Νέο video clip από τον Πάνο Κιάμο

Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Πάνου Κιάμου για το τραγούδι "Νίκησες πάλι". Ο λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει με μια ερωτική μπαλάντα σε στίχους του Άκη Πέτρου και μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Μελωδικό και με στίχους που μιλάνε στην καρδιά, αναμένεται να ακουστεί πολύ!

Δείτε το video clip:.

"Ευτυχώς τρελάθηκα" το νέο single των Onirama!

Με ένα κομμάτι χιουμοριστικό και με μια δόση σάτιρας επιστρέφουν οι Onirama!
"Ευτχυχώς τρελάθηκα" ο τίτλος, σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται για να αγαπηθεί όπως και τα προηγούμενα του συγκροτήματος και...να μας τρελάνει όλους!

Ακούστε το κομμάτι:..

Σταμάτης Γονίδης: Νέα κυκλοφορία

Η νέα δουλειά του Σταμάτη Γονίδη. 11 τραγούδια που θα αγαπήσετε.

Η αρχή έγινε με το «Γιορτάζω» και ακολουθούν τα «Σημεία των καιρών», το «Βάλε τα παιδιά για ύπνο», το «Δεν μπορεί να μην σου λείπω»..

Οι Rolling Stones συνεργάζονται με τα Zara

Όπως πολλοί διάσημοι τελευταίως, έτσι και το θρυλικό ροκ συγκρότημα, συνεργάζεται με μια μεγάλη αλυσίδα ρούχων για να "προμοτάρει" μια μεγάλη επέτειο του.
Η αλυσίδα Zara λανσάρει μια συλλογή από συλλεκτικά t-shirts για να γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων των Rolling Stones, που συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ..

Σμαράγδα Καρύδη: «Ευτυχώς δεν έχω πιστωτικές»

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες με το μιούζικαλ Chicago και νιώθει πολύ ευτυχισμένη! Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση, το θέατρο, το πέρασμα του χρόνου και την οικογένεια..

Ελένη Φουρέιρα: «Αν είχα πιο μεγάλο στήθος, δε θα ήμουν λίγο πρόστυχη;»

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, τον γάμο, αλλά και για το πώς είναι η προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!»..

Αλέκα Παπαρήγα: «Τα μέτρα είναι βάρβαρα»

Οι εργαζόμενοι θέλουν να ακούσουν την αγανάκτηση που έχει περισσέψει, είπε η γγ του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα,  σχολιάζοντας το πακέτο των μέτρων, ενώ τόνισε πως η ενιαία επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι δεν υπήρχε προ κρίσης. .

Πάνω από 100.000 κόσμου διαδήλωσαν έξω από τη Βουλή Πεδίο μάχης με μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα το Σύνταγμα

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από τη Βουλή λίγο πριν από τις 19:30. Διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα, ενώ βγήκαν στους δρόμους και οι υδροφόρες, ρίχνοντας νερό στο συγκεντρωμένο πλήθος..

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αργά το απόγευμα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού η οποία ωστόσο θα έχει μικρή διάρκεια..

Στον αέρα η ψηφοφορία των μέτρων - Διεκόπη η συνεδρίαση

Στον αέρα βρίσκεται αυτή την ώρα η ψηφοφορία των μέτρων του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, καθώς πριν από λίγο οι υπάλληλοι της Βουλής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας μετά την κατάθεση διάταξης από το Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή η οποία εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους..

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ «Τα καλύτερα έρχονται»

Παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τις επιδόσεις του στον τομέα της οικονομίας, ο Μπαράκ Ομπάμα κατόρθωσε να πείσει τους Αμερικανούς να τον εμπιστευτούν για μια δεύτερη θητεία στο τιμόνι της χώρας. Μετά από μια αμφίρροπη εκλογική βραδιά, ο Ομπάμα κέρδισε πολλές πολιτείες-κλειδιά που αποτελούσαν μήλον της έριδος- μεταξύ αυτών το Οχάϊο- και ανακηρύχθηκε νικητής..

ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ογκώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Μαζική είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στα απεργιακά συλλαλητήρια τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη κάτω υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας...

Ακριβαίνουν φθηνά τσιγάρα, ντίζελ για αγρότες και υγραέριο κίνησης

Αυξήσεις 30 - 40 λεπτά στην τιμή των φθηνών τσιγάρων και πάνω από 1 ευρώ στην τιμή του καπνού φέρνουν οι αλλαγές στη φορολογία των τσιγάρων και των καπνικών προϊόντων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο. Επίσης ακριβότερα θα πωλούνται το υγραέριο κίνησης και το πετρέλαιο ντίζελ που χρησιμοποιούν οι αγρότες μετά την αύξηση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης. Οι αυξήσεις των φόρων ισχύουν από τις 5 Νοεμβρίου 2012..

Χιλιάδες στο συλλαλητήριο κατά των νέων μέτρων στο Σύνταγμα

Πάνω από 60.000 κόσμου στους δρόμους..
 Σε εξέλιξη βρίσκεται, από τις 5 το απόγευμα και με εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συμμετοχή του κόσμου, το νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων, που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αλλά και το ΠΑΜΕ, την ίδια ώρα, στην Ομόνοια. .

Αλ. Τσίπρας σε βουλευτές ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ: Μην ψηφίσετε το Μνημόνιο III

«Η ευθύνη απέναντι στην πατρίδα και το λαό είναι πάνω από κάθε κομματική πειθαρχία» τόνισε.Κάλεσμα στους βουλευτές του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσουν το Μνημόνιο III απηύθυνε ο Αλ. Τσίπρας. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η ευθύνη απέναντι στην πατρίδα και το λαό είναι πάνω από κάθε εφήμερη κομματική πειθαρχία». .

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο για τελευταία φορά»

«Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο» υποστήριξε η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη προκειμένου να δικαιολογήσει μια αιχμηρή τοποθέτηση με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού..

Επανεξελέγη ο Πρόεδρος Ομπάμα

Τα τελευταία αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ δείχνουν τον Πρόεδρο Ομπάμα να υπερισχύει του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μιτ Ρόμνι.  Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής ο κ. Ομπάμα κερδίζει 275 εκλεκτορικές ψήφους, αριθμός που του εξασφαλίζει άλλη μια θητεία στο Λευκό Οίκο, έναντι 203 εκλεκτορικών ψήφων, που παίρνει ο αντίπαλος του ο κ. Ρόμνι..

Πως ψήφισαν οι Αμερικανοί- Γυναίκες και νέοι υπέρ του Ομπάμα

Οι γυναίκες, οι κάτοικοι των αστικών κέντρων και οι μικρότερες ηλικίες έδειξαν προτίμηση στον Ομπάμα, ενώ οι άνδρες, οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφοφόροι (άνω των 45 ετών) ψήφισαν Ρόμνεϊ, σύμφωνα με τα exit poll που διεξήχθησαν σε εθνικό επίπεδο και φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του CNN.

Φλόριντα και Οχάιο «έβγαλαν» Πρόεδρο Ο Μπαράκ Ομπάμα νικητής των εκλογών

Ο Μπαράκ Ομπάμα επανεξελέγη στην προεδρία των ΗΠΑ. Κέρδισε μια δεύτερη προεδρική θητεία καταφέρνοντας να επικρατήσει του μεγάλου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη μάχη που πάντως τελείωσε με καθαρή διαφορά σε επίπεδο εκλεκτόρων και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να «κρατάει» την Πολιτεία του Οχάιο και να «κλειδώνει» τον αριθμό των 275 εκλεκτόρων που του εξασφάλισαν την επανεκλογή του..

Ομπάμα: «Αλλα τέσσερα χρόνια. Σας ευχαριστώ»

"Αυτό έγινε χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ", έγραψε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα στον λογαριασμό του στο Twitter,.

Ψηφίστηκε από την επιτροπή το πολυνομοσχέδιο

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μετά από συζήτηση 11 ωρών, το πολυνομοσχέδιο με το πακέτο των νέων μέτρων που συμφωνήθηκε με την τρόικα. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ψηφίστηκε από την επιτροπή το πολυνομοσχέδιο
Τετάρτη, στις 10 το πρωί και εν μέσω των απεργιακών συλλαλητηρίων που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ,.