Το απόλυτο θηλυκό ποζάρει με το απόλυτο αυτοκίνητο Η Charlotte McKinney και η Ferrari

Το 2017 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της Charlotte McKinney καθώς θα την απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη στην αναβίωση των ταινιών «Baywatch» και «Flatliners».
Το σέξι μοντέλο δηλώνει πιο έτοιμο από ποτέ για να κατακτήσει το Χόλιγουντ.
Το περιοδικό Maxim, την φιλοξενεί στις σελίδες του και το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.
Η Charlotte McKinney ποζάρει στο φακό του Josh Ryan δίπλα σε μια Ferrari και ξεσηκώσει τα αντρικά ένστικτα.

Nissan Qashqai με μοτέρ GT-R (video)

Η Severn Valley Motorsport παρουσιάζει ένα Qashqai με μοτέρ GT-R και ισχύ στους 1.500 ίππους.
Το Qashqai-R της SVM έρχεται με τον 3,8 λίτρων twin-turbo βενζινοκινητήρα του Nissan GT-R, ο οποίος έχει λάβει δύο νέες τουρμπίνες Garrett GT35, διπλή αντλία καυσίμου από τη Bugatti Veyron, νέα εξάτμιση επιδόσεων και πολλαπλή της Boostlogic, για να προσφέρει 1.500 άλογα.

Thomas Cook: Αύξηση 40% των κρατήσεων για την Ελλάδα

Ο μεγάλος ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα είναι αυξημένες κατά 40%, ενώ μεγάλη είναι η ζήτηση για Κύπρο, Βουλγαρία, Πορτογαλία και Κροατία.

Σε περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων συμφώνησαν Τσίπρας – Ποροσένκο (video)

Ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα επικράτησε στη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον ουκρανό πρόεδρο.
Για θερμή υποδοχή και για θερμή φιλοξενία έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας στις κοινές δηλώσεις με τον κ. Ποροσένκο.
Σημείωσε ότι συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία Ελλάδος – Ουκρανίας με έμφαση στην ενέργεια αλλά και στην ασφάλεια στην περιοχή.

Κουίκ σε Λαγκάρντ: Είστε ειλικρινά αδίστακτοι (εικόνα)

Το δικό του σχόλιο στα όσα δήλωσε χθες, Τετάρτη, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Τέρενς Κουίκ.
Παραφράζοντας τη φράση «είμαστε ένας αδίστακτος κήρυκας της αλήθειας», με την οποία η Λαγκάρντ συνόδευσε την έκθεση του Ταμείου για την περίπτωση της Ελλάδας, ο υφυπουργός Εξωτερικών σχολίασε χαρακτηριστικά:

Στον καθρεδικό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο ο Τσίπρας (εικόνα)

Τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός, που συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, επισκέφθηκε και το μουσείο του ορθόδοξου ναού, ενώ όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών, παρατηρεί με ενδιαφέρον τον ναό.

Καζάνι που βράζει η πρώην Γιουγκοσλαβία

H Deutsche Welle σε δημοσίευμά της αναφέρει πως «το αίτημα της επαναχάραξης των συνόρων με ανταλλαγή εδαφών ψιθυρίζεται όλο και περισσότερο στις χώρες που προέκυψαν από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας» και θέτει το ερώτημα: «Βρισκόμαστε εν όψει μιας νέας ανάφλεξης» στην περιοχή των Βαλκανίων.
Σημειώνεται πως μια ημέρα νωρίτερα ο Ντάνα Ροχραμπάχερ, Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής του Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε δημόσια, σε συνέντευξή του σε αλβανικό κανάλι, πως