EURO ZONE: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΤΟ Επίθεση από το Spiegel: Ετσι κρύβουν τον πλούτο τους οι χώρες της κρίσης

«Πόσο δίκαιη είναι η διάσωση του ευρώ όταν οι παραλήπτες της βοήθειας είναι πλουσιότεροι αυτών που την δίνουν;» αναρρωτιέται το Spiegel σε εκτενές αφιέρωμά του για τον πλούτο των πολιτών στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, αλλά και την εκτεταμένη φοροδιαφυγή και την παραοικονομία.

Την ώρα που η νότια Ευρώπη βυθίζεται στην κρίση... Die Zeit: «Οι Γερμανοί ποτέ δεν περνούσαν καλύτερα»

Στα γερμανικά οφέλη από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους αναφέρεται σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Die Zeit με τίτλο «Οι κρυφοί κερδισμένοι της κρίσης».
«Λέγεται ότι η Γερμανία πληρώνει για τους άλλους, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι κάπως πιο πολύπλοκη», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας - Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Νέα τραγωδία συγκλονίζει σήμερα τις ΗΠΑ, καθώς τεράστια έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε εργοστάσιο λιπασμάτων κοντά στο Ουάκο του Τέξας, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων.

RussiaToday-Video-News:Caught On Camera: Moment of Texas fertilizer plant explosion

The moment of a massive explosion that has rocked a fertilizer plant near Waco, Texas was caught on camera. Dozens are feared dead and at least 172 were injured in the disaster. Explosions rocked a fertilizer plant in West, Texas, Wednesday evening as firefighters were battling a fire, causing multiple injuries, authorities said

Video-News-Whitehouse:President Obama Speaks on Common-Sense Measures to Reduce Gun Violence

President Obama makes a statement from the Rose Garden following the Senate's vote to block common-sense measures to reduce gun violence.

News-World-:ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ Ταυτοποίησαν τον βομβιστή της Βοστώνης, αλλά δεν έχει συλληφθεί

ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ

Ταυτοποίησαν τον βομβιστή της Βοστώνης, αλλά δεν έχει συλληφθεί

"Παρά τις πληροφορίες που λένε το αντίθετο, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στον Μαραθώνιο", επισήμανε η αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, λίγο μετά την μετάδοση από το CNN της πληροφορίας ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γ. Παπαντωνίου. Απολογούνται Γ. Βουλγαράκης και Π. Δούκας

Με εγγύηση 70.000 ευρώ αφέθηκε ελύθερο το ζεύγος Γιάννου Παπαντωνίου μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή. Ο κ. Παπαντωνίου κατέβαλε 50.000 ευρώ και η σύζυγός του Ρούλα 20.000.
Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες σχετικά με την ύπαρξη λογαριασμού στη λίστα Λαγκάρντ ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκε στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου.
Για παραβάσεις του πόθεν έσχες αναμένεται να κληθούν τις προσεχείς ημέρες σε απολογία και οι πρώην υπουργοί Γιώργος Βουλγαράκης και Πέτρος Δούκας.