Εθελοντές δύτες καθάρισαν το μικρό λιμανάκι της Κορίνθου Δράση από την ομάδα «Loutraki Divers»

Η ομάδα εθελοντών «Loutraki Divers» σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων, προχώρησαν σε καθαρισμό του βυθού στο μικρό λιμανάκι της Κορίνθου, από τα απορρίμματα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν ηθελημένα ή αθέλητα, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης της για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Helmepa.

Τίτλοι τέλους για την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»

Τίτλοι τέλους για την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας Βασίλης Μπακατσέλος ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι η επιχείρηση προχωρά σε παύση πληρωμών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.
Η εφημερίδα απασχολούσε 110 εργαζόμενους στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα 8 μηνών.

Η λαμπερή πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ στο Λονδίνο (Φωτογραφίες)

O διασημότερος κατάσκοπος της Βρετανίας, ο Τζέιμς Μποντ, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με το «Spectre», την 24η αποστολή του στον κινηματογράφο με υπογραφή του Σαμ Μέντες, η αβάν-πρεμιέρ του οποίου πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα απόψε στο Λονδίνο, με την παρουσία πολλών μελών της βασιλικής οικογένειας.

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit με 500 επιβάτες στο Ναύπλιο

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit που εκτελεί πρόγραμμα κρουαζιέρας στο Αιγαίο, βρίσκεται αρόδο έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.

Πρόκειται για πλοίο με σημαία Μπαχάμες της εταιρίας Silversea κατασκευασμένο το 2009 με μήκους 193 μέτρων.

NBA 2016: Εκπληκτικό βίντεο-promo για την πρεμιέρα του ΝΒΑ

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη και η σελίδα «Basketball Forever» φρόντισε να μας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι υπεύθυνοι έφτιαξαν ένα εκπληκτικό βίντεο για το τζάμπολ που έρχεται από τον  μαγικό «κόσμο» του ΝΒΑ.