Ποιο ήταν το δίδυμο που έθαβε τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ

Όταν οι αστέρες της μεγάλης οθόνης ήθελαν να κρύψουν ένα μυστικό κάτω από το χαλί, ήξεραν αμέσως σε ποιον έπρεπε να απευθυνθούν.
Γι’ αυτό και το τηλέφωνο του Χάουαρντ Στρίκλινγκ δεν σταματούσε ποτέ να χτυπά. Μπορεί να ήταν εξάλλου η Τζιν Χάρλοου, πανικοβλημένη πως είχε μείνει έγκυος από τον Γουίλιαμ Πάουελ, ή κάποιος πορτιέρης κλαμπ που τον καλούσε να πάει να παραλάβει τον πάντα ευέξαπτο Σπένσερ Τρέισι.
Μια φορά πάντως ήταν η Μάρλεν Ντίτριχ, εμφανώς σοκαρισμένη έχοντας μόλις ανακαλύψει το πτώμα του Τζον Γκίλμπερτ.

Ο Πρίγκιπας της Νορβηγίας «ξαναχτυπά», κάνοντας Dab σε επίσημη εκδήλωση (pics & vid)

Ο 11χρονος Πρίγκιπας της Νορβηγίας, Σβερ Μάγκνους απέδειξε οτι όλα τα παιδιά παραμένουν ίδια, ακόμα και αν κυλάει βασιλικό αίμα στις φλέβες τους.
Όλα τα παιδιά βαριούνται τις κοινωνικές εκδηλώσεις των μεγαλύτερων. Πόσω μάλλον όταν πρέπει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο σε όλη τους την ζωή...
Ο Πρίγκιπας της Νορβηγίας όμως το... έσπασε και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, γνωρίζοντας την αποθέωση στα social media.

Μπέμπα - Αϊνστάιν! 8 εβδομάδων κι ήδη μιλάει! (vid)

To... σούπερ μωρό! Μπορεί να είναι μόλις οκτώ εβδομάδων, ωστόσο ήδη έχει αρχίσει και μιλάει. 


Η μικρή δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ούτε τρεις μήνες ζωής και έχει μάθει τις πρώτες της λέξεις. 

Οι 5 πιο θανάσιμες εκρήξεις ηφαιστείων στην ιστορία! (vid)

Η γη έχει αμέτρητα ενεργά ηφαίστεια κι αυτό το βίντεο παρουσιάζει τις πέντε εκρήξεις στην ιστορία της ανθρωπότητας που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες καταστροφές. 
Χιλιάδες νεκροί, ζημιές, ακόμα και αλλαγές στο κλίμα.
Καθηλωτικό: 

Οι οικονομικές συμφωνίες που υπέγραψε ο Τσίπρας στην Κίνα

Πολύ σημαντικές χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις συμφωνίες συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας στην ενέργεια, τις υποδομές και τις τηλεπικοινωνίες που υπογράφτηκαν στο Πεκίνο και θα αρχίσουν να "τρέχουν" άμεσα, όπως είπε στην ομιλία του στο 2ο Ελληνοκινεζικό Φόρουμ Πόλεων, ενώ παράλληλα διατύπωσε προτάσεις για διεύρυνση της συνεργασίας στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την αγροτική και βιομηχανική παραγωγή.

Οι 10 ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας & Αρχαία Ελλάς - Αncient Hellas

H λίστα με τις δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, που βασίστηκε στις απόψεις κάποιων σέρφερ δημοσιεύτηκε από το γαλλικό περιοδικό "Paris Match" ως πρόταση στους αναγνώστες του. Χωρίς εκπλήξεις, όλες οι παραλίες βρίσκονται σε νησιά. Δύο από αυτές στην Κρήτη και δύο στη Μήλο.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι στην Κρήτη, για τα κρυστάλλινα και ζεστά νερά, αλλά και για το φυσικό κάλλος των παραλιών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Μια πισίνα-ποτάμι σε σχήμα του Τέξας έχει ξετρελάνει τους κάτοικους του Χιούστον (Pics)

Οι αρχιτέκτονες της πισίνας έχουν δώσει σε αυτή το σχήμα της πολιτείας του Τέξας και οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος του ποταμού, ο οποίος διαθέτει και καταρράκτες. Διαθέτει 140.000 γαλόνια νερό και για να τη διασχίσει κάποιος χρειάζεται δεκαπέντε λεπτά. Όσο αφορά το μήκος της, ξεπερνά τα 160 μέτρα.
Το Marriot Marquis άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο, με 1.000 υπνοδωμάτια και αίθουσα χορού 3.623 τετραγωνικών μέτρων.

Ο Σνόουντεν «καρφώνει» την NSA για τις κυβερνοεπιθέσεις

Θέση για τις κυβερνοεπιθέσεις πήρε και ο Έντουαρντ Σνόουντεν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, εξαπολύοντας για άλλη μία φορά επίθεση στην Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (NSA).
«Η απόφαση της NSA να δημιουργήσει εργαλεία που θα στοχεύουν τους πολίτες των ΗΠΑ τώρα απειλεί τις ζωές ασθενών σε νοσοκομεία.

Διαδικτυακός τρόμος από την παγκόσμια κυβερνοεπίθεση

Δεκάδες χιλιάδες κυβερνοεπιθέσεις που σημειώθηκαν την Παρασκευή σε οργανισμούς, έχουν σημάνει παγκόσμιο συναγερμό στην ασφάλεια. Ένα κακόβουλο λογισμικό ransomware, έχει εξαπλωθεί από χάκερς σε όλο τον πλανήτη, μολύνοντας αρχεία, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο αν ο «ηλεκτρονικός ασθενής» καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό σε bitcoin.