Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν πρόκειται να γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

"Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουμε πολλοί, εγώ πηγαίνω", δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος, αναφερόμενος στην εμπλοκή του για την επόμενη μέρα του ΔΟΛ
Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν, σχετικά με την εμπλοκή του στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του ΔΟΛ, έδωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.
Μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο πρώην πρόεδρος της Αυγής είπε:

Πιτέλα: Σε νέα πολιτική φάση το Ευρωκοινοβούλιο μετά την εκλογή Ταγιάνι

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Ευρωπαίων σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα μετά τη νίκη του Αντόνιο Ταγιάνι στην προεδρία της Ευρωβουλής
Για μια «νέα πολιτική φάση» στην οποία εισήλθε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έκανε λόγο ο πρόεδρος των ευρωπαίων σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα, λίγο μετά την εκλογική νίκη του αντιπάλου του από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα Αντόνιο Ταγιάνι στην Προεδρία της Ευρωβουλής.

Ηλεία: Βαφτίζουν ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες. Δείτε ημερομηνίες¨??

Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν και φέτος οι Ηλείοι πατατοπαραγωγοί, καθώς επαναλαμβάνεται το φαινόμενο ονομασίας εισαγόμενης πατάτας ως ελληνική με στόχο να αποκομίσουν κάποιοι κέρδη.
 29/11/2010 19:26
Ο Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Ηλείας προχώρησε σήμερα σε καταγγελίες κατά των συσκευαστηρίων τονίζοντας ότι «βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες κερδοσκοπώντας εις βάρος παραγωγών και καταναλωτών.

Εμπορεύονταν επί χρόνια εισαγόμενες πατάτες που τις πωλούσαν για ελληνικές.Δείτε ημερομηνίες¨??

Η κομπίνα ήταν τόσο οργανωμένη που έφταναν στο σημείο να βουτάνε τις πατάτες στο χώμα για να μοιάζουν με ελληνικές
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής σε βάρος 5 μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέθεταν προς πώληση μεγάλες ποσότητες πατάτας κοινοτικής προέλευσης, απατηλά δηλούμενο κατ’ εξακολούθηση ως προϊόν εγχώριας παραγωγής, καθώς επίσης και για έκδοση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων.

Καιρός Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Αυτές οι περιοχές θα «θαφτούν» στο χιόνι σε λίγες ώρες

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας και σήμερα, Τετάρτη (18/01/2017) η χώρα – Έντονα φαινόμενα, με καταιγίδες και χιόνια θα χτυπήσουν πολλές περιοχές – Θα χιονίσει και στη Θεσσαλονίκη – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ο χιονιάς «Βίκτωρ» σαρώνει τη χώρα. Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Σταύρο Ψυχάρη

Απολογήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18/01/2017) ο εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης ενώπιον του ανακριτή για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος που του είχαν αποδοθεί μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ (φορολογικός έλεγχος) από την οποία προέκυψε διαφορά εισοδημάτων ύψους περίπου 48 εκατομμυρίων ευρώ.

Οργή Θεοδωράκη για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ

Λίγα μόνο λεπτά από την οργισμένη ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Facebook, σχετικά με την πρόταση του ΔΟΛ στον Βασίλη Μουλόπουλο για τη διάσωση του εκδοτικού συγκροτήματος, ακολούθησε η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter.

«Προσοχή δεν είναι πλάκα. Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο ΔΟΛ – Νέα, Βήμα και ραδιόφωνο! Επόμενος στόχος Μέγκα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Βενιζέλος: Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ είναι αποτέλεσμα χυδαίου εκβιασμού

Ειδήσεις | Ευάγγελος Βενιζέλος | ΔΟΛ: Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) και την ανάληψη της οικονομικής διαχείρισης του εκδοτικού ομίλου από τον πρόεδρο της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλο.

Λαγός και ΧΑυγίτες τραμπούκισαν δασκάλους και γονείς σε σχολείο του Περάματος

Ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, εισέβαλε σήμερα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, τραμπουκίζοντας εναντίον δασκάλων και γονέων.
Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», μετά από σχετικές καταγγελίες, γρονθοκοπήθηκαν δάσκαλοι και γονείς στον χώρο του σχολείου, ενώ έξω από αυτό βρίσκονταν αστυνομικοί που παρέμειναν αμέτοχοι.

Ένωση Συλλόγων Γονέων Περάματος: Στα σχολεία μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημοτικό Σχολείο του Ν. Ικονίου στο Πέραμα, όπου θα φοιτήσουν 25 προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενίας του Σχιστού.
Από τις 07.00 το πρωί είχαν παραταχθεί δύο ομάδες χρυσαυγιτών έξω από το δημοτικό, με σκοπό να προκαλέσουν φόβο σε γονείς, μαθητές και σε όσους θα συμμετείχαν

Lithuania & Estonia sign ‘milestone’ deals on status of US troops on their soil

Estonia and Lithuania have signed agreements with the US regulating the status and deployment framework of American soldiers and hardware on the territory of the two Baltics states.

In Estonia, the agreement was signed between the country’s Minister of Defense Margus Tsahkna and the US ambassador James Melville. In an official tweet, Tsakha’s ministry described the move as a “milestone.”

Russian military conducts successful test launch of Topol-M ballistic missile-Δείτε Βίντεο.

The Intercontinental ballistic missile, Topol-M, has blasted off from the Plesetsk’s rocket site soaring through almost all of the country and successfully hitting its target over the Kamchtka peninsula, Russia’s Defense Ministry has said.
This video shows how a missile is normally launched. The door to the pit where the missile is kept opens and the rocket rises up into the sky, accompanied by powerful blasts and spurts of flames.

Πούτιν: Χειρότεροι από πόρνες όσοι μας εμπλέκουν με την εκλογή Τραμπ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά όσων ισχυρίζονται ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από την εκλογή του Τραμπ στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ. «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ» δήλωσε ο Πούτιν και παρομοίασε με «πόρνες» όσους «οχυρώνονται» πίσω από τέτοιες ψεύτικές διαρροές.
«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Τραμπ. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ και δεν γνωρίζω τι προτίθεται να πράξει στη διεθνή "αρένα".

Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε καταυλισμό εκτοπισμένων από «κατά λάθος» βομβαρδισμό

Περισσότεροι από 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν στο Ραν της βορειοανατολική Νιγηρία, μετά από τραγικό λάθος της πολεμικής αεροπορίας της χώρας. Βομβάρδισαν τον καταυλισμό, πιστεύοντας πως βομβαρδίζουν θέσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ. «Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα» δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού της Νιγηρίας
Όπως αναφέρει το BBC,

Ο Ομπάμα απελευθερώνει την Τσέλσι Μάνινγκ

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα μειώσει την ποινή της πληροφοριοδότριας των Wikileaks, Τσέλσι Μάνινγκ, που εκτίει ποινή έως το 2045.
 Αναμένεται να αποφυλακιστεί τον προσεχή Μάιο.
 Σύμφωνα με το Associated Press, ο Ομπάμα ανακοίνωσε πως θα μειώσει την ποινή της Τσέλσι Μάνινγκ, καθώς και 209 άλλων κρατούμενων, ενώ θα απελευθερώσει ακόμη 64.

Διετής παράταση παραμονής του Σνόουντεν στη Ρωσία

Παράταση στην παραμονή Έντουαρντ Σνόουντεν στη Ρωσία δίνει η Μόσχα, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα. Ο Σνόουντεν καταζητείται στις ΗΠΑ με την κατηγορία της κατασκοπείας.
Την Κυριακή ο Μάικλ Μορέλ, που αποτελεί τον πρώην επικεφαλής της CIA, είχε τονίσει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μια σπάνια ευκαιρία να κάνει ένα «δώρο» στον Ντόναλντ Τραμπ και να εκδώσει τον Σνόουντεν.

142 χρόνια φυλάκιση ζητά ο εισαγγελέας εις βάρος του προέδρου του HDP

Αντιμέτωπος με την ποινή των 142 χρόνων φυλάκισης θα βρεθεί ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς, μετά από πρόταση της εισαγγελίας, καθώς κατηγορείται μαζί με άλλα στελέχη του HDP για καθοδήγηση τρομοκρατικής ομάδας
Τα στελέχη του κόμματος HDP κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για καθοδήγηση τρομοκρατικής ομάδα, για προπαγάνδα, για διατάραξη της εθνικής ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Κωνσταντοπούλου: Να απελευθερωθούμε από το ευρώ και την Ε.Ε.

«Εκείνο που λέω ξεκάθαρα είναι όχι ευρώ. Ένα νόμισμα όταν είναι όπλο εναντίον του λαού δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως οικονομικό μέσο», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του ΤPP, «ΕΝΤΟΣ», με τον Κώστα Εφήμερο. Παράλληλα, υπογράμμισε πως «είναι υποχρέωση μας να αντισταθούμε και να αποκρούσουμε και το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ιστορική συμφωνία Χαμάς και Φατάχ για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες στο Παρίσι, το ψήφισμα του ΟΗΕ για τον εποικισμό αλλά και η εκλογή του Τράμπ στις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδήγησαν τις δύο Παλαιστινιακές δυνάμεις να καταλήξουν σε συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας. Και οι δύο πλευρές έκαναν λόγο για ιστορική συμφωνία.

Νταβός 2017: Η Σακίρα απαιτεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά

Πολιτικοποιημένη και μαχήτρια, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, σε μια ομιλία της στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.