Ευρώπη- -Eλλάδα -Καιρός:Καμίνι όλη η χώρα - Στους 38 βαθμούς θα φτάσει αύριο ο υδράργυρος



Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί σήμερα η θερμοκρασία στην Αθήνα-Τους 39 βαθμούς θα σημαδέψουν την Τρίτη τα θερμόμετρα-Ανάσα δροσιάς από την Τετάρτη

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World : Νέες συγκρούσεις στην Αίγυπτο - 70 νεκροί

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από επίθεση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας εναντίον υποστηρικτών του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι στο Κάιρο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων Γκεχάντ ελ Χάνταντ, προσθέτοντας πως ο απολογισμός ενδέχεται να είναι υψηλότερος.ο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα Αιγύπτου μετέδωσε πως 120 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και άλλοι 4.500 τραυματίσθηκαν στα πρωϊνά βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς

Βάσιμες είναι οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση της μεταγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς, αφού τα μηνύματα που έχουν εισπράξει οι ιθύνοντες του συλλόγου από τις επαφές του Κροάτη χαφ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι θετικά.

Παίζει τα ρέστα της η πρωταθλήτρια κόσμου, Ελλάδα

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών κέρδιζε την Ιταλία 14-11 και προκρινόταν στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη, όπου, επικρατώντας και στον τελικό της γηπεδούχου Κίνας 9-8, έφθανε στην κορυφή του κόσμου.

Χαμηλά σκορ σε Ντιτρόιτ και Λος Αντζελες

Φίλοι και φίλες, γεια σας. Αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου αγωνίζονται μερικοί από τους καλύτερους πίτσερ της φετινής χρονιάς. Συνεπώς, το Under περιμένουμε να έχει την τιμητική του.

Ας δούμε τις επιλογές μας:

Εξι ολόκληρα χρόνια έχουν να συναντηθούν σε σειρά οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Φιλαδέλφεια Φίλις, που φέτος ακολουθούν διαφορετικές πορείες στο πρωτάθλημα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η «καυτή» κυρία Σαβιόλα! (pics+vds)

Γνωρίστηκαν σε μια ντισκοτέκ. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, παρ' ότι τους χωρίζουν εννέα χρόνια διαφορά και εκείνη τότε ήταν μόλις… 15! Υστερα από εφτά χρόνια, Χαβιέρ Σαβιόλα και Ρομανέλα Αμάτο παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι.
Και αυτός ο έρωτας, αυτή η αγάπη έγινε ακόμα πιο δυνατή με τον ερχομό της γλυκιάς Ιουλιέτας, το πρώτο παιδιού του ζευγαριού, το οποίο γεννήθηκε στα τέλη Μαΐου. Η Ρομανέλα, η οποία εργάστηκε από πολύ μικρή ως μοντέλο (οι λόγοι προφανείς!), αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ακολουθήσει τον άνδρα των ονείρων της, όπως χαρακτηρίζει τον Χαβιέρ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΗΝ «OLE» «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Ole» εξέφρασε την ελπίδα να ανταποδώσει την αγάπη που ένιωσε στους; «ερυθρόλευκους».

«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της Αργεντινής ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών.

Redbull-News-Video:Theatre of Sport: Oakley Pro Bali

Απολαύστε τον κόσμο του Red Bull, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Με τα καλύτερα σπορ κλιπ δράση στο διαδίκτυο και το YouTube αποκλειστική σειρά, για την προετοιμασία 'Oλα τα Βιντεο Είναι Ξεχωριστά ,Καλή Δράση.

RussiaToday-Video-News-World:Rival Rallies: Huge protests as Egypt's Morsi accused of Hamas links

Two killed, twenty-four injured in clashes between supporters and opponents of Egypt's ousted president Mohammed Morsi. The Egyptian military and riot police are moving into Cairo's Tahrir Square with armored vehicles supported by helicopters. Muslim Brotherhood spokesperson Mona Al Qazzaz told RT why she thinks the military isn't out there to defend order

D/R TEAM-stream-news-letters.GIFs of Fans Running on Fields

GIFs of Fans Running on FieldsGIFs of Fans Running on Fields
It took this stadium worker a little while to catch up to the caped bandit, but once he did he made it count. That’s a pretty hard tackle.