Η "πιστολιά" της Ελλάδας στο ΔΝΤ θα φέρει τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα στις διεθνείς αγορές!

Με την συνεδρίαση της ΕΚΤ να είναι προ των πυλών, καθώς σήμερα στις 12 θα αποφασιστεί η επέκταση του ELA, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια για το τι μπορεί να σημάνει για τις διεθνείς αγορές μια μη πληρωμή του ΔΝΤ από μέρους της Ελλάδας.

Γάλλος πρωθυπουργός: "Δεν θα τολμήσει η ΕΚΤ να σταματήσει την υποστήριξη στις ελληνικές τράπεζες" (upd)

Ότι η ΕΚΤ δεν θα τολμήσει να σταματήσει την υποστήριξη στις ελληνικές τράπεζες και ότι η ευρωζώνη διατρέχει μέγιστο κίνδυνο δήλωσε πριν από λίγο ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς.

Μίλησε και ο καταστροφέας της Ελλάδας Κ.Σημίτης: "Η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα προς την έξοδο από το ευρώ"

Ο άνθρωπος που είναι υπέυθυνος για την καταστροφή του τόπου και έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ με στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα τολμάει τώρα να κρίνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επειδή έχει το θάρρος να ρωτήσει τον ελληνικό λαό

Κώστας Αξελός: Η έλλειψη οράματος ήταν κάτι που με πονούσε αφάνταστα

Γεννήθηκα σε μια μεγαλοαστική οικογένεια, γνώρισα την οικογενειακή θαλπωρή και μαζί και την οικογενειακή ασφυξία. Από παιδί ήταν κάτι που με έσπρωχνε πέρα από την οικογένεια, πέρα από τον τόπο. Ποιο είναι το πολύτιμο στοιχείο της παιδικής ηλικίας: το πολύτιμο στοιχείο της παιδικής ηλικίας θα ‘λεγα αυτή η θαλπωρή, για τα παιδιά που μπόρεσαν βέβαια να την γνωρίσουν – εκατομμύρια παιδιά δεν την γνωρίζουν – αλλά και ο κλοιός μέσα στον οποίον κλείνει τον νέον άνθρωπο, το παιδί, και τον σπρώχνει στην εφηβεία.

Συγκεντρώσεις υπέρ της Ελλάδας σε Μαδρίτη, Παρίσι και άλλες πόλεις

Η γενναία ελληνική κυβέρνηση δίνει το λόγο στο λαό της. Δημοκρατία είναι όταν ο κόσμος αποφασίζει και για τα σημαντικά οικονομικά ζητήματα» αναφέρουν οι Podemos και στηρίζουν συγκέντρωση υπέρ του ελληνικού λαού στη Μαδρίτη, από κοινού με άλλα κόμματα και φορείς και στο πλαίσιο μιας «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αλληλεγγύης στην Ελλάδα».

Ντοκουμέντο: Ο μακελάρης της Τυνησίας με το όπλο στα χέρια

Ο 23χρονος τζιχαντιστής που έσπειρε τον θάνατο σε παραλία της Τυνησίας, απεικονίζεται σε φωτογραφία-ντοκουμέντο, να φέρει το καλάσνικοφ και τους λουόμενους να τον κοιτούν με απορία, πριν αυτός να ανοίξει πυρ εναντίον τους...

Στρος Καν: Πήρα την Ελλάδα στον λαιμό μου...Ντομινίκ Στρος Καν: «Η Ελλάδα να επιδείξει θάρρος και ανεξαρτησία»

Μαθαίνοντας από τα λάθη του» είναι ο τίτλος του κειμένου που έγραψε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, στο οποίο απαριθμεί τα λάθη που έκανε στον φάκελο της ελληνικής κρίσης.

Σαπέν: Έτοιμη η Γαλλία για έναρξη του διαλόγου – Η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ

Η Γαλλία είναι διατεθειμένη να μεσολαβήσει ανά πάσα στιγμή για να βρεθεί μια συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, λίγο μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Παππάς: Αυτή τη φορά δεν έχει "ναι σε όλα" - Κ. Θεοδωράκη είχατε σχέση με το κράτος σε περίοδο που υπήρχε κατασπατάληση πόρων

"Και με τα κόμματα είχατε σχέση και με το κράτος, με την ΕΡΤ της οποίας προϊσταμαι, σε καιρούς που υπήρχε κατασπατάληση πόρων την οποία καταγγέλετε". Απαντώντας στην επίθεση που είχε εξαπολύσει λίγο πριν από το βήμα της Βουλής ξεκίνησε την ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Προειδοποίηση Ν.Κοτζιά για αντίποινα στις Βρυξέλλες: «Όσοι πανηγυρίζουν στο Eurogroup κατά της Ελλάδος να μην ξεχνούν ότι έχουμε βέτο "για τη γούνα τους" στην ΕΕ»!

Με ένα αιχμηρότατο tweet απάντησε υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην απόρριψη εκ μέρους του Euirogroup της ολιγοήμερης παράτασης του προγράμματος που ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αναφορικά με την ρευστότητα των τραπεζών.

Κατώτερος των περιστάσεων για άλλη μια φορά ο Κώστας Καραμανλής...

Κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Ελληνική Ιστορία φάνηκε γα δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια, ο βουλευτής και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με την ανακοίνωση που εξέδωσε περί  "άφρονων επιλογών"  λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Προδοτική συμπεριφορά από την κυβέρνηση Αναστασιάδη: Κατά του ελληνικού αιτήματος στο Eurogroup για παράταση του προγράμματος τάχθηκε η Λευκωσία

Μετά τις συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου Χάρη Γεωργιάδη κατά της Ελλάδας κια της τακτικής της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και την ανεκδιήγητη δήλωση "Πρέπει να κόψουμε τοn ομφάλιο λώρο με τις μητέρες-πατρίδες" του Κύπριου προέδρου Νίκου Ανασταδιάδη προ ημερών, σήμερα στο Eurogroup η κυπριακή κυβέρνηση προκάλεσε νέο επεισόδο κατά της Ελλάδας.