Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ: Η μούσα του νέου αρώματος Just Cavalli

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία στο χώρο της μόδας, το νεαρό μοντέλο και κόρη του Μικ Τζάγκερ θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του καινούριου αρώματος του ιταλικού brand.Το νεαρό μοντέλο ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Just Cavalli, το οποίο αναμένεται να βγει στην αγορά το.. Φεβρουάριο του 2013.«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα κάνω μια καμπάνια για έναν τόσο διάσημο οίκο.

Τα fashion shows στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η πόλη του Φωτός υποδέχεται τη fashion week. Ανακαλύψτε τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο κάθε οίκος στα ντεφιλέ..

O πρώην της Έιμι παραδέχεται ότι την παρέσυρε στην πρέζα

O Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ δεν κάνει καλύτερη τη φήμη του με τις τελευταίες του δηλώσεις στη Sun, λίγες μέρες μετά την έξοδο του από την εντατική..Την προηγούμενη χρονιά μπήκε στη λίστα μ' εκείνους που μισεί ο μουσικός πλανήτης και ό,τι και να δήλωνε στρεφόταν εναντίον του.

Η 24χρονη ποπ ντίβα κατέρρευσε σε γνωστό κλαμπ σοκάροντας τους διπλανούς αλλά συνέχισε κανονικά τη βραδιά αγκαλιά με στρίπερ.

Η Ριάνα (Rihanna) συνεχίζει τις τάσεις αυτοκαταστροφής και το ατελείωτο πάρτυ χωρίς ν' ακούει τις προειδοποιήσεις των μάνατζερ και των παραγωγών της, την ώρα που έχει στο πρόγραμμα πολλές συναυλίες κι εμφανίσεις για την προώθηση του καινούριου της άλμπουμ..

Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη με ζαρτιέρες στο Chicago

CHICAGO! Η «Rolls Royce των musicals», όπως το αποκαλούν στο West End του Λονδίνου, ανεβαίνει στο Παλλάς από τις 27 Οκτωβρίου σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη, με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα!..

Τουλίζα: "Με κακοποίησαν σεξουαλικά στα 16 μου"

Τώρα που το θέμα της σεξοταινίας της έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό ευτυχώς και για τη φήμη της αλλά και για εμάς και η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Kontostavlos) γύρισε στο πόστο της στο X- Factor, βγήκε στη δημοσιότητα άλλο ένα περιστατικό από το σκοτεινό παρελθόν της..

Ν. Φωτόπουλος: «Η μπουλντόζα της Τρόικας σταματά με ρουκέτες στις ερπύστριες»

Υπέρ της αντίστασης και όχι της αντίδρασης τάσσεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα ανδρείκελα που κυβερνούν κάθε μέρα με τις αποφάσεις τους εκτελούν χιλιάδες φτωχούς και ανέργους συνανθρώπους μας ένα πράγμα τα σταματά, η αντίσταση και όχι η αντίδραση. Άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο. Όταν έρχεται κατά πάνω σου η μπουλντόζα της Τρόικας δεν την σταματάμε με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες στις ερπύστριες»πηγη

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Ολες οι αλλαγές στους φόρους για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, επιχειρήσεις

Ένα νέο απλούστερο φορολογικό σύστημα υπόσχεται η κυβέρνηση με τη φορο-μεταρρύθμιση που ετοιμάζει. Υπό την πίεση της τρόικας, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ανεβάσει ταχύτητα προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει προχωρήσει στην διαμόρφωση των νέων ρυθμίσεων για τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα..

Συγκλονιστικό βίντεο από τα επεισόδια στην Ισπανία!

Αποτέλεσμα των δυναμικών κινητοποιήσεων του κόσμου, εχθές Τρίτη στην ισπανική πρωτεύουσα, οι οποίες κατέληξαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία γύρω από το Κοινοβούλιο ήταν να τραυματισθούν 64 άτομα και να συλληφθούν 28, αναφέρει η ισπανική Pais. Σήμερα τον γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την αστυνομία να κατεβαίνει στο μετρό, να ρίχνει πλαστικές σφαίρες και να προκαλεί πανικό,.

Η Γερμανία χρωστάει 300 δισ. στην Ελλάδα

“37 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που η Γερμανία έδωσε στην Ελλάδα μέσα από το σχέδιο σωτηρίας του ευρώ. Το ποσό είναι ελάχιστο σε σχέση με τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ που οι Έλληνες θα ήθελαν να εισπράξουν από τους Γερμανούς..

