Με το… αγαπημένο του σκορ ο Αστέρας πήρε αυτό που ήθελε! το 1-1 μέσα στην Φινλανδία κόντρα στην Ροβανιέμι, (Φωτό+Βίντεο)

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης!

Έστω κι αν οι Αρκάδες δεν πέτυχαν την ιστορική (πρώτη) νίκη μέσα στην Φινλανδία, το εκτός έδρας γκολ… έγραψε και με το 1-1 (για πέμπτη φορά σε επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ελληνικής ομάδας!) απέναντι στην Ροβανιέμι, ελπίζουν απλώς να τελειώσουν την δουλειά στην Ελλάδα, σε μία εβδομάδα (24/7).

Planet stars Είδήσεις * Αεροναυτική Βιομηχανία-Farnborough Airshow.Το οικονομικό Scorpion φιλοδοξεί να κατακτήσει τους αιθέρες

“Ισχυρό, ευέλικτο, σταθερό και… οικονομικό”. Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν από την κατασκευάστρια εταιρεία Textron το καμάρι της, το μαχητικό Scorpion. Είναι ένα αεροσκάφος που έκανε το διεθνές ντεμπούτο του στο Farnborough Airshow. Με τιμή μόλις 20 εκατ. δολαρίων, η εταιρεία στοχεύει στις χαμηλού κόστους στρατιωτικές αγορές.

Planet stars Είδήσεις * Χωρίς συμφωνία τελείωσε η Σύνοδος Κορυφής, με... λουλούδια έφυγε η Μέρκελ

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων δεν κατάφεραν να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές θέσεις - 60 χρονών έγινε η Μέρκελ και της πρόσφεραν ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια για τα «χρόνια πολλά»