Ιρίνα Σάικ: έγκυος και σέξι στο τελευταίο της Victoria's Secret σόου

Οι πιθανότητες να ξαναδούμε τη Ρωσίδα καλλονή στο επόμενο σόου της Victoria's Secret δεν μοιάζει να είναι πολλές.
Σύμφωνα με το E! News η Ιρίνα Σάικ "είναι έγκυος στο παιδί του συντρόφου της Μπράντλεϊ Κούπερ" και αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που περπάτησε στην πασαρέλα ως σέξι Άγγελος κάπως προστατευμένη. 
To ρεπορτάζ που επικαλείται πολλές, διαφορετικές, πηγές αναφέρει ότι η 30χρονη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άμα θες να «κολαστείς» δες την Σοφία Βεργκάρα γυμνή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θα ξεχάσεις μονομιάς μνημόνια, χρέος .. και κόκκινα δάνεια .. ανεργία και όλα τα άσχημα που κατατρέχουν τον όμορφο τούτο τόπο. Η Σοφία τα έδωσε όλα.

«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο από τη γυμνή φωτογράφιση της Sofía Vergara, η οποία επιδεικνύει τις μοναδικές της καμπύλες «μοιράζοντας» απλόχερα εγκεφαλικά!
AdTech Ad
Για να ησυχάσετε θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το κορίτσι εδώ και χρόνια έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμη στις φαντασιώσεις μας αφού είναι η τέλεια milf, με διαφορά.

Ήταν... Ατρόμητος και στη Λάρισα

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας που τον... εκτίναξε βαθμολογικά πέτυχε την Κυριακή ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε με 2-1 σκορ της Λάρισας στο AEL FC Arena και  αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση, όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καναδάς- Light show στους Καταρράκτες του Νιαγάρα φωτίστηκαν με εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα

Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, λαμβάνει χώρα το Χειμερινό Φεστιβάλ Φώτων στους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών, έξι χλμ της διαδρομής -γνωστής ως Πάρκο του Νιαγάρα- φωτίζονται από σχεδόν τρία εκατομμύρια φώτα καθώς και πυροτεχνήματα πάνω από τους καταρράκτες .

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στις δυο πλευρές του Ατλαντικού (video)

Στη Νέα Υόρκη, τα μεγάλα καταστήματα έχουν βάλει «τα καλά» τους με ευφάνταστες βιτρίνες. Ένα χειμερινό ταξίδι στο μαγεμένο δάσος στο Lord and Taylor. Πυροτεχνήματα, κομφετί και παιχνίδια από το παρελθόν στο Macy’s. Μπαλαρίνες, πολύχρωμα γλειφιτζούρια και σκηνές από τον Καρυοθραύστη στο Saks’s Fifth Avenue.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα, για να πάρετε ιδέες

Πώς θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας φέτος;
Ποιο χρώμα θα κυριαρχεί;
 Πώς θα συνδυάσουμε τις μπάλες και τα στολίδια μας;
 Τι γιρλάντες μπορούμε να επιλέξουμε; Σας έχουμε περισσότερες από 20 ιδέες για να στολίσετε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχατε ποτέ και να δημιουργήσετε την πιο υπέροχη και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Εντυπωσιακές εικόνες από τα χιονισμένα.. Λευκά Όρη (vid)

Χειμωνιάτικο ήταν το σκηνικό του καιρού τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη με το διαδίκτυο να έχει γεμίσει με φωτογραφίες από το άσπρο τοπίο των χιονισμένων βουνών της. 

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, τα Λευκά όρη τίμησαν ... το όνομα τους και καλύφθηκαν με χιόνι χαρίζοντας μας μοναδικά στιγμιότυπα μέσα από δύο βίντεο που ανέβηκαν στο youtube.

Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη μπάλα στολίζει τη Μόσχα

Χριστούγεννα
στη Ρωσία... Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει μία τέτοια εμπειρία στη ζωή του;
Το χιονισμένο τοπίο στη Μόσχα σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι πρωταγωνιστής ενός όμορφου παραμυθιού.
Ωστόσο, φέτος τα Χριστούγεννα, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να επισκεφθεί κάποιος τη Μόσχα. Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη μπάλα στον κόσμο, στολίζει την ιστορική πόλη της Ρωσίας.

Κοντά στη «μετακόμιση» του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στη Λάρισα

Αρκετά κοντά σε συμφωνία για την διοργάνωση του 2017 βρίσκονται δήμος Λαρισαίων και Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση για τα θεσσαλικά δεδομένα βρίσκεται σε φάση οριστικής συμφωνίας μεταξύ του δήμου Λαρισαίων και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ), ώστε να διοργανωθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στη Λάρισα για το έτος 2017.

Νίκη για τους Μπακς με τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο ηγέτη

Οι Μπακς συνεχίζουν να ρολάρουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο ηγέτη. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ επικράτησε 112-103 των Νετς στο Μιλγουόκι και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες, αλλά και τις δέκα σε 18 ματς.
Ο 22χρονος άσος έκανε ένα ακόμη πολύ καλό ματς, με 16 πόντους (5/8 βολέςμ 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 τάπες, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 34 λεπτά.
Ο Τζον Χένσον με 20 και ο Ματ Ντελαβεντόβα με 18 πόντους τον ακολούθησαν σε απόδοση για τα «ελάφια» που προηγήθηκαν με 62-46,

Μάχη «στήθος με στήθος» στις σημερινές αυστριακές εκλογές

Στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες καλούνται σήμερα Κυριακή συνολικά 6,4 εκατομμύρια Αυστριακοί ψηφοφόροι για να εκλέξουν τον νέο ομοσπονδιακό πρόεδρο, σε έναν επαναληπτικό γύρο του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι σε κάθε περίπτωση καθοριστικό, καθώς από την έκβασή του κρίνεται εάν η Αυστρία θα είναι στο μέλλον η πρώτη χώρα της Ευρώπης που θα έχει πρόεδρο προερχόμενο από ένα ακροδεξιό κόμμα.

Σήμερα το κρίσιμο ιταλικό δημοψήφισμα – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι Ιταλοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για ένα κρίσιμο δημοψήφισμα που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης και παράλληλα προκαλεί ανησυχία. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα μπορούσε να προκαλέσει την παραίτηση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι και όπως υποστηρίζουν ορισμένοι αναλυτές, να απειλήσει τη βιωσιμότητα του ευρώ.  
Σε ποια ζητήματα θα τοποθετηθούν οι Ιταλοί;
Μια σειρά μεγάλων αλλαγών στο ιταλικό

Χορός εκατομμυρίων ευρώ σε offshore για Ρονάλντο, Μουρίνιο, Οζίλ

Αποκαλύψεις σοκ από «Espresso» και «Der Spiegel» για την σχέση τους με φορολογικούς παραδείσους 
 
Το ιταλικό περιοδικό «Espresso» και το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» αποκαλύπτουν συναλλαγές του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ζοσέ Μουρίνιο κι άλλων διάσημων ανθρώπων του ποδοσφαίρου με εταιρείες που έχουν έδρα σε φορολογικούς παραδείσους στην Καραϊβική, προκειμένου να αποφύγουν φόρους.