Λαβρόφ: «Ελπίζω ότι η Ελλάδα θα πετύχει το καλύτερο στις συνομιλίες με ΔΝΤ και ΕΚΤ «

Την ελπίδα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κατορθώσει να καταλήξει σε συμφωνία στις συνομιλίες με τους πιστωτές της Ελλάδας, εξέφρασε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg.

Την πεποίθησή του ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα βαδίσουν στο δρόμο του ρεαλισμού, εξέφρασε ο Α. Τσίπρας

Την πεποίθησή του ότι και οι Ευρωπαίοι ηγέτες «θα βαδίσουν στο δρόμο του ρεαλισμού», εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου την αντιπροσωπεία του Ευρωομάδας της Αριστεράς.

«Καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο πρότασης στους θεσμούς»

«Η ελληνική πλευρά κατέθεσε αρμοδίως χθες βράδυ στους θεσμούς, ολοκληρωμένο σχέδιο πρότασης για συμφωνία» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του το πρωί στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων.

Υγεία *Υπάρχει φυλή στον κόσμο, που οι άνθρωποι ζουν μέχρι 120 χρόνια και οι γυναίκες αρχίζουν να γεννούν στα 65 τους?

Η φυλή Χούζνα, μια καυκάσια φυλή που την εντοπίζουμε στα υψίπεδα ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, θεωρείται σήμερα από πολλούς ως η φυλή με τους μακροβιότερους ανθρώπους. Είναι όμως τα πράγματα έτσι; Υπάρχουν επιστήμονες που έζησαν με τους Χούζνα και μελέτησαν τη ζωή τους και οι οποίοι διαφωνούν έντονα…

Υγεία *Προσοχή στα εφήμερα ερωτικά παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα, λένε οι γυναικολόγοι

Δεκάδες κίνδυνοι «καραδοκούν» να πλήξουν τις γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν αυτές αφεθούν χωρίς προφυλάξεις σε εφήμερα ερωτικά παιχνίδια στην άμμο και την θάλασσα!
Αυτό πιστοποιούν επιστημονικές έρευνες που δείχνουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε πάντοτε κατακόρυφη αύξηση μολύνσεων στις γυναίκες που αφέθηκαν στην ανεμελιά των διακοπών χωρίς προφυλάξεις.

Υγεία * Πίνετε ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί για ένα χρόνο (και αυτά τα 20 καλά θα συμβούν!)

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, το λεμονόνερο είναι το καλύτερο φυσικό ενισχυτικό ενέργειας. Το πρωί, το σώμα σας είναι αφυδατωμένο και χρειάζεται αρκετό νερό για να σπρώξει προς τα έξω τις τοξίνες και να ανανεώσει τα κύτταρα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η σπιτική «λεμονάδα» διεγείρει την αποβολή των τοξινών, ρυθμίζει τη λειτουργία των νεφρών και ενισχύει την πέψη.

NYT: Ο γενικός γραμματέας της FIFA Ζέρομ Βαλκ μεταβίβασε 10 εκατομμύρια δολάρια

Ο Ζερόμ Βαλκ, γενικός γραμματέας της FIFA και δεξί χέρι του προέδρου της Σεπ Μπλάτερ, μεταβίβασε 10 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς που διαχειριζόταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζακ Γουόρνερ, αποκάλυψαν χθες οι New York Times.

Στο υπουργείο Παιδείας ο Τσίπρας – Διαμαρτυρία φοιτητών για τις μετεγγραφές

Λίγο πριν από τις 9.30 το πρωί έφτασε στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ο πρωθυπουργός.

Μετά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε στον χώρο απ' όπου γίνεται η μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών, σήμερα τελευταία ημέρα των εξετάσεων.

Κίνα: Δραματική επιχείρηση διάσωσης 450 επιβατών πλοίου που βυθίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκεται δραματική επιχείρηση διάσωσης 450 επιβατών πλοίου που βυθίστηκε στον ποταμό Γιανγκζέ της Κίνας.
Σύμφωνα με το Κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, μέχρι στιγμής περισυνελέγησαν 12 άτομα.

Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες έχουν εγκλωβιστεί στο αμπάρι του πλοίου.

"Η MIT εξοπλίζει το Χαλιφάτο" ..Ο Ερντογάν είπε ότι τα φορτηγά εκείνα ανήκαν στην MIT

Την οργή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε η κίνηση της εφημερίδας Cumhuriyet να δημοσιεύσει βίντεο που φέρεται να δείχνει φορτηγά των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) να παραδίδουν όπλα στη Συρία.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 01.15 π.μ. τα ξημερώματα της Τρίτης Σύσκεψη κορυφής για την Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 01.15 π.μ. τα ξημερώματα της Τρίτης η πενταμερής συνάντηση στο Βερολίνο ανάμεσα στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Κομισιόν: Υπάρχει συναίνεση μεταξύ των ελληνικών Αρχών και των Θεσμών

Συνεχίζονται οι ανταλλαγές απόψεων στο πλαίσιο του Brussels Group, μεταξύ των ελληνικών Αρχών και των Θεσμών, προκειμένου να συμφωνηθεί ένας αξιόπιστος κατάλογος μεταρρυθμίσεων, ανέφερε η αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.