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η γενική απεργία στην Ελλάδα

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ είναι η γενική απεργία στην Ελλάδα ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας. Οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις είναι οι μεγαλύτερες αφότου ανέλαβε η τρικομματική κυβέρνηση, σχολιάζει ο διεθνής Τύπος, την ώρα που γαλλική εφημερίδα επισημαίνει πως η χώρα μας είναι σε πλήρη κατάθλιψη…

Οι Τούρκοι ψηφίζουν Γκιουλ για πρόεδρο

Οι Τούρκοι ψηφοφόροι θα προτιμούσαν ο Αμπντουλάχ Γκιουλ να είναι ξανά πρόεδρος της χώρας εάν καλούνταν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτόν και τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τετάρτη.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της MetroPOLL δείχνουν ότι ο Ερντογάν ενδέχεται να αντιμετωπίσει αντίσταση στην προσπάθειά του να αναλάβει πρόεδρος αφού μετατρέψει, όπως σχεδιάζει, την τουρκική δημοκρατία σε προεδρική, σε δύο χρόνια..

Χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας

Περίπου 100.000 διαδηλωτές «πλημμύρισαν» το κέντρο της Αθήνας, το οποίο βρισκόταν υπό αστυνομικό κλοιό. Οι δρόμοι γύρω από Σύνταγμα και Ομόνοια είχαν κλείσει και η πορεία του ΠΑΜΕ, με μαζική συμμετοχή (περίπου 15.000 άτομα), έφτασε πρώτη στο Σύνταγμα.
Λίγο αργότερα ξεκίνησε και η πορεία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με τους ένστολους και τα σώματα ασφαλείας στην κεφαλή. Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, στο συλλαλητήριο μετείχαν 100.000 άτομα.πηγη

Ντινόπουλος: «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας» -Χατζηνικολάου: «Είστε θλιβερός...» (Βίντεο)

Οξύτατη αντιπαράθεση έγινε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της ΝΔ (και δημοσιογράφου) Αργύρη Ντινόπουλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Μεϊμαράκη- Βουλγαράκη- Λιάπη. «Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει..
μια καταγγελία ότι «ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης», μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω; Είναι αυτό πρωτοσέλιδο;» είπε ο βουλευτής και ακολούθησε ο εξης διάλογος .

To "καυτό" βίντεο της Kylie Minogue. (Βίντεο)

Μ' ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα ή σκεπασμένη σε επίμαχα σημεία μόνο μ' ένα σεντόνι η αιθέρια Kylie Minogue τραγουδά Flower και γιορτάζει 25 χρόνια στην παγκόσμια μουσική..

Spiegel: Τίποτε δε λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα

 Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης στη σημερινή γενική απεργία.
«Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα» παρατηρεί το der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση. «Στην Ελλάδα ξεκίνησε η πιο εκτεταμένη γενική απεργία των τελευταίων μηνών. Οδηγοί λεωφορείων, ναυτικοί, υπάλληλοι των ταχυδρομείων απέχουν από το πρωί από την εργασία τους...

Τις βαλίτσες του για το Αμβούργο ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τις βαλίτσες του για το Αμβούργο ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσκεκλημένος στην «Κατασκήνωση του μέλλοντος», ένα διεθνές φεστιβάλ με οικονομική..

Σε φορτισμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου και στενών συνεργατών...

Το κότερο, η βάρκα και οι βίλες...
Σε φορτισμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου και στενών συνεργατών του για την υπεξαίρεση ύψους 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά δεν λείπουν και οι στιγμές που η αίθουσα... σείεται από τα γέλια..

ΟΗΕ-Ν. Υόρκη: Ομιλία Ομπάμα για Ιράν και Συρία

Η δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη και η βία στον μουσουλμανικό κόσμο με αφορμή την προσβλητική ταινία για τον Μωάμεθ, αποτέλεσαν τον άξονα της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών..

Directo 25-S: La policía desaloja Neptuno y la protesta se disuelve

Μαδρίτη: Τελικός απολογισμός 64 τραυματίες και 28 συλληφθέντες..

Απεργιακός πυρετός την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα

Συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως πραγματοποιούν στις 11 το πρωί της Τετάρτης η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Χωριστή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ..