O πρώην της Έιμι παραδέχεται ότι την παρέσυρε στην πρέζα

O Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ δεν κάνει καλύτερη τη φήμη του με τις τελευταίες του δηλώσεις στη Sun, λίγες μέρες μετά την έξοδο του από την εντατική..Την προηγούμενη χρονιά μπήκε στη λίστα μ' εκείνους που μισεί ο μουσικός πλανήτης και ό,τι και να δήλωνε στρεφόταν εναντίον του. Ο πρώην άντρας της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) κατηγορήθηκε απ όλους πως ήταν υπεύθυνος για την κατρακύλα της 27χρονης τραγουδίστριας στα σκληρά ναρκωτικά και κατ' επέκταση για το θάνατο της τον περσινό Ιούλιο.Όταν η Έιμι έφυγε από τη ζωή, ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civil) ήταν στη φυλακή εκτελώντας 12μηνη ποινή πίσω από τα σίδερα και δεν μπόρεσε να είναι στην κηδεία της αν και δε θα ήταν και πολύ φιλόξενη η υποδοχή του έτσι κι αλλιώς. Βγήκε από τη φυλακή και πρόσφατα έπεσε σε κώμα λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, μπήκε στην εντατική και μόλις ανάρρωσε μίλησε πρώτη φορά για την εξάρτηση της Γουάινχαουζ και παραδέχτηκε πως εκείνος φταίει για την κατρακύλα της στα "σκληρά".
“Εγώ ήμουν αυτός που έφερνε τα ναρκωτικά στη σχέση. Όταν βγήκαν τα αποτέλεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ανακουφίστηκα που δεν υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της. Είναι ασέβεια προς την Έιμι να πιστεύουν πως ήταν τόσο ευάλωτη που τα έπαιρνε επειδή κάποιος την παρέσυρε. Στην πραγματικότητα ήταν πολύ δυνατή και ανεξάρτητη. “ δήλωσε ο Μπλέικ στη Sun.
Η μητέρα του Ζορζλέτ (Georgette) σε μία συνέντευξη της στη Daily Mail πριν από ένα μήνα πως συνέχεια της έλεγε ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος του που ερωτεύτηκε την Έιμι και δε μπορούσε να καταλάβει γιατί ο κόσμος αμφέβαλε για την αγάπη προς αυτήν αλλά και το ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο.

"Δεν δικαιολογώ τον γιο μου αλλά η Έιμι διάλεξε το πεπρωμένο της και ο Μπλέικ το δικό του. Δεν σταμάτησαν ποτέ ν αγαπιούνται και μετά το διαζύγιο τους συναντιόντουσαν κρυφά. Αν εκείνη ζούσε σήμερα ξέρω ότι θα ήταν στο πλάι του τώρα” είπε η Ζορζλέτ.

Για το υστερόγραφο, οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2005 σε μία παμπ, παντρεύτηκαν το 2007 μόλις ένα μήνα μετά τους αρραβώνες τους και χώρισαν ύστερα από δύο χρόνια. Τώρα εκείνος είναι ζευγάρι με την Σάρα Άσπιν με την οποία είχαν γνωριστεί τρία χρόνια πριν στο κέντρο απεξάρτησης, έχουν μαζί ένα γιο και η 34χρονη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...