Διπλωματική κρίση ΗΠΑ-Κίνας φέρνει ο Σνόουντεν

H απόφαση να φύγει από το Χονγκ Κονγκ επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις, λέει ο Λευκός Οίκος - Ομπάμα: Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα
O Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η απόφαση να φύγει από το Χονγκ Κονγκ «αναμφίβολα» επηρεάζει αρνητικά τις σινο-αμερικανικές σχέσεις.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Got What Richard Branson Says It Takes To Win? | WSJ Startup of the Year

We asked Sir Richard Branson, founder of the Virgin business empire, to distill down the key factors behind successful entrepreneurs. He ought to know -- he's had huge business wins and a few failures.

Introducing 'WSJ Startup of the Year,' a new documentary series from WSJ Live that matches 24 innovative startups with a team of world-class mentors and tracks their journey from startup to success.

RussiaToday-Video-News:Assange: Snowden, Manning victims of Obama's war on whistleblowers

Edward Snowden and Wikileaks' Sarah Harrison who is accompanying him are "safe and healthy," Julian Assange said during a conference call broadcast by RT.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Σαραντατρία μέλη αριθμεί το νέο κυβερνητικό σχήμα το οποίο ανακοινώθηκε στις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας. Είχε προηγηθεί συνάντηση μίας ώρας των κ. Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο νέο σχήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αναλαμβάνει αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.

ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Νίκη Ράμα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία αναδεικνύουν νικητή το συνασπισμό της αντιπολίτευσης του Έντι Ράμα έναντι του συνασπισμού της δεξιάς,του οποίου ηγείται το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.

Στην Ιθάκη για διακοπές η Madonna

H βασίλισσα της ποπ έχει αδυναμία στη χώρα μας!
Είναι από εκείνες στις σταρ που έχουν δηλώσει ανοιχτά την αγάπη τους για την Ελλάδα και θα το αποδείξει για ακόμα μια φορά, μιας και η Madonna έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη επίσκεψή της στη χώρα μας.

Επτά χρόνια φυλακή στον Καβαλιέρε για το σκάνδαλο «Ρούμπι - γκέιτ»

Επταετή φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό του από κάθε δημόσιο αξίωμα επέβαλε στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το Δικαστήριο του Μιλάνου, κρίνοντάς τον ένοχο για ερωτική συνεύρεση επί πληρωμή με ανήλικη και κατάχρηση της εξουσίας, αναφορικά με το σκάνδαλο που έχει γίνει γνωστό διεθνώς ως «Ρούμπι-γκέιτ».

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ-- Πάρτι δεκάδων εκατομμυρίων στην ΕΡΤ. Καυτά ντοκουμέντα

Οργιο σατάλης και διασπάθισς του δημοσίου χρήματος. Αμοιβές σε ημέτερους και "κολλητούς" που δεν δικαούνταν, αναθέσεις εργων, συμβάσεις και προσλήψεις από το παράθυρο, επιλεκτικά μπόνους, συνθέτουν το πάρτι δεκάδων εκατομμυρίων στα χρόνια του Θόδωτου Ρουσόπουλου, που αποκάλυψεε το "Εθνος της Κυριακής" με καυτά ντοκουμέντα.

Νέες αλλαγές στις τράπεζες. «Κλειδί» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Οι ανακατατάξεις του ελληνικού τραπεζικού συστήματος συνεχίζονται. Σημαντικό ρόλο στην τελευταία φάση αναδιοργάνωσης του συστήματος έχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς η απόκτησή του θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στον τραπεζικό χάρτη.

Το ΤΧΣ προσέλαβε την Goldman Sachs με τον διττό ρόλο διερεύνησης ενδιαφέροντος, ενώ συγχρόνως θα παίξει και τον ρόλο συμβούλου πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,

RussiaToday-Video-News:Where is Snowden? Likely in Moscow airport transit zone, awaiting flight to Cuba

NSA contractor-turned whistleblower Edward Snowden is awaiting a flight out of Moscow, which is thought to be destined for Cuba, and leaving in just a matter of hours. He arrived in the Russian capital on Sunday having fled Hong Kong with Washington in hot pursuit. RT's corresponders report from the airport.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Αλβανία-Νίκη προεξοφλούν οι δύο μονομάχοι των αλβανικών εκλογών

Τη νίκη τους στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής ανακοίνωσαν και τα δύο μεγάλα κόμματα της Αλβανίας εν μέσω αλληλοκατηγοριών για παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία, η οποία βάφτηκε με αίμα μετά τη δολοφονία 52χρονου αντιπροσώπου της αντιπολίτευσης και τον τραυματισμό άλλων δύο.
Πρώτος ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα ανακοίνωσε ότι «η "αναγέννηση" νίκησε απέναντι στην καταστροφή».

Η κινεζική Cosco που θέλει όλο το λιμάνι στον Πειραιά

Oι κινεζικές επενδύσεις στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αυξάνουν κατακόρυφα την παραγωγική δυνατότητα του Πειραιά που εξελίσσεται σε Ρότερνταμ της Νότιας Ευρώπης, ενώ η έλευση του ισχυρού άνδρα της Cosco κάπτεν Γουέι Τζιαφού στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, ανεβάζει το «θερμόμετρο» των εξελίξεων για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ- - Θίασος της συμφοράς .

Eίναι κοινός τόπος ότι ο εμπνευστής του «μαύρου» που έπεσε στην ΕΡΤ δεν πάλεψε προηγουμένως στην παλέτα του τα χρώματα, πριν περάσει από το γκρι στο απόλυτο σκοτάδι...Η ωραία Ανθή και η Ευβοιώτισσα Μ. Ρέτσα, ο τελευταίος «σωτήρας» Γκίκας Μάναλης και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης...
Ωστόσο, όταν το ρολόι έδειχνε 5 το απόγευμα την αποφράδα Τρίτη 11 Ιουνίου, ο Σίμος Κεδίκογλου, παιδί της ΕΡΤ στα πρώτα του νιάτα, αισθανόταν βολικά μέσα στο ατσαλάκωτο κοστούμι του που... φυλάει για ειδικές στιγμές.

ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «KILL BILL» Προτάσεις από 2,6 έως 3 εκατ. ευρώ σε Σπανούλη!

Απίστευτος χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί στα πόδια του Βασίλη Σπανούλη βάσει των όσων αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η καταλανική εφημερίδα, «MundoDeportivo».

Κατ' αρχήν η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να κάνει προσπάθεια για την απόκτησή του Σπανούλη.

ΚΑΙΡΟΣ - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες και ασθενείς ανέμους στο Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ηλιοφάνεια θα υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στη Μακεδονία θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Μακεδονία, Θράκη

Στο «Ν.Καζαντζάκης» το ενεργειακό Dreamliner της Boeing

Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης προσγειώθηκε σήμερα το νέο αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner, γνωστό και ως ενεργειακό οικονομικό αεροσκάφος, με πτήση της Thomson του Ομίλου Tui, προερχόμενο από την Αγγλία.