ΜΕΤΑ ΑΠΟ 63 ΧΡΟΝΙΑ Τέλος εποχής για το φορτηγάκι της Volkswagen

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία του θρυλικού Beetle, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, ανακοίνωσε πως σταματά την παραγωγή του camper van, την Παρασκευή.
Τέλος εποχής για το φορτηγάκι της Volkswagen

Μακελειό από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Μανίλα

Τραγικές σκηνές εκτλυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Μανίλα, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ, εκτελώντας εν ψυχρώ δήμαρχο πόλης και τρεις ακόμη ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και ενός παιδιού ενός έτους.
Μακελειό από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο της Μανίλα

Καθαιρέθηκε Αμερκανός πτέραρχος που μεθούσε και τριγυρνούσε με Ρωσίδες-ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ... ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

Ο πτέραρχος Μάικλ Κάρεϊ που, κατά δήλωσή του, "έσωζε καθημερινά τον κόσμο από τον πόλεμο" καθαιρέθηκε από τα καθήκοντά του, επειδή μεθοκοπούσε στη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό σήμερα, καθώς δημοσιοποιήθηκε η έκθεση των ερευνητών που είχε οδηγήσει στην αποπομπή του τον περασμένο Οκτώβριο.

ΒΡΑΧΑΤΙ -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 57χρονου που αποπλανούσε παιδιά

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου στο Βραχάτι «για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή». Πρόκειται για τον Αθανάσιο Δ. Δωροθέου, ο οποίος διέμενε στο Βραχάτι.

Ισπανία Η Μπαρτσελόνα εύχεται στους φίλους της (video)

Τα αστέρια της Μπαρτσελόνα εύχονται στους φίλους της Μπαρτσελόνα τα δέοντα για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος μέσω ενός βίντεο.
Ζεράρ Πικέ, Άλεξ Σονγκ, Αντρές Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Τσάβι, Νεϊμάρ και Χεράρδο Μαρτίνο εύχονται στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα κι για τις γιορτές μέσω ενός βίντεο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων Βροχερά αλλά... ζεστά τα φετινά Χριστούγεννα

Καλός ο καιρός μέχρι και την παραμονή - Βροχές από το απόγευμα της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου - Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία ανήμερα και την επόμενη ημέρα
Σε εντελώς διαφορετικό από την εποχή κλίμα θα κινηθεί ο καιρός των επόμενων ημερών με τις πρώτες προβλέψεις των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για βροχερά Χριστούγεννα που θα ακολουθήσει μια περίοδο με νοτιάδες και έως και «ανοιξιάτικες» θερμοκρασίες.

Στην Αθήνα 2000 αγρότες από την Κρήτη -Παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Στην Αθήνα αγρότες από την Κρήτη
Παναγροτικό συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 11:30 το πρωί στο Σύνταγμα με αφορμή την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων στη Βουλή.

Οι αγρότες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην φορολόγηση των αγροτεμαχίων και προτίθενται να παραμείνουν έως την ώρα της ψηφοφορίας του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις Μίζες στην αυλή του Ερντογάν (Φωτό)

Επιχειρεί να θολώσει τα νερά ο Τούρκος πρωθυπουργός που επιτίθεται σε όσους προχώρησαν σε έρευνες μιλώντας για "συμμορίες" - Συνάντηση με Γκιουλ χωρίς δηλώσεις - "Ξηλώθηκαν" ήδη 38 αστυνομικοί διευθυντές και 43 διοικητές - Παρέμβαση Κομισιόν που ζητά "ηθικά ανεξέρτητη έρευνα"
Την ώρα που οι εξελίξεις στην Τουρκία είναι ραγδαίες, προκαλώντας ισχυρές δονήσεις στην κυβέρνηση Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός επιχειρεί να θολώσει τα νερά.

«Χρυσά» ρουσφέτια Ποιος είναι ο «μεγιστάνας» πίσω από τις μίζες στην Τουρκία (Φωτό+Βίντεο)

Ο Ρεζά Ζαράμπ, η Τουρκάλα τραγουδίστρια, η χλιδή, ο οδηγός του και το «βουνό» εκατομμυρίων δολαρίων

Ζούσε στην απόλυτη χλιδή, είχε στην κατοχή του πολυτελείς κατοικίες, σκάφος, ιδιωτικό τζετ, ακριβά αυτοκίνητα και διατηρούσε στενές επαφές που επιφανείς Τούρκους πολιτικούς και επιχειρηματίες….