Νεκρός ο Πρωταθλητής IndyCar Dan Wheldon στο Las .

Ο κόσμος των motorsport θρηνεί το θάνατο του Βρετανού Πρωταθλητή IndyCar στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Las Vegas..

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για την Husqvarna Nuda 900/900R!

Η ολοκαίνουργια Husqvarna Nuda 900/900R είναι πλέον γεγονός!
Η μοτοσυκλέτα που δημιουργεί μια νέα κατηγορία, ένα μοναδικό..

ΠΡΑΓΑ-ΠΑΡΙΣΙ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 8 ΕΥΡΩ!

Μια απόσταση 1.136 χιλιομέτρων διήνυσαν με ηλεκτρικό σκούτερ μια ομάδα Τσέχων μέσα σε 24 ώρες, πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.Η απόσταση αυτή θα μπορούσε να είναι από την Πράγα στο Παρίσι σε..

Νίνο: Ντύνεται σύντομα γαμπρός

Ένα από τα πιο αθόρυβα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz είναι ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι ουδέποτε απασχόλησαν τις..

Οι Snow Patrol & ο Jason Derulo θα εμφανιστούν στο MTV EMA event στο Belfast!

Οι SNOW PATROL & ο JASON DERULO θα εμφανιστούν στο πολυαναμενόμενο MTV EMA event στο δημαρχείο του Belfast την Κυριακή 6 Νοεμβρίου!
Το MTV επιβεβαίωσε σήμερα ότι οι indie rockers Snow Patrol - οι πιο πετυχημένοι μουσικοί της Βόρειας Ιρλανδίας με πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων - πρόκειται να εμφανιστούν στο event των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το Δημαρχείο του Belfast, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά από το Belfast την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22.00 μόνο στο MTV! Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

Η δωρεάν εμφάνιση των Snow Patrol, είναι μία προσφορά του MTV θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους fans γίνεται, να ζήσουν την μαγεία της γιορτής των βραβείων.

 Πηγή

Γιάννης Πλούταρχος - Νέο τραγούδι: Δεν τηλεφώνησες

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Δεν τηλεφώνησες", το οποίο θα..

Φουντώνουν οι φήμες για επανένωση των Black Sabbath!

O κιθαρίστας των Black Sabbath, Tommy Iommi, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Metro δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να ηχογραφήσουν ξανά νέο υλικό μαζί με τον Ozzy Osbourne!..

Ζώα και φυτά συρρικνώνονται!

«Ενοχη» για τη μείωση του μεγέθους τους η υπερθέρμανση του πλανήτη Σύμφωνα με ένα από τα πειράματα που περιλαμβάνονται στην ανασκόπηση, οι βλαστοί και τα..

Ελάφι-ρομπότ “τσακώνει” τους λαθροκυνηγούς.

Το νου τους θα πρέπει να έχουν οι κυνηγοί στα δάση των ΗΠΑ, αφού η σκιά που βλέπουν στο δάσος μπορεί να μην είναι πραγματικό ελάφι, αλλά το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που..

Greenpeace: Το νέο Rainbow Warrior ανοίγει πανιά.

Στη μάχη αντιμετώπισης των σοβαρών περιβαλλοντικών προκλήσεων του πλανήτη, ρίχνει  η Greenpeace, το νέο Rainbow Warrior.
To πλοίο αυτό, αντικαθιστά την..

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Chevrolet Spark λανσάρει η General Motors.

Η General Motors επιβεβαίωσε ότι θα κατασκευάσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της όχημα -μια έκδοση του μικρού Chevrolet Spark- με στόχο να ανταγωνιστεί το Leaf της Nissan..