεντιλόνι συμφώνησαν στην διάλυση της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Συμφωνία στις Βερσαλλίες για διάλυση της ΕΕ όπως την ξέρουμε σήμερα

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην ΕΕ τουλάχιστον όπως τη ξέρουμε μέχρι σήμερα μετά τη τετραμερή συνάντηση Κορυφής όπου οργανώσε απόψε στις Βερσαλλίες, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και στην οποία συμμετείχαν η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί της Ισπανίας και της Ιταλίας, Μαριάνο Ραχόι και Πάολο Τζεντιλόνι... ως μια προσπάθεια να σώσουν ότι σώζεται μετά το Brexit.

Σοκ από την απόφαση Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας να «αποχωρήσουν» από την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση

Σοκ έχει προκληθεί από την απόφαση Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας να «αποχωρήσουν» από την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σχεδιασμός τους για το άμεσο μέλλον.

Ένας σχεδιασμός ο οποίος δεν ξεκίνησε χθες. Είναι σαφές ότι προετοίμαζαν παρασκηνιακά την χθεσινή κίνηση εδώ και πολλούς μήνες προκαλώντας τελικά ένα ερώτημα ως προς την Ελλάδα: Για ποια Ευρώπη «ματώνουν» οι Έλληνες πολίτες;

Εκπληκτικό. Κάνει κάμψεις και κυριολεκτικά πετάει βίντεο.

Εάν νομίζατε ότι είστε καλοί στις κάμψεις είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρήσετε αφού δείτε αυτό το βίντεο.
Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος πήγε τις κάμψεις σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.
Στο βίντεο των μόλις 24 δευτερολέπτων παρακολουθούμε έναν νεαρό άνδρα να κάνει κάμψεις και να απογειώνεται από το έδαφος για να βρεθεί σε ετοιμοπόλεμη θέση με χέρια και πόδια σε τέσσερις καρέκλες.

....Μπακογιάννη: Με αυτή την κυβέρνηση είναι αδύνατο να δούμε χαΐρι

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην έναρξη του υπουργικού συμβουλίου και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
«Δεν έχει προκύψει συμφωνία και πληρώνουμε το τίμημα της απίστευτης καθυστέρησης, της λάθος ανάγνωσης που έκανε η κυβέρνηση των ευρωπαϊκών και διεθνών δεδομένων.

Τα... κουτάκια του κ. Μητσοτάκη

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν άκρως αποκαλυπτική της αδυναμίας του αρχηγού της ΝΔ να κατανοήσει την πραγματικότητα και τις δυνάμεις που την ορίζουν. Οι αντιφάσεις του συγκλονιστικά αμοραλιστικές αφού μοναδικός στόχος είναι η εξουσία, η οποιαδήποτε εξουσία. Πιέζει την κυβέρνηση να δεχτεί την συμφωνία με τους δανειστές χωρίς να θέτει όρια. Μάλιστα η αδερφή του Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη μας άφησε άναυδους ζητώντας να ποινικοποιηθεί η καθυστέρηση της συμφωνίας.

Αυτό σημαίνει γκολ με τη σέντρα... (vid)

Ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου σημειώθηκε στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος όπου ο επιθετικός της Comercial έπιασε τον τερματοφύλακα της Catanduvense να... κοιμάται κάπου στο σημείο του πέναλτι.

Γαλλία: Φόβοι για δεκάδες εγκλωβισμένους μετά από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ το χιονοδρομικό κέντρο Tignes χτυπήθηκε απο χιονοστιβάδα και υπάρχουν φόβοι για δεκάδες άτομα θαμμένα κάτω από το χιόνι..  cnn.gr

Γαλλία χιονοστιβάδα: Αίσιο τέλος για τους σκιέρ στο θέρετρο Tignes

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ελάφρυνση του χρέους

Στη «χαρτογράφηση» του σχεδίου για τη βραχυπροθεσμη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προχώρησε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕSM), απαντώντας σε 16 διαφορετικά ερωτήματα για το εύρος, τον αντίκτυπο και το κόστος των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους.
1. Πότε αποφασίστηκε να κερδίσει η Ελλάδα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους;

Πανικός σε συναυλία της Αντέλ – Έτρεχε πάνω κάτω στη σκηνή για να σωθεί (Video)

Και όμως, το είδαμε και αυτό. Η Αντέλ να τρέχει πανικόβλητη πάνω κάτω στη σκηνή και το κοινό από κάτω να γελά.
'Ολα αυτά σε sold out συναυλία της τραγουδίστριας στο Μπρισμπέιν.
Η διάσημη τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από σμήνος κουνουπιών και όπως δικαιολογήθηκε στο κοινό: "Συγγνώμη, δεν είμαι από την Αυστραλία, δεν μου αρέσουν τα έντομα!", ενώ κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει "Μου ρουφούσαν το αίμα!

Μητσοτάκης: Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία των συμπολιτών μας

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, που αξιοποιεί «τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας» και που «ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις», ανέπτυξε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ) επανέλαβε την δέσμευσή του για μείωση των φόρων.

Το 4o νηπιαγωγείο Πειραιά πάει Harvard

Με αρχηγό στο ταξίδι τον πολυβραβευμένο δημοσιογράφο Πολ Σαλοπέκ, οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Πειραιά εδώ και τρία χρόνια «τριγυρίζουν» σε όλο τον πλανήτη με παρέα τους εκατοντάδες παιδιά από όλο το κόσμο.
Το ερευνητικό κέντρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard, Project Zero, σε συνεργασία με τον κάτοχο δύο βραβείων Pulitzer ανθρωπολόγο-δημοσιογράφο και βασικό συνεργάτη του National Geographic, Πολ Σαλοπέκ, έχουν δημιουργήσει ένα ψηφιακό

Με ονόματα απάντησε ο Πολάκης στον Γεωργιάδη για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ (video)

Ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε τέσσερα ονόματα από τη λίστα των 23 ατόμων που φέρονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να προσλήφθηκαν επί ημερών του Άδωνη Γεωργιάδη από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Γεωργιάδη, έγινε πρόσληψη της Ιωάννας Δεμέντη, του Βασίλη Μπεσκένη, του Ιωάννη Θεοδωράτου και της συζύγου του, κας. Ιωαννίδου.