Ελλάδα Κουφονήσια: Ένας επίγειος παράδεισος

Αρκούν περίπου δύο ώρες για να περπατήσεις όλο το νησί και να επιστρέψεις, γεγονός που καθιστά περιττό το αυτοκίνητο
Ένα κομμάτι του επίγειου παραδείσου βρίσκεται καλά «κρυμμένο» στα Κουφονήσια. Οι αγχώδεις ρυθμοί και ο θόρυβος του έξω κόσμου δεν φτάνουν σ' αυτή τη μικρή γωνιά του Αιγαίου, που έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Βίντεο: Η μπύρα Corona έκανε τη Μύκονο... Μεξικό!

Το ελληνικό νησί διαφημίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο
Τη Μύκονο επέλεξε η γνωστή μεξικάνικη μπύρα Corona για τα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας της. Για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ, τα λευκά σπίτια στην πρωτεύουσα του νησιού βάφτηκαν σε διάφορα χρώματα ώστε να θυμίζουν τη χώρα προέλευσης της μπύρας, δηλαδή το Μεξικό.

International Labour Organization-Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Οι αλλαγές στην Ελλάδα δεν έγιναν με την πλήρη δημοκρατική στήριξη του λαού

Δύσκολο να μιλήσουμε για τέλος της κρίσης στην Ελλάδα, είπε ενώπιον της Βουλής ο κ. Guy Ryder 
Με τρία καυστικά σχόλια σε σχέση με τις συνταγές λιτότητας που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα κατ' επιταγή της Τρόικας ξεκίνησε σήμερα την ομιλία του προς τα μέλη της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, ο Guy Ryder, γενικός διευθυντής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (International Labour Organization, ILO).

Η φρεγάτα «Ψαρά» στον κόλπο του Άντεν- Δείτε φωτογραφίες από την Υεμένη: Έλληνες ναυτικοί σώζουν Ιρανούς ψαράδες

Το ελληνικό πλήρωμα παρείχε ιατρική βοήθεια στον κυβερνήτη ιρανικού αλιευτικού ανοιχτής θαλάσσης
Μέχρι την... Υεμένη και τον κόλπο του Άντεν έφτασε η «χάρη» του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, με τα μέλη του πληρώματος της φρεγάτας «Ψαρά» να προσφέρουν μάλιστα ιατρική βοήθεια στον κυβερνήτη ιρανικού αλιευτικού ανοιχτής θαλάσσης.

Για το 2013 σύμφωνα με το ESPN Aυτοί είναι οι 25 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές του κόσμου

Κορυφαίος όλων ο μποξέρ Φλόιντ Μειγουέδερ Τζούνιορ - Στη πρώτη πεντάδα οι Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραϊμοβιτς - Τα περισσότερα χρήματα «καταλήγουν» σε αμερικάνικο ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ 
To περιοδικό του ESPN δημοσίευσε τη λίστα του με τους 25 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2013 και τα ποσά προκαλούν ίλιγγο.

Εορτασμοί για τα 150 χρόνια από την γέννηση του Ελευθέριου Βενιζέλου

Ο μεγάλος Έλληνας πολιτικός τιμάται από τον Πολιτστικό Οργανισμό Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του Ελευθέριου Κ. Βενιζέλου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η «Παγκρήτιος Ένωσις» διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων το Σάββατο 3 & την Κυριακή 4 Μαΐου στο Μουσείο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Δήμου Αθηναίων.

«Αξιοποίησε τη δύναμή σου - Επίλεξε ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη»

Ποιος θα διαδεχθεί τον Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο;
Και ποιος θα είναι ο ρόλος του; Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ο πλέον ισχυρός θεσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς κρατάει στα χέρια του την εκτελεστική εξουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Πατρινή βιομηχανία Dur που «ντύνει» τις διεθνείς αγορές

Δυναμική επιστροφή στον χώρο της ένδυσης σχεδιάζει η διοίκηση της αμιγώς ελληνικής επιχείρησης Dur, επεκτείνοντας το δίκτυο πωλήσεών της σε Ελλάδα και εξωτερικό εντός του 2014. Οι πρώτες προσπάθειες δημιουργίας της φίρμας Dur, ξεκίνησαν πριν από περίπου 55 χρόνια, στη Πάτρα, όταν ο ιδρυτής της και σημερινός της πρόεδρος Νίκος Δούρος, άρχισε την εμπορική και παραγωγική του δραστηριότητα σε βαμβακερά είδη.

Ακίνητα: Αναλυτικά παραδείγματα για το φόρο υπεραξίας και η εγκύκλιος

Το νέο φορολογικό τοπίο στις μεταβιβάσεις ακινήτων όπως διαμορφώνεται με την επιβολή του φόρου υπεραξίας 15% ξεκαθαρίζεται με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη. Με την εγκύκλιο παρέχονται οδηγίες για την εφαρμογή των νέων διατάξεων, τον τρόπο υπολογισμού της τιμής κτήσης και του φόρου καθώς και αναλυτικά παραδείγματα εφαρμογής του φόρου υπεραξίας.

Σχέδιο για χαράτσια - σοκ σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων

Βόμβα» στα θεμέλια της ακίνητης ιδιοκτησίας σε όλη την Ευρώπη βάζουν οι σχεδιαζόμενες οδηγίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων που συζητούνται στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο χρονικό διάστημα στο Ευρωκοινοβούλιο θα ανοίξουν θέματα που αφορούν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν απανωτά χαράτσια για σειρά εργασιών που θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά.

Περιβάλλον- - Όταν η λάβα «συναντά» τον ωκεανό! -Δύο.. «παλαβοί» φωτογράφοι ρίσκαραν κυριολεκτικά της ζωή τους

Απίθανες εικόνες από δύο «τρελούς» φωτογράφους που δε δίστασαν να βουτήξουν λίγα μέτρα από το σημείο όπου η καυτή μάζα «γινόταν ένα» με το νερό
Δύο.. «παλαβοί» φωτογράφοι ρίσκαραν κυριολεκτικά της ζωή τους με σκοπό να γίνουν οι πρώτοι που απαθανάτισαν στο φακό τους την εκρηκτική στιγμή όπου η φλογερή, κατακόκκινη και καυτή λάβα πέφτει στη θάλασσα όντας οι ίδιοι μέσα στο νερό! 

Λονδίνο: Ξεκίνησε η 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο μετρό

Η απεργία της Ένωσης των εργαζομένων στους Σιδηροδρόμους τη Ναυτιλία και τις Μεταφορές (RMT) ξεκίνησε αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ένωσης και της διαχειρίστριας εταιρείας κατέπεσαν μέσα στην ημέρα
Σε 48ωρη απεργία βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στο μετρό του Λονδίνου σε μια κίνηση ενάντια στη θέληση της εταιρείας διαχείρισης του μετρό την Transport for London (TfL) να καταργήσει 960 θέσεις εργασίας από τα ταμεία έκδοσης εισιτηρίων.

Κωνσταντίνος Καβάφης: Σαν σήμερα γεννήθηκε αλλά και πέθανε ο Αλεξανδρινός μας ποιητής

Ο μεγάλος Έλληνας ποιητής, ο Αλεξανδρινός Κωνσταντίνος Καβάφης, γεννήθηκε και πέθανε σαν σήμερα 29 Απριλίου.
Η 29η Απριλίου είναι μέρα γέννησης και θανάτου του μεγάλου Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη.

Τεχνολογία-Sony: Διευκρινίσεις για το πρόβλημα με τα «φλεγόμενα» VAIO Fit

Aπό τη Sony Ελλάς τονίζεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή δεν έχει εισαχθεί στην ελληνική αγορά
Συμπληρωματική επιστολή σχετικά με την παράκληση διακοπής χρήσης του φορητού υπολογιστή VAIO Fit 11A και την εφαρμογή προγράμματος επισκευής ή αντικατάστασής του δημοσιοποίησε η Sony,

Τεχνολογία-«Microsoft Mobile» H Nokia πούλησε τα κινητά της στη Microsoft

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών ανέρχεται σε 5,44 δισ. ευρώ
Τέλος εποχής για τα κινητά τηλέφωνα της φινλανδικής εταιρείας Nokia, μετά την εξαγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της από τη Microsoft, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Microsoft Mobile».

Τεχνολογία:«Συναγερμός» από νέο ιό στο Facebook-Ο ιός εξαπλώνεται μέσω συνημμένων αρχείων

Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες
Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες του Facebook καθώς τις τελευταίες ημέρες ένας νέος ιός κυκλοφορεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τεχνολογία:Χάκερς στον Internet Explorer

Αφορά στις εκδόσεις ΙΕ6 έως ΙΕ11 - Ιδιαίτερος κίνδυνος για χρήστες Windows XP
Η εταιρία Microsoft προσπαθεί να εξαλείψει τον ιό που έχει εξαπλωθεί στον περιηγητή Internet Explorer. Η ηλεκτρονική επίθεση έγινε γνωστή από εταιρία ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών το Σαββατοκύριακο, η οποία αποκάλυψε πως χάκερς έχουν ήδη πραγματοποιήσει πολλαπλές επιθέσεις σε εταιρίες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τεχνολογία-Κίνα: Κατασκεύστηκαν οι ταχύτεροι ανελκυστήρες του κόσμου - «ταξιδεύουν» με 1.200 μέτρα το λεπτό!

Θα φθάνουν σε 95 ορόφους μέσα σε 43 δευτερόλεπτα!
Η Κίνα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο τείχος του κόσμου, με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία, με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο και τώρα...αποκτά και τους ταχύτερους ανελκυστήρες του κόσμου!

Mediterranean Yacht Show: 60 dream yachts για σούπερ σταρ στο Ναύπλιο

Τα πλωτά παλάτια που νοικιάζουν σταρ του Χόλιγουντ, κροίσοι και βασιλιάδες έρχονται για να φέρουν την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου θαλάσσιου τουρισμού από τις 3 έως τις 7 Μαΐου
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, θα διοργανώσουν για πρώτη φορά το Mediterranean Yacht Show υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.