Νέα Υόρκη: Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα

Το σκηνικό είναι μαγικό και οι τυχεροί Νεοϋρκέζοι ήδη κάνουν τις πρώτες τους βόλτες στους φωτισμένους δρόμους του Μανχάταν
Μπορεί τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, για πολλούς, να ξεκινούν από το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Rockefeller Center, όμως οι βιτρίνες των μεγάλων καταστημάτων
έχουν ήδη μπει στο πνεύμα των γιορτών.

Madonna: Στην κορυφή του «Forbes» Με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς

Η 55χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ κέρδισε τη χρονική περίοδο Ιούνιος 2012-Μάιος 2013 περίπου 125 εκατομ. δολάρια, ποσό που την ανέβασε στην πρώτη θέση της λίστας «Forbes»

Η άγρια πλευρά της Χατιτζέ [ φωτο ] «Χατιτζέ Σουλτάνα»

Μπορεί στον «Σουλεϊμάν» να είναι σεμνή, όμως στην πραγματικότητα είναι... άτακτη.

Η Σελμά Εργκέτς υποδύεται στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» την Χατιτζέ Σουλτάν, την αδερφή του Σουλεϊμάν που έζησε τον έρωτα με τον Ιμπραήμ τον Πάργαλη, με τον οποίο και απέκτησε δυο παιδιά.

11 Βραζιλιάνες καλλονές που θα ξεμυαλίσουν την ομάδα μας [ ΦΩΤΟ ]

Απολαύστε τα
Στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας προκρίθηκε η Ελλάδα μετά την χτεσινή ισοπαλία με την Ρουμανία, έτσι οι παίκτες της Εθνικής θα ταξιδέψουν στην χώρα που βγάζει τα πιο καλλίγραμμα
κορίτσια. Για να μην βρεθούν απροετοίμαστοι εδώ έχουμε τα έντεκα πιο καυτά μοντέλα της Βραζιλίας

Ελένη Φουρέιρα - Γιώργος Σαμαράς είναι ξανά μαζί!

Οι πρώτες φωτογραφίες της επανασύνδεσης!
Μπορεί να έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν ζευγάρι, αλλά μάλλον η σπίθα ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ.

Καφετζόπουλος: Γνωστές επιχειρήσεις μου χρωστάνε χάρη κι ευγνωμοσύνη

Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και την επιλογή του να απέχει από αυτή.
«Δεν μπορώ να πω πως η τηλεόραση άμειβε αρκετά τους ηθοποιούς. Μη φανταστείς πως οι αμοιβές των ηθοποιών στην τηλεόραση είχαν σχέση με τις αμοιβές των δημοσιογράφων ή των παρουσιαστών.

Μία εβδομάδα πριν την επιστροφή της στην ενεργό δράση, η Λίντσεϊ Βον χτύπησε ξανά.

Η Αμερικανίδα σκιέρ είχε πτώση κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Copper Mountain, του Κολοράντο, προκαλώντας πανικό στο προπονητικό τιμ.
Η χρυσή ολυμπιονίκης της κατάβασης είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον Φεβρουάριο και υπήρξε φόβος υποτροπής.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου της, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Ινδία: Χρυσάφι σε τουαλέτες αεροσκάφους

Ράβδοι χρυσού αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων εντοπίστηκαν σε τουαλέτες αεροσκάφους στην Καλκούτα.
Οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για υπόθεση λαθρεμπορίας.

Deutsche Welle:Το 38% δανείζεται για να πληρώσει λογαριασμούς

Η οικονομική κρίση επηρεάζει σε πρωτοφανή βαθμό τη δυνατότητα των Ευρωπαίων να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η κατάσταση στην Ελλάδα περιγράφεται ως η χειρότερη σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ.
Τον χαμηλότερο βαθμό ανταπόκρισης στις οικονομικές τους υποχρεώσεις σε σύνολο 21 χωρών παρουσιάζουν οι πολίτες στην Ελλάδα.

Deutsche Welle: Δεν θα είναι διαπραγματευτική η συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά

Ενημερωτικό χαρακτήρα θα έχει για τη γερμανική κυβέρνηση η συνάντηση της καγκελαρίου με τον έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο, δευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, προειδοποιώντας για εσφαλμένες προσδοκίες

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στο Μουντιάλ-(Φωτό+Βίντεο)

Στις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης - Οι 32 φιναλίστ θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας - Ποιους αντιπάλους θα ήθελε να αποφύγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
Στις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014 στην Κόστα ντο Σαουιπέ της Μπαΐα.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR :Λέτα και Ολάντ στέλνουν μήνυμα για μια νέα ευρωπαϊκή αλληλεγγύη

Υπέρ μιας νέας ευρωπαϊκής πολιτικής αλληλεγγύης τάχθηκαν ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής στη Ρώμη, εν μέσω επεισοδιακών διαδηλώσεων κατά της λιτότητας.
Οι Λέτα και Ολάντ έκαναν λόγο για μια «νέα φιλοδοξία», μια «νέα επιδίωξη», που αφορούν «όχι τόσο την αρχή της ολοκλήρωσης, όσο εκείνη της αλληλεγγύης», «όχι τη λιτότητα, αλλά την ανάπτυξη